Agodan Tietosuojakäytäntö


Johdanto

Viimeksi päivitetty marraskuussa 2018

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa sitä, kuinka Agoda Company Pte. Ltd. (30 Cecil Street, Prudential Tower #19-08, Singapore 049712) ("Agoda”, ”me") kerää, käyttää ja jakaa tietoa sinusta kun vierailet ja kommunikoit sivustollamme (mobiili- ja työpöytäversiot) ja mobiilisovelluksessamme (yhteisesti viitattuna ”sivusto”) tai kun olet muulla tavoin yhteydessä sivustoon (kuten yhteydenotoissa asiakaspalveluumme chatin tai sähköpostin kautta). Alla on yhteenveto yksityisyyskäytännöistämme. Täydellinen tietosuojakäytäntömme on nyt saatavilla. Napsauta linkkejä yhteenvedon kohdissa, joista haluat saada lisätietoa.

1. Tietojen kerääminenSaatamme kerätä sinusta tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja luottokorttitietosi, sivustoa käyttäessäsi.
2. KäyttöSaatamme käyttää tietojasi pyydettyjen palveluiden tarjoamiseen, sivuston ylläpitoon ja parannukseen sekä markkinointiviesteihin.
3. MobiililaitteetSuostumuksellasi saatamme lähettää varauksesi tai valitsemiesi Agodan asiakasohjelmien tietoja koskevia push-ilmoituksia ilman erillistä pyyntöä.
4. JakaminenSaatamme jakaa tietojasi toimittajien, palveluntarjoajien ja kumppaniemme kanssa.
5. Maakohtaiset yksityisyysoikeudet Asuinmaastasi riippuen sinulla saattaa olla oikeus pyytää meiltä tiedot muun muassa siitä, kuinka jaamme tietyn kategorian tietoa sinusta kolmansille osapuolille.
6. EvästeetSaatamme käyttää evästeitä ja samankaltaisia teknologioita sivustomme parantamiseksi sekä mieltymystesi ymmärtämiseksi, jotta voimme räätälöidä sivuston tarpeisiisi sekä näyttää asiaankuuluvia mainoksia.
7. Markkinointiviestinnästä kieltäytyminenVoit jättäytyä Agodan postituslistalta käyttämällä siihen osoitettua linkkiä Agodan sähköpostiviesteissä tai vaihtamalla tiliasetuksiasi.
8. Kansainväliset siirrotYlläpidämme riittäviä, lain vaatimia suojauksia maiden rajat ylittäville siirroille.
9. Muilta kumppaneilta saadut tiedotSaatamme kerätä tietoja kumppaninamme toimivilta instansseilta, liikekumppaneiltamme tai muilta kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta. Voit kieltää keruun.
10. TurvallisuusYlläpidämme tarvittavia turvatoimia suojellaksemme tietoa ja vaadimme samaa kumppaneiltamme.
11. Rekisteröidyn henkilön oikeudetSinulla on joitain oikeuksia pääsyyn, oikaisuun, poistoon, siirtoon tai vastustamiseen liittyen tietojesi käsittelyyn.
12. Päivitykset tietosuojakäytäntöönHuomautamme kaikista merkittävistä muutoksista tietosuojakäytännössä päivittämällä sen sivustolla sekä tekemällä muut tarvittavat toimenpiteet.
13. Kolmannen osapuolen linkitSaatamme tarjota linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Emme omista tai kontrolloi niitä, ja niitä koskevat eri käyttöehdot ja tietosuojalausunnot.
14. Muuta huomioitavaaTietoja koskien alaikäisiä, ehtojen kieltä ja käyttöehtoja.
15. YhteydenottoOle hyvä ja ota meihin yhteys, mikäli sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai tietosuojaa koskevista toimistamme.

1. Keräämämme tiedot

Keräämme sivustolle antamaasi tietoa, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, luottokorttitietosi, sähköpostiosoitteesi, majapaikkasi nimi ja sijainti, majoituksen kesto ja Agoda-tilisi salasana.

Kun vierailet sivustollamme saatamme myös automaattisesti kerätä käyttäjätietojasi, kuten IP-osoitteesi, sijaintisi, maasi, hakumieltymyksesi tiettyihin hakuihin, selaimesi, laitteesi käyttöjärjestelmä, sovellusversiosi, kieliasetuksesi sekä sivut, jotka sinulle on näytetty. Jos käytät mobiililaitteella sovellusta tai mobiilisivustoa, saatamme myös kerätä tietoja joista on tunnistettavissa mobiililaitteesi, sijaintitiedot (luvallasi) sekä laiteasetukset ja -ominaisuudet.

Mikäli olet mukana Agodan ohjelmissa, saatamme lisäksi kerätä rajoitetusti muuta tietoa majapaikalta oleskelustasi, esimerkiksi anonymisoidun listan kuluistasi osana Agodan vastaanotto -ohjelmaa. Tehdessäsi varauksen järjestelmämme rekisteröi miten ja mitä kautta olet tehnyt sen. Saatamme myös kerätä tietoa sinusta evästeiden, tunnisteiden ja muiden samankaltaisten teknologioiden kautta.

Mikäli haluat olla yhteydessä asiakastukitiimiimme tai ottaa meihin yhteyttä muuta kautta (kuten sosiaalisessa mediassa tai majoituspaikan kanssa kauttamme kommunikoidessasi), keräämme myös tällöin tietoja sinusta.

Lähettäessäsi arvioita majoituksestasi tai muista sivustomme kautta saatavilla olevista lisäpalveluista, keräämme sinusta tietoja, joita annat arviossasi. Näihin lukeutuvat etunimesi sekä asuinmaasi.

Voit päättää osallistumisestasi suositteluohjelmiimme tai muihin tarjousohjelmiin, ja osallistuessasi annat samalla meille henkilökohtaisia tietoja itsestäsi. Lisäksi voit antaa meille palautetta tai pyytää tukea sivuston tai useiden kommunikaatioalustojemme käyttämisessä.

Kun teet varausta useammalle henkilölle kuin vain itsellesi ja annat meille varaushetkellä heidän tietojaan tai kun teet varausta toisen henkilön puolesta, on sinun vastuullasi varmistaa, että henkilöt, joiden tietoja annat meille, ovat tietoisia tästä ja ovat ymmärtäneet ja hyväksyneet Agodan tavat käsitellä henkilötietoja (kuten näissä yksityisyydensuojaa koskevissa ehdoissamme esitetään).

Majoituspaikkakumppanimme saattavat myös jakaa tietojasi meidän kanssamme – näin saattaa olla, kun sinulla on kysyttävää odottavasta varauksestasi tai jos ristiriitoja varaustasi koskien ilmenee.

Kun laki sitä vaatii, noudatamme seuraavia oikeudellisia periaatteita käsitellessämme sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja:

  • Sopimuksen tekeminen kanssasi – meidän on käsiteltävä tietojasi tarjotaksemme matkustuspalveluiden varauspalveluita sinulle, vastataksemme kysymyksiisi ja pyyntöihisi ja tarjotaksemme asiakastukea;
  • Lakiasiat – käsittelemme tietojasi turvallisuussyistä; tunnistaaksemme ja estääksemme petokset; suojellaksemme oikeuksia ja omaisuutta (omiamme sekä muiden osapuolten); räätälöidäksemme ja tarjotaksemme matkailupalveluotamme sinulle ja vastataksemme lainvoimaisiin pyyntöihin, oikeuden määräyksiin ja lakiprosesseihin;
  • Lain velvoittamalla tavalla toimiminen – meidän on käsiteltävä tietojasi lakia ja säädöksiä noudattaaksemme;
  • Suostumus suoramarkkinointiin ja ei-välttämättömien evästeiden käyttöön – lähetämme suoramarkkinointiviestejä ja käytämme ei-välttämättömiä evästeitä suostumuksesi mukaisesti. Voit kieltää markkinointiyhteydenotot milloin vain seuraamalla tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä ohjeita; ja
  • Henkeen liittyvät syyt – meidän on ehkä käsiteltävä tietojasi hädän hetkellä tai terveyden tai hengen ollessa vaarassa.

2. Miten käytämme keräämiämme tietoja

Saatamme käyttää sivuston kautta saamiamme tietoja seuraavasti:

  • Tarjotaksemme sinulle pyydetyt palvelut, kuten käyttäjätilin luominen, varauksen käsittely ja vahvistus sekä kommunikointi kanssasi, esim. keskustelutuki varaushetkellä tai varauksen jälkeen (ei koske luottokorttitietoja), erityispyyntöihin vastataksemme, kysymyksissä peruutuksiin ja palkintoihin liittyen
  • Lähettääksemme sinulle markkinointisähköpostia sinua mahdollisesti kiinnostavista palveluista ja tuotteista
  • Suorittaaksemme kyselyitä ja tarjotaksemme sinulle tietoa sivustomme tai muiden vierailemiesi sivustojen palveluista
  • Ylläpitääksemme ja parantaaksemme sivustoa, räätälöidäksemme käyttäjäkokemuksen ja sisäisen koulutuksen tarpeisiin
  • Suojellaksemme sinun ja sivuston turvallisuutta
  • Käyttääksemme lain osoittamaa oikeutta tai pakotetta, tähän pyyntöihin ja lakiaisoihin vastaaminen liittyen

Tehdessäsi varauksen yhdellä tai useammalla liikekumppanimme sivustolla tai sovelluksessa, saatamme myös vastaanottaa tiettyjä tietoja sinusta, kuten nimesi ja varauksesi tiedot (esim. varattu majoituspaikka), jotta voimme käsitellä varauksesi ja tunnistaa kanavan, jonka kautta teit sen.

Puheluiden asiakastukitiimimme kanssa aikana saatetaan suorittaa puhelun kuuntelua toisen henkilön toimesta, tai puheluja saatetaan nauhoittaa laadun takaamisen ja niihin viittaamisen myöhempänä ajankohtana tarkoituksissa. Tähän sisältyy nauhoitusten käyttäminen korvausvaateiden käsittelyssä, koulutuksessa sekä petoksenestossa. Mikäli et halua puheluasi tallennettavan, voit kertoa sen soittaessasi tai lopettaa puhelun. Puhelunauhoitukset säilytetään rajoitetun ajan, jonka jälkeen ne automaattisesti poistetaan, ellei Agodalla ole pätevää syytä säilyttää nauhoitusta pidemmän aikaa esimerkiksi petostapausten tutkimiseksi tai lain noudattamiseksi.

Jos et ole tehnyt varaustasi loppuun sivustolla, saatamme lähettää sinulle muistutuksen varauksenteon jatkamisesta. Uskomme tämän lisäpalvelun käytännöllisyyteen, sillä se sallii sinun jatkaa varauksesi parissa ilman uutta hakua tai varauslomakkeen täyttöä uudelleen. Voit lopettaa näiden muistutusten vastaanottamisen jäljempänä olevassa kohdassa markkinointiviestinnästämme kieltäytyminen kuvatun mukaisesti.

Huomiothan, että varauksesi jälkeen lähetettävät vahvistussähköpostit ja -tekstiviestit tai sähköpostitse lähetettävät asiakasarviopyynnöt matkasi jälkeen eivät ole markkinointiviestejä. Nämä viestit ovat osa majoituspaikkavarauksen prosessia. Sitä vastoin ne sisältävät tietoja sisäänkirjautumisestasi varaamaasi majapaikkaan sekä työkaluja vapaaehtoisen asiakasarvion antamiseen matkasi jälkeen. Jatkat niiden vastaanottamista, vaikka olisit kieltäytynyt markkinointiviesteistä. Hintahälytysten vastaanottamiseen suostuminen ei vaikuta mihinkään toisiin yhteydenpitoon kanssamme liittyviin valintoihisi. Mikäli päätät vastaanottaa hintahälytyksiä, voit toki myös lopettaa hintahälytyksen vastaanottamisen napsauttamalla kohtaa ”kytke hintahälytykset pois päältä” tai samantapaista viestiä sinulle lähetettyjen hintahälytysten ohessa.

Kuten yllä todetaan, mikäli teet varausta toiselle henkilölle, joka majoittuu varatussa majoituspaikassa, sinulla on mahdollisuus syöttää vieraan sähköpostiosoite, jotta hän voi vastaanottaa varausvahvistuksen sekä erillisen kutsun majoitusarviointiin.

Viestintä sivustolla

Tarjoamme sinulle ja majoituskumppaneille useita väyliä viestiä majapaikoista ja olemassa olevista varauksista sivuston välityksellä. Kysymyksissä varauksestasi ja majoituksestasi voit ottaa meihin yhteyttä sivuston sekä muiden mahdollisesti tarjoamiemme kanavien kautta.

Meillä on pääsy viestintään ja saatamme käyttää automaattisia järjestelmiä arvioidaksemme, skannataksemme ja analysoidaksemme viestintää turvallisuussyistä; petoksen estoon, lain noudattamiseen, mahdollisen väärinkäytöksen tutkimiseen, tuotteen kehitykseen ja parantamiseen, tutkimukseen, asiakasuskollisuuteen (tähän sinua uskomuksemme mukaan kiinnostavan tiedon ja tarjousten tuottaminen liittyen) sekä tekniseen- ja asiakastukeen. Pidätämme oikeuden estää viestinnän toimituksen tai arvioida sen kun, oman harkintamme jälkeen uskomme, että se saattaa sisältää haitallista sisältöä, roskapostia tai asettaa sinut, majoituskumppanimme, meidät tai muut vaaraan. Huomaa: Agoda vastaanottaa ja varastoi kaikki sivuston viestintätyökalujen kautta lähetetyt viestit. Liikekumppanimme, joiden kanavien kautta teit varauksen sekä majoituskumppanimme saattavat olla sinuun yhteydessä suoraan sähköpostitse tai muilla sellaisilla tavoilla, joita me emme hallinnoi.

3. Mobiililaitteet

Suostumuksellasi saatamme lähettää push-ilmoituksena tietoa varauksestasi tai mahdollisista tulevista majoituksistasi varauksesi tietoja, tai osana Agodan ohjelmia, joihin olet osallistunut, mukaan lukien etukupongit. Voit antaa meille pääsyoikeuden sijainti- tai yhteystietoihisi voidaksemme toimittaa sinulle pyytämäsi palvelun. Ladatessasi kuvan mobiililaitteeltasi, kuvasi saatetaan myös merkitä sijaintitiedoillasi. Lue mobiililaitteesi ohjeista miten voit muuttaa asetuksia ja sallia tällaisten tietojen jakamisen tai sallia tai kieltää push-ilmoitusten (mukaan lukien ohjelmankehityspaketti (”SDK”) ja push-tunnustiedot) vastaanottamisen. Laitteiden erilaisten käyttöjärjestelmien oletusasetukset saattavat poiketa toisistaan, joten tutustu ilmoitusten vastaanottoon liittyviin asetuksiin.

4. Tietojesi jakaminen

Sivustollamme vierailuusi ja palveluidemme käyttöösi liittyen saatamme jakaa tietojasi seuraavasti:

  • Matkapalveluiden toimittajat, kuten majoitusliikkeet (esim. tietty majoituspaikka, jonka olet varannut) ja/tai kolmannen osapuolen majoitustarjoajat (esim. Booking.com), lentoyhtiö, autovuokraamo, vakuutusyhtiö ja joissakin tapauksissa aktiviteettien tarjoajat, jotka toteuttavat matkavarauksesi. Nämä toimittajat voivat ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa hankkiakseen lisätietoa sinusta, matkavarauksesi toteuttamiseksi tai vastatakseen lähettämääsi arvosteluun heidän itsenäisten tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka tarjoavat meille palveluita (kuten esimerkiksi sivustojen isännöinti) tai jotka muutoin käsittelevät henkilötietoja erilaisia tarkoituksia varten, kuten luottokortti- ja muiden maksujen käsittely, liiketoiminta-analyysi, asiakaspalvelu, markkinointi, kyselyiden toimittaminen, mielenkiinnon kohteidesi mukaan räätälöityjen verkkopalveluiden ja mainonnan toimittaminen ja petosten estäminen. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme käsittelevät tietoja vain siinä määrin kuin niiden toimintojen suorittaminen edellyttää. Niiden ei sallita jakavan tai käyttävän tietoja muihin tarkoituksiin.
  • Liikekumppanit, joiden kanssa saatamme tarjota yhdessä tuotteita tai palveluita, tai joiden tuotteita tai palveluita saatetaan tarjota sivustoillamme. Huomaat kolmannen osapuolen liikekumppanin osallistumisen pyytämäsi tuotteen tai palvelun tarjoamiseen siitä, että sen nimi näkyy joko yksinään tai yhdessä meidän nimemme kanssa. Jos päätät käyttää näitä valinnaisia palveluita, jaamme ajoittain henkilötietojasi näille kumppaneille. Esimerkki liikekumppanista on kolmannen osapuolen kanta-asiakasohjelma, jossa voit ansaita pisteitä tekemällä varauksen.
  • Kumppaniyhtiömme – sidos(-ryhmä)yhtiöt, sisältäen sidos(-ryhmä)yhtiöiden työntekijät ja luotettavat toimijat ja edustajat, joilla on pääsy näihin tietoihin luvallamme sekä niille, jotka tarvitsevat tietojasi tai joilla on pääsy tietoihin suorittaakseen pyytämäsi palvelun (mukaan lukien asiakaspalvelu) ja sisäiset (tarkastus/valvonta) tutkimukset.
  • Agoda saattaa lain vaatiessa tai salliessa luovuttaa henkilökohtaisia tietoja suojellakseen itseään edesvastuulta tai vastatakseen haasteisiin sekä toimiakseen oikeusprosesseissa, lainmukaisissa pyynnöissä, pidätysmääräyksissä tai muissa vastaavissa lainvalvojilta tai viranomaisilta tulleissa kehotuksissa, tutkiakseen petosta tai muuta väärinkäyttöä tai muuten kun se on vaadittua tai välttämätöntä noudattaakseen sovellettavaa lakia, suojellakseen oikeutettua etuaan tai ostajia missä tahansa myynnin yhteydessä, toimeksiannossa, muussa rahansiirrossa koko tai osassa liiketoimintaamme tai yritystämme. Saatamme myös, sovellettavaa lakia noudattaen, luovuttaa henkilökohtaisia tietoja täyttääksemme tai noudattaaksemme palvelujemme käyttöehtoja tai suojellaksemme Agodan, käyttäjiemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.
  • Liiketoimen saneeraus – myynnin, toimeksiannon tai muun liiketoimintamme siirtäminen tai palvelun siirtäminen toiselle toimittajalle. Pyydämme suostumustasi, jos sovellettava laki edellyttää sitä.

Tarjoamme asianmukaiset suojaukset, kun jakamista vaaditaan noudatettavassa laissa kolmansien osapuolien tietojesi käyttämisen omiin tarkoituksiinsa estämiseksi ja tietojesi turvallisuuden ja salaamisen varmistamiseksi. Emme paljasta tietojasi kolmannelle osapuolelle muutoin kuin tämän tietosuojakäytännön puitteissa tai sovellettavan lain vaatiessa.

5. Maakohtaiset yksityisyysoikeudet

Kalifornian yksityisyysoikeudet

Mikäli olet Kalifornian asukas, sinulla on oikeus pyytää meiltä tiedot siitä, kuinka jaamme tietyn kategorian tietoa sinusta kolmansille osapuolille niiden markkinointitarkoituksiin. Oikeuttasi harjoittaaksesi ota meihin yhteys osoitteeseen dpo@agoda.com ja syötä viestiotsikoksi ”California Privacy Rights” tiedot vastaanottaaksesi.

Etelä-Korean yksityisyysoikeudet

Mikäli olet Etelä-Korean asukas, sinulla on oikeus pyytää meiltä tiedot siitä, kuinka jaamme tietyn kategorian tietoa sinusta kolmansille osapuolille niiden markkinointitarkoituksiin. Agoda saattaa alla kuvatuin tavoin tarjota tietojasi kolmansille osapuolille:

Kolmannen osapuolen vastaanottajat Kerätyt tiedot, tarkoitus ja säilyttäminen
Tarjoajat (esim. Lotte Hotels & Resorts
The Shilla Seoul
Shilla Stay Hotels
The Plaza Seoul
Skypark Hotels
Sejong Hotel Seoul Myeongdong
The Grand Hyatt Hotel
Novotel Ambassador Seoul
Ramada Seoul Hotel
Oakwood Premier Coex Center) Kolmannen osapuolen majoituspalvelutarjoajat (kuten booking.com)
Varaustietojen käsittely (esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja luottokortin numero (Agodan Vastaanotto -ohjelmaan osallisille)) varauksesi viimeistelemiseksi. Ole hyvä ja lue kohta "Tietojen säilytys" alla saadaksesi tietoa siitä, miten säilytämme dataa.

Luotamme tietojesi käsittelyn alla esitetyn mukaisesti myös seuraaville luotetuille osapuolille, joilla on sopimukset tietojesi suojaamisesta:

Luotetun nimi Luotetut toimet
Datan varastoinnin luotettuYlläpitää datakeskuksia, joissa asiakkaan tietoja hallinnoidaan.
Maksunkäsittelyn luotettuKäsittelee asiakkaan luotto- ja pankkikorttitietoja.
Suoramarkkinoinnin luotettuHallinnoi Agodan suoramarkkinointiohjelmaa (ts. sähköpostikirjeitä).
Asiakastuen luotettuVastaa asiakkaan tiedusteluihin Agodan sivustosta ja palveluista.
Kanta-asiakasohjelman luotettuYlläpitää Agodan kanta-asiakasohjelmaa.
Analyysien ja kiinnostukseen perustuvan markkinoinnin luotetutHallinnoi sitä, kuinka asiakkaat toimivat sivustolla ja kolmannen osapuolen sivustoilla sivustoamme ja palveluitamme parantaaksemme sekä räätälöidäksemme mainontaa asiakkaille.
Mailiohjelman luotettuHallinnoi asiakkaiden osallisuutta mailiohjelmiin.

Kuten jäljempänä olevassa osiossa Miten voit päästä tietoihisi tai muuttaa niitä on yksityiskohtaisemmin kuvattu, sinulla saattaa paikallisen lain mukaan olla tiettyjä tietoihin liittyviä oikeuksia.

Lisätietoa vastaanottaaksesi, kuten niiden kolmansien osapuolten vastaanottajien ja luotettujen nimet, joiden kanssa saatamme jakaa tietojasi, ole hyvä ja ota yhteys Agodan tietojensuojauksen virkamieheen osoitteeseen dpo@agoda.com viestin aiheena "South Korean Privacy Matter”. Voit myös ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiisi (paikalliset numerot):

Huomaathan kuitenkin, että kuten käyttöehdoissamme todetaan, singaporelainen Agoda Company Pte. Ltd. tarjoaa sinulle palvelun, eikä eteläkorealaisia tarjoajia tällä hetkellä ole tuottamassa palveluja Etelä-Korean asukkaille.

Säilytämme tietojasi tarpeellisen ajan tietosuojakäytännössä ja sisäisissä liiketoimen linjauksissa mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi. Kun Agoda ei enää tarvitse tietojasi, poistamme ne järjestelmistämme ja rekistereistämme ja/tai teemme tarvittavat toimenpiteet tietojen anonymisoimiseksi siten, ettei sinua enää voi sen perusteella tunnistaa, paitsi tilanteessa, jossa meidän tulee suorittaa liiketoiminnallinen toimi loppuun saavuttaaksemme liiketoiminnalliset päämäärämme ja/tai toimiaksemme noudatettavan lain ja säädösten puitteissa.

Kiinan yksityisyysilmoitus

Mikäli olet Kiinan kansalainen, ole hyvä ja huomioi seuraavat asiat rajat ylittävää tiedonsiirtoa ja jakoa koskien.

Tietojen paljastaminen / siirto

Säilytämme tietojesi luottamuksellisuuden, mutta saatamme tarjota tai siirtää tietojasi kolmannelle osapuolelle osiossa Tietojesi jakaminen kuvatun mukaisesti. Tähän saattaa sisältyä tietojesi siirtäminen henkilöille, jotka olemme valtuuttaneet salaamaan tiedot lain mukaisesti niin Kiinan sisä- kuin ulkopuolella.

Tietojen siirtäminen ulkomaille

Yleisesti ottaen säilytämme tietojasi Hongkongissa ja Singaporessa sijaitsevilla palvelimilla, tai muissa datakeskuksissa Kiinan kansantasavallan ulkopuolella. Saatamme kuitenkin siirtää tietojasi edellä mainituille, mahdollisesti Kiinan ulkopuolella sijaitseville kolmansille osapuolille.

6. Evästeet

Sivustomme sallii kolmansien osapuolten asettaa evästeitä (istunnon aikaisia ja pysyviä), pikseleitä/tageja, ohjelmointirajapintoja ("API:t"), sekä muita teknologioita (yleisesti viitattuna "evästeet”), jotka keräävät ja tallettavat tiettyjä tietoja sinusta. Jotkin näistä evästeistä ovat välttämättömiä turvallisen sivuston tarjoamiseksi sinulle ja sen hallinnoimiseksi (kuten sinun pitämiseksi sisäänkirjautuneena istunnon ajan), kun taas toiset evästeet tarjoavat paremman käyttökokemuksen:

  • Agoda käyttää pysyviä evästeitä tehdäkseen sivustostaan persoonallisen kullekin käyttäjälle muistaen tietoja käyttäjän vierailuista sekä tekemisistä sivustolla, esim. tämän valitseman kielen tai sisäänkirjautumistiedot;
  • Verkkosivujen analysointialustoja saatetaan käyttää anonyymin tiedon keruuseen raportteja varten, kuten kävijämääräraporttiin, demografiseen raporttiin tai kiinnostuksenkohderaporttiin sivustoamme ja palveluitamme parantaaksemme; ja
  • Tarjotaksemme kiinnostukseesi perustuvaa mainontaa (yksityiskohtaisemmat tiedot alla)

Kiinnostukseen perustuva markkinointi

Saatamme myös antaa kolmansille osapuolille luvan asettaa evästeitä sivustollemme tietoa verkkotoiminnastasi sivustollamme kerätäkseen (esim. sivustolla vierailemasi yksittäiset sivut ja tekemäsi haut) sekä ajan kuluessa muista sivustoista, joilla vierailet. Tätä tietoa käytetään räätälöidyn käyttökokemuksen tarjoamiseksi sinulle (sähköpostin, sivustomme ja muiden sivustojen välityksellä) ja kolmannet osapuolet käyttävät sitä kiinnostukseen perustuvaan mainontaan sekä analysoidakseen sen vaikutuksia. Saatamme myös jakaa yksisuuntaista tietoa kolmansien osapuolten kanssa (esim. Facebook), jotka saattavat yhdistää tätä tietoa toiseen tietoon tarjotakseen edellisiin vierailuihisi perustuvia Agodan mainoksia muilla sivustoilla ja sovelluksissa. Agoda ei tue eikä kannata mainoksiamme näyttävien internetsivujen tai mobiilisovellusten tavoitteita, syitä tai lausumia.

Laitteidenvälinen jäljitys

Saatamme myös yhdistää evästeiden ja tiettyjen sivustolla tekemiesi toimien kautta saatua tietoa tietyltä selaimelta tai laitteelta toisesta käyttämästäsi selaimesta tai laitteesta keräämäämme tietoon (laitteidenvälinen jäljitys) tarjotaksemme räätälöidyn kommunikaation ja mainontaa Agodalla. Mikäli et halua Agodan yhdistävän tällaisia tietoja optimoidakseen tiedonvälitystään kanssasi, lopeta Agodan viestinnän, eli uutiskirjeen tilaus.

Vaihtoehtosi

Tarkista verkkoselaimesi asetukset (yleensä Ohje- tai Internetasetukset-kohdassa) evästeitä koskien. Jos estät tai poistat evästeet internetselaimesi asetuksista, saattaa olla, ettet pysty saapumaan sivustolle tai käyttämään tärkeitä toimintoja sivustolla, ja sinua myös pyydetään antamaan kirjautumistietosi uudestaan.

Oppiaksesi lisää kiinnostukseen perustuvan mainonnan evästeistä (tähän laitteidenvälinen jäljitys mukaan lukien) ja harjoittaaksesi oikeuttasi kieltää evästeiden käyttö, vieraile seuraavilla sivustoilla: Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance tai mobiilisovelluksemme osalta päivittämällä laiteasetuksesi tai lataamalla AppChoices-sovelluksen.

Vieraile myös seuraavilla kolmansien osapuolten sivustoilla käyttääksesi oikeuksiasi kieltää evästeet:

Oikeuden käyttö tarkoittaa, että verkosto jossa kieltäydyit ei enää toimita mainoksia, jotka on räätälöity sinun selausmieltymystesi tai käyttötapojesi mukaan, mutta saatat vastaanottaa niitä muualta. Tiedoksesi, että käyttäjätililtäsi ulos kirjautuminen ei tarkoita, että katkaiset sinulle räätälöidyt mainokset.

Saatat joutua tekemään erilaisia valintoja kullekin selaimelle ja laitteelle evästeiden käyttöön liittyen. Viimeiseksi, tällä hetkellä sivustoa ei ole asetettu noudattamaan selainten Do Not Track -signaaleja.

7. Markkinointiviestinnästämme kieltäytyminen

Voit kieltää markkinointiyhteydenotot milloin vain käyttämällä tilauksen lopettamiseen tarkoitettua linkkiä, joka löytyy kaikista uutiskirjeistä ja viesteistä, tai voit hallita tilauksiasi tilisi kautta (jos olet luonut sellaisen). Sähköpostitilausten asetuksia voit muuttaa profiilissasi.

8. Kansainväliset siirrot

Yllä mainittuihin tarkoituksiin liittyen tietojasi saatetaan säilyttää oman asuinmaasi ulkopuolella, ja tietojen suojausta koskevat säädökset saattavat olla eriävät kotimaasi käytännöistä. Ylläpidämme riittäviä, lain vaatimia suojauksia maiden rajat ylittäville siirroille, kolmannen osapuolen siirtämät tiedot mukaan lukien. Euroopan talousalueelta tulevissa siirroissa ("EEA") Yhdysvaltoihin tai muihin talousalueen ulkopuolisiin hallintoelimiin, saatamme nojata EU:n säädöksiin sekä/tai tarpeeseen käsitellä tietojasi pyydettyjen palveluiden tuottamiseksi (sopimuksen täyttämiseksi). Sovellettavan lain mukaisesti voit pyytää tietoja soveltuvista tietojen turvaajista ottamalla meihin yhteyttä alla mainituin tavoin. Tietoa Kiinan asukkaille löytyy kohdasta "Kiinan yksityisyysoikeudet."

9. Muilta kumppaneilta saadut tiedot

Joissain tilanteissa kumppaninamme toimivat instanssit, liikekumppanimme tai muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat saattavat jakaa tietoja kanssamme. Esimerkki: saapuessasi sivustollemme sosiaalisen median, kuten Facebook Connectin, kautta, saatamme kerätä tietoja, kuten käyttäjänimesi tai muita tällaisten palveluiden kautta saatavana olevia tietoja. Yleisesti ottaen tällaisten tietojen tarjoaminen tai sen mahdollisuus tapahtuu palveluntarjoajan kautta, ja voit muuttaa näihin liittyviä asetuksia kunkin palvelun tiliasetuksissasi. Lyhyesti sanottuna saatamme työskennellä kumppaniemme kanssa käyttäen mainitun kaltaisia tietoja tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisen käyttökokemuksen sivustollamme sen käyttöehtojen mukaisesti.

Olemme Facebookin kumppani tarjotaksemme sen jäsenille personoitua sisältöä Agodalla. Mikäli olet sekä Facebook- että Agoda-käyttäjä ja sinulla on Facebook-tili ja olet kirjautunut Agodalle Facebookin kertakirjautumisominaisuuden avulla, sivustomme on tällöin personoitu sinulle sopivaksi ja siellä näytetään tietoa Facebook-kavereidesi edellisistä majoittumisista sekä tulevista oleskeluista sivustomme kautta varattavissa olevissa majapaikoissa. Mahdollisesti näytettäviin tietoihin kuuluvat nimi, majapaikan nimi, oleskelun tiedot, majapaikan sijainti, arviosi edellisistä majoituksista, huonetyyppi sekä huoneen hinta (”majoitustiedot”). Kuvatun kaltaista tietoa saatetaan näyttää ja se saatetaan personoida sinulle majoituspaikan hakusivuilla sivustollamme sekä kalenterissa muiden paikkojen ohella. Lisäksi majoitustietosi näytetään myös niille Facebook-kavereillesi, jotka ovat Agodan asiakkaita ja jotka ovat kirjautuneet sivustolle Facebookin kertakirjautumisominaisuudella. Lisäksi he näkevät tietoja hakusivuilla yllä kuvatun kaltaisesti, jotka päivittyvät aina tehdessäsi varauksen Agodan kautta.

Miten tehdä esto: Agoda on tehnyt toiminnosta jättäytymisen helpoksi milloin tahansa: valitse ”ei” joko i) kiitosviestisivulla varauksen teon jälkeen tai ii) Hallitse varaustani -kohdassa sivustolla. Mikäli tarvitset tukea, voit ottaa yhteyttä asiakaskokemustiimiimme milloin tahansa.

10. Tietojesi suojaaminen

Luvattoman käytön estämiseksi ylläpidämme kohtuullisia fyysisiä, sähköisiä ja organisatorisia toimintoja, joiden avulla suojaamme henkilökohtaiset tiedot niiden tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai tahattomalta tietojen häviämiseltä, muuttamiselta tai luvattomalta tietojen paljastamiselta tai tunkeutumiselta tietoihin. Käytämme SSL-suojausprotokollateknologiaa suojataksemme luottokorttitiedot tiedonsiirron aikana. Henkilökohtaisen tilisi kautta sinulla on mahdollisuus tallentaa luottokorttisi tiedot nopeuttaaksesi tulevia varauksia ja maksujasi. Korttisi tiedot salataan, ja voit aina kirjautua sisään henkilökohtaiselle tilillesi poistaaksesi, muokataksesi tai lisätäksesi luottokorttitietojasi. Turvallisuussyistä luottokortin numeroa ei voi muokata (mutta kortin tiedot voi poistaa). Kun tarkastelet kortin tietoja, vain sen 4 viimeistä numeroa ovat näkyvillä. Huomaa, että tallennamme turvallisesti luottokorttisi neljä viimeistä numeroa jokaisen varauksen yhteydessä, jotta voimme tarvittaessa hyvittää varauksen.

Tietojen säilytys

Säilytämme tietojasi tarpeellisen ajan tietosuojakäytännössä ja sisäisissä liiketoimen linjauksissa mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi. Kun Agoda ei enää tarvitse tietojasi, poistamme ne järjestelmistämme ja rekistereistämme ja/tai otamme tarvittavat askeleet tiedon anonymisointiin niin, ettei sinua enää voi sen perusteella tunnistaa, paitsi tilanteessa jossa meidän tulee suorittaa liiketoiminnallinen toimi loppuun saavuttaaksemme liiketoiminnalliset päämäärämme ja/tai toimiaksemme noudatettavan lain ja säädösten puitteissa.

11. Miten voit päästä tietoihisi tai muuttaa niitä

Voit helposti korjata tilinimesi, varauksen haltijan nimen (riippuen varauksen peruutuskäytännöistä) tai puhelinnumerosi milloin vain kirjautumalla tilillesi sivustolla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä asiakastukisivumme kautta tai osoitteessa dpo@agoda.com harjoittaaksesi seuraavia oikeuksia:

  • Käyttöoikeus: Sinulla on oikeus milloin tahansa hankkia tiedot säilyttämistämme henkilötiedoistasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja maksutta. Poikkeustapauksissa voimme kuitenkin pyytää sinua maksamaan kohtuullisen maksun ennen tietojen antamista, jos sovellettava lainsäädäntö sen sallii.
  • Oikaisu: Voit pyytää meitä oikaisemaan puutteelliset tai virheelliset henkilötietosi.
  • Poistaminen: Voit pyytää meitä poistamaan tilisi.
  • Käsittelyn rajoittaminen: Voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn, jos olet esimerkiksi vastustanut käsittelyä ja perusteltujen syiden olemassaolo on edelleen harkinnassa.
  • Vastustaminen: Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on milloin tahansa oikeus perua suostumuksesi ilman, että tämä vaikuttaa tähän suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen perumista.
Tietojen siirtäminen: Voit tarvittaessa pyytää meitä lähettämään sinulle säilyttämämme henkilötietosi yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavasta muodossa, jonka päätämme harkintamme mukaan.

Yksityisyytesi ja turvallisuutesi suojaamiseksi varmennamme henkilöllisyytesi ennen tällaiseen pyyntöön vastaamista, ja pyyntöösi vastataan kohtuullisen ajan sisällä. Joissakin tapauksissa emme välttämättä voi antaa sinulle tiettyjen henkilötietojen käyttöoikeutta, esimerkiksi jos henkilötietosi liittyvät muiden henkilöiden henkilötietoihin tai laillisista syistä. Näissä tapauksissa annamme sinulle selityksen siitä, miksi et voi hankkia näitä tietoja. Voimme myös evätä henkilötietojesi poistamis- tai oikaisupyynnön lain säännösten takia, erityisesti sellaisten, jotka vaikuttavat kirjanpitoprosesseihimme, vaatimusten käsittelyyn, petosten havaitsemiseen ja estämiseen ja pakolliseen tietojen säilyttämiseen, mikä voi kieltää poistamisen tai anonymisoimisen.

12. Päivitykset tietosuojakäytäntöön

Toisinaan Agoda voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä vastaamaan laissa, henkilökohtaisten tietojen keräämisessä ja käytössä, sivuston ominaisuuksissa tai teknologian edistymisessä tapahtuvia muutoksia. Jos me teemme muutoksia, jotka muuttavat tapaamme kerätä tai käsitellä henkilökohtaisia tietojasi, nämä muutokset kirjataan tähän tietosuojakäytäntöön ja niiden voimaantulopäivä ilmoitetaan tämän tietosuojakäytännön alussa. Sen vuoksi sinun on hyvä tutustua tietosuojakäytäntöön aika ajoin, jotta sen ajantasainen sisältö olisi tiedossasi. Agoda myös ilmoittaa näkyvästi sellaisista tietosuojakäytännön sisällön muutoksista ennen niiden käyttöönottoa.

13. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Saatamme tarjota linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, joita emme omista tai hallitse ("Kolmannen osapuolen sivustot"). Käyttäessäsi linkkiä verkossa vieraillaksesi kolmannen osapuolen sivustolla, toimit kyseisen sivuston yksityisyys- ja turvallisuuskäytäntöjen alaisena. Ne saattavat erota omistamme. Sinun kannattaa tutustua linkatun kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytäntöön, käyttöehtoihin ja turvallisuustoimiin ennen tietojesi antamista sivustolle.

14. Muuta huomioitavaa

Alaikäisiä koskeva erityinen huomautus

Sivustomme ei ole suunnattu alle 18-vuotialle käyttäjille. Alaikäiset voivat kuitenkin normaalisti ottaa osaa majoituksen varanneiden vanhempiensa tai laillisen huoltajansa kanssa, ellei toisin mainita majoituspaikan linjauksissa.

Kieli

Tämä tietosuojakäytäntö on kirjoitettu alun perin englannin kielellä. Käännökset muille kielille ovat saatavilla sinun mukavuuttasi ajatellen. Eriäväisyystilanteissa englanninkielisen version ja käännöksen välillä englanninkielinen versio on ratkaiseva ja määräävä.

Käyttöehdot

Kun haluat lisätietoja sivustomme käytöstä, ole hyvä ja lue Agodan Käyttöehdot. Tämä tietosuojakäytäntö muodostaa olennaisen osan käyttöehtojamme.

15. Yhteydenotto

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai yksityisyyskäytännöistämme, ole yhteydessä Agodan tietojensuojauksen virkamieheen osoitteeseen dpo@agoda.com, puhelimitse +65 641 552 90 (Singapore, maksut peritään) tai lähettämällä kirjattu kirjeen osoitteeseen

Agoda Company Pte. Ltd.
c/o Data Governance Officer
30 Cecil Street
Prudential Tower #19-08
Singapore 049712

Mikäli asut EU:n alueella, voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen edustajaamme osoitteessa Agoda International Pte. Ltd. (UK Branch) 9th Floor North, The Metro Building, 1 Butterwick, Hammersmith, London W6 8DL, United Kingdom. Voit myös ottaa yhteyttä paikallisiin tietoturvaviranomaisiisi kaikkia kysymyksiä tai valituksia tietosuojakäytäntöämme koskien.

***