Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Erinomainen



yhteensä 1488 arviota
  • Kunto/siisteys 8,6
  • Palvelut 7,6
  • Sijainti 8,3
  • Huonemukavuus/taso 8,4
  • Palvelualttius 8,5
  • Vastinetta rahalle 8,2
  • Ruoka/syöminen 7,4
Lajittele:

Georges, Belgia
Yksin matkustava
Standard
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
Very good!
Not disappointing in any way!
Arvioitu: 16 elokuu 2016

robert, Yhdysvallat
Yksin matkustava
Deluxe parivuoteella
Majoittui 3 yötä, elokuu 2016
The Queen next door is well worth the extra few bucks for a Much nicer hotel and is updated and not
I though that since they were next together and the ratings we're close. This was not the case. Compared with the Queen the king should be the servant quarter's instesd. They are worlds apart and I think there are betting places to stay for the money and location.
Arvioitu: 13 elokuu 2016

David, Uusi-Seelanti
Ryhmät
Standard parivuoteella
Majoittui 2 yötä, elokuu 2016
Staff were friendly and met our needs
The only complaint we had was the upstairs pool was very murky, we decided not to swim in it as a result, the pool downstairs was in much better shape.
Arvioitu: 11 elokuu 2016

Jimmy, Malesia
Liikematkailija
Standard
Majoittui 2 yötä, elokuu 2016
Recent reviews
Great strategic location is the key and i like the environment and foods as well. Will come back to this hotel again!!!
Arvioitu: 08 elokuu 2016

Georges, Belgia
Yksin matkustava
Standard
Majoittui 2 yötä, elokuu 2016
I would definitely recommend this hotel.
Good location, attractive decoration, cleanliness, very nice staff... will all make your stay worth remembering!
Arvioitu: 05 elokuu 2016

Yat, Singapore
Ryhmät
Deluxe parivuoteella
Majoittui yhden yön, heinäkuu 2016
Nice boutique hotel
Started for one night. Nice rooms with a sky bar.
Arvioitu: 02 elokuu 2016

frederick, Iso-Britannia
Ryhmät
Deluxe parivuoteella
Majoittui 6 yötä, kesäkuu 2016
good
good
Arvioitu: 21 heinäkuu 2016

Low, Malesia
Yksin matkustava
Standard
Majoittui 3 yötä, kesäkuu 2016
Staff,Location,values of money,
Walking distance to all attractive point Royal palace,river side and Casino,I found a best Indian restaurant just opposite the hotel..
Arvioitu: 02 heinäkuu 2016

ONG, Malesia
Yksin matkustava
Standard
Majoittui yhden yön, kesäkuu 2016
Satisfactory hotel
Satisfactory hotel
Arvioitu: 01 heinäkuu 2016

Wai, Singapore
Pariskunta
Deluxe parivuoteella
Majoittui 3 yötä, kesäkuu 2016
Centrally located boutique hotel
Ideal location to visit the Royal Palace. Near to Naga world casino & walking distance to nearby good restaurants.
Arvioitu: 26 kesäkuu 2016


1

Valitse bonusohjelmasi

Klikkaa PointsMAXia sivun ylälaidasta ja näet monia suosittuja lentoyhtiö- ja bonusohjelmia, joista valita.

2

Valitse huone pisteillä

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Ansaitse jopa 4900 pistettä

Jokaisen ohjelmaan kelpaavan huoneen yhteydessä näet pisteet, jotka ansaitset varatessasi.

3

Kirjaudu sisään ja ansaitse pisteitä!

  • Ohjelman jäsennumero
  • En yövy tässä hotellissa. Teen varauksen toiselle henkilölle.

Anna valitsemasi ohjelman jäsentunnuksesi varauksen yhteydessä. Ansaitset varatessasi näkemäsi pisteet kirjautuessasi ulos majapaikasta. Niin helppoa se on!

Aloita tästä ja valitse haluamasi ohjelma: