Tamansari Agung Residence
HD Image
Double Room - Bed Tamansari Agung Residence
Entrance Tamansari Agung Residence
Exterior view Tamansari Agung Residence
See all 25 photos
Removed from saved list
7.4
Very good
/10
(32 reviews)See what guests said
See map
8.1
Excellent
Location rating score
Excellent location - 1.01 kilometers from city center
Popular neighborhood
  • Jakarta History Museum1.79 km
  • Istiqlal Mosque2.72 km
  • National Museum2.92 km
  • National Monument2.97 km
  • Dunia Fantasi Theme Park (Ancol)3.54 km
  • Plaza Indonesia4.75 km
  • Baywalk Pluit Mall5.16 km
  • Waterbom Jakarta8.4 km
  • Taman Mini Indonesia Indah19.03 km
  • Sirkus Waterplay23.43 km
  • 1-star Guesthouse/bed and breakfast
    Free Wi-Fi

    Tamansari Agung Residence

    Jl. Keamanan No. 52 B, Keagungan, Kecamatan Taman Sari, Jakarta, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Gajah Mada, Jakarta, Indonesia, 11130 - See map
    Very good service
    7.6 rating for service
    Good cleanliness
    6.6 rating for cleanliness
    • Located in heart of Jakarta

    • Free Wi-Fi in all rooms!

    • Air conditioning

    • Elevator

    • Linens

    Your dates are popular among travelersUsers are booking a place in Jakarta every 1 minutes on Agoda.com
    Value for money7.9
    Location rating8.1
    Nearest airportHalim Perdanakusuma International Airport (HLP)
    Distance to airport14.9 km

    Rooms available at Tamansari Agung Residence

    Single Room
    Single Room
    ...
    • No Windows view
    • Non-smoking
    • 1 single bed
    Enter dates to see prices
    Double Room
    Double Room
    ...
    • Room size: 13 m²/140 ft²
    • Non-smoking
    • 1 double bed
    Enter dates to see prices
    Double Standard
    Double Standard
    ...
    • Room size: 13 m²/140 ft²
    Enter dates to see prices
    Single Standard
    Single Standard
    ...
      Enter dates to see prices
      Room Assigned on Arrival
      Room Assigned on Arrival
      ...
        Enter dates to see prices
        Property ranking|Compared to 9,339 Jakarta properties
        See all rankings
        Room size
        11 sqm.
        Value for money score
        7.9/10
        Location score
        8.1/10
        Service score
        7.5/10
        Bigger than
        97
        %
        of Jakarta properties
        Better than
        96
        %
        of Jakarta properties
        Better than
        96
        %
        of Jakarta properties
        Better than
        95
        %
        of Jakarta properties
        Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

        Prices drop the moment you sign in!

        Sign in now
        Overall rating:

        7.4

        Very good
        32 reviews
        Cleanliness
        6.6
        Facilities
        6.6
        Location
        8.1
        Read all reviews >
        More about Tamansari Agung Residence

        More about Tamansari Agung Residence

        For travelers who want to take in the sights and sounds of Jakarta, Front One Residence Gajahmada is the perfect choice. From here, guests can make the most of all that the lively city has to offer. With its convenient location, the property offers easy access to the city's must-see destinations.

        Offering guests superior services and a broad range of amenities, Front One Residence Gajahmada is committed to ensuring that your stay is as comfortable as possible. Facilities like 24-hour security, Wi-Fi in public areas, 24-hour check-in, 100% non-smoking are readily available for the convenience of each guest.

        Step into one of 33 inviting rooms and escape the stresses of the day, A selection of amenities can be found in most rooms, inlcuding internet access – wireless (complimentary), air conditioning, satellite/cable TV, shower. The property's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. With an ideal location and facilities to match, Front One Residence Gajahmada hits the spot in many ways.

        Show less

        What they offer

        Show less

        Nearest essentials

        Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
        Show less

        What's nearby

        Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
        Show less

        Property's guest policies

        Show less

        Some helpful facts

        Show less

        Reviews of Tamansari Agung Residence from real guests

        Provided by verified guests of Agoda
        Agoda Reviews (32)Booking.com Reviews (3)
        7.4
        /
        10
        Very good
        Cleanliness6.6
        Facilities6.6
        Location8.1
        Service7.6
        Value for money7.9
        High score for Jakarta
        Rating
        9+ Exceptional (6)
        8-9 Excellent (1)
        7-8 Very Good (1)
        6-7 Good (3)
        <6 Below Expectation (6)
        Time of the year
        Mar - May (0)
        Jun - Aug (0)
        Sep - Nov (0)
        Dec - Feb (17)
        Don't miss out!Users are booking a place in Jakarta every 1 minutes on Agoda.com
        All guests (32)
        All room types
        All languages
        Showing 17 verified guest comments
        6.4
        Good
        UMAR from Indonesia
        Solo traveler
        Double Room
        Stayed 3 nights in February 2020

        Good”

        Room to small omg 🤦‍♂️ don't be fooled by low prices should be thorough first

        Reviewed February 22, 2020
        7.2
        Very good
        Sofiatul from Indonesia
        Couple
        Double Room
        Stayed 2 nights in February 2020

        It is a cabin”

        The room is really really really small. It's a cabin but full furnished so that it is so full to drop some bags and difficult to move. The bathroom is small but well functioned and clean. The TV channel is dominant by local. Air conditioner is too cold. The room is noisy because it's not full covered by stone wall. It is suitable for short stay or transit but not for long stay because there's no window inside the room.

        Reviewed February 12, 2020
        4.4
        Yohanes from Indonesia
        Solo traveler
        Single Room
        Stayed 1 night in January 2020

        No Car Park”

        I thought it says “free parking” in Agoda, but it turned out that this hotel doesnt have any park at all for cars. So, I needed to park my car in the nearby mall that costed me almost the same with the room price. Bad experience 👎

        Reviewed January 11, 2020
        2.4
        alfian from Indonesia
        Couple
        Double Room
        Stayed 1 night in February 2020

        Sangat mengecewakan ”

        1.(+)resepsionis ramah 2.(-)kamar tidak ada handuk 1 pun yang di sediakan untuk mandi, beserta tidak ada shampo (soap) untuk mandi, dan sikat gigi cumang ada 1 doang yang di kasih padahal pemesanan di aplikasi online agoda pemesanan nya untuk 2 orang.

        Reviewed February 11, 2020
        9.6
        Exceptional
        Elisabeth from Indonesia
        Solo traveler
        Single Room
        Stayed 1 night in February 2020

        Exceptional”

        Harga sesuai lah. Dgn lokasi yg strategis dkt halte busway mangga besar dan mall paragon. Ukuran kamar pas banget. Untuk keluarga kamar yg harga terendah tidak disarankan. Untuk yg punya banyak barang bawaan juga tidak d sarnkan. Karna mmg kamar pas ukuran nya dan bs d blg sempit. Tapi menyenangkan karna ada bantal guling 😊🥰 yg perlu di tambahin dispencer d tiap lantai. Saya nginap d lantai 2 dispencer nya d lantai 1. Semoga kembali nnati saya nginap d sini lahi.

        Reviewed February 28, 2020
        10.0
        Exceptional
        Hardi from Indonesia
        Couple
        Double Room
        Stayed 1 night in February 2020

        Bagus dan nyaman”

        Bagus dan nyaman

        Reviewed February 20, 2020
        4.8
        Tassya from Indonesia
        Solo traveler
        Double Room
        Stayed 2 nights in February 2020

        Kurang”

        Menurut saya memang worth the price dengan harga segitu termasuk lumayan, cuman dalam kamar kotor sekali sela2 kasurnya banyak kotoran numpuk dan debu2, ruangan harusnya non smoking tapi kamar sebelah jika ada yg merokok baunya masuk kekamar yg lain mengingat dindingnya juga tipis, di dpn pintu masuk dibuat tongkrongan sejumlah laki2 yang sampe malam nongkrong disitu membuat risih jika lewat pintu masuk hotelnya seolah2 hotel sebuah tongkrongan preman

        Reviewed February 17, 2020
        5.6
        Agung from Indonesia
        Couple
        Double Room
        Stayed 2 nights in February 2020

        Good deal kalo lagi ada promo di bawah 100rb.”

        Sy pesan kamar tipe double, di harga 140rb belum PPN+Service charge ( 170rb kalo total ) Kalo tinggi badan anda lebih dari 175cm, siap siap tidur kaki nya mentok tembok. Karena panjang kasurnya jauh dibawah standar. Lebarnya lebih kecil dari kasur double. Tembok pemisah kamar dari papan, siap siap denger suara kamar sebelah tengah malam ^__^

        Reviewed February 14, 2020
        9.2
        Exceptional
        bambang from Indonesia
        Couple
        Double Room
        Stayed 1 night in February 2020

        Hanya saja tidak kedap suara”

        Memuaskan

        Reviewed February 13, 2020
        10.0
        Exceptional
        Hari from Indonesia
        Solo traveler
        Single Room
        Stayed 2 nights in February 2020

        Recomended”

        Akses lokasi sangat mudah dijangkau.untuk harga segini,sangat recomended.staffnya juga ramah

        Reviewed February 12, 2020
        9.2
        Exceptional
        Rivai from Indonesia
        Couple
        Double Room
        Stayed 1 night in February 2020

        Exceptional”

        Suitable price

        Reviewed February 06, 2020

        Dear Rivai, Thank you for sending us your feedback! We're very happy to hear that you had a great stay with us. Your satisfaction is very important to us! With ZEN, you can be sure to get the best value for money accommodation. We can't wait to welcome you back! Best Regards, Kenn

        Responded February 24, 2020
        Tamansari Agung Residence
        4.0
        amin from Indonesia
        Business traveler
        Double Room
        Stayed 1 night in February 2020

        Sangat Kecewa, pilih harga discount yang membuat tidak bisa tidur karena linens kotor, ada bed bug ”

        Kelebihan lokasi cukup Strategis . Penampakan di Agoda bersih luar biasa . Dipilih karena discount . Hingga ke lokasi dan dapat kunci , masuk ke kamar banyak sekali sampah sisa2 tamu sebelumnya . Dan kotornya linens . Setelah laporan, suruh kembali ke kamar yg sama, ternyata hanya dibuang sampahnya dan dirapikan linens tanpa mengganti . Sepertinya berhari hari linens tidak diganti , Krn bau dan beberapa rambut nempel serta bercak2 kotoran . Tidak ada sampo sabun, handuk pun harus minta dikasih satu saja Krn stok terbatas . Karena kotor dan noda2 di linens, terpaksa kugunakan sarung buat shalat sebagai penutup tidur . Mulai tiduran kurang nyaman ada gigitan sakit , ternyata hewan penghisap darah yg sangat merah sdg gigit leherku .. bed bugs muncul lagi diantara bantal dan bawah kasur .. AC menetes terus2 di kamar yg sempit itu .. Dan harus lap2 terus .. lihat kolong kasur geleng2 kepala .. tanpa kata2 lagi .. sangat kecewa, istirahat ku tdk nyaman, tdk bisa tdr.

        Reviewed February 03, 2020
        8.8
        Excellent
        Hari from Indonesia
        Solo traveler
        Single Room
        Stayed 1 night in January 2020

        Cukup recomended”

        Lokasinya mudah dijangkau.aksesnya sangat gampang.ruangan kamarnya yg trlalu kecil atau ngepas sama ukuran tubuj saya.untuk harga segini cukup recomended ko

        Reviewed January 28, 2020
        6.4
        Good
        guntur from Indonesia
        Solo traveler
        Double Room
        Stayed 1 night in December 2019

        Tempat strategis, masjid, makan, mall grand paragon sangat dekat”

        Kotor, Agak Bau, Resepsionis kurang ramah

        Reviewed December 30, 2019
        6.8
        Good
        Hari from Indonesia
        Solo traveler
        Double Room
        Stayed 1 night in December 2019

        Tempatnya strategis Tapi sempit penginapanya”

        Awalnya tidak tau dan turun dihalte mangga besar,aku pikir masih jauh dari haltr busway,ternyata dekat,dan banyak kuliner didepan penginapan,Tapi sayang agak jorok banyak handuk and spray berserakan,dan masuk kamar seperti hotel berbintang karena tidak pake kunci tapi pake kartu,Dan begitu masuk kamar sangat sempit sekali jarak tempat tidur keKamar mandi,dan banyak bercak darah dispray,jadi agak kurang nyaman

        Reviewed December 27, 2019
        3.6
        Devita from Indonesia
        Business traveler
        Double Room
        Stayed 1 night in December 2019

        Buruk ”

        kamarnya super kecil dan lemban. Kamar mandinya aneh , mau mandi aja gak ada tempat , kamar mandi bau banget. Gak banget lah pokoknya , sering mati lampu. Gak lagi lagi nginep disini

        Reviewed December 17, 2019
        10.0
        Exceptional
        THAMER from Saudi Arabia
        Solo traveler
        Single Room
        Stayed 1 night in January 2020

        ممتاز ”

        موقعه جدا

        Reviewed January 20, 2020
        This is a popular property. Don't miss out!

        Back to search results

        Back to room choices

        |

        Dismiss

        Tamansari Agung Residence
        |Very good 7.4
        ×
        Check in. Step out.
        Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning.

        • Excellent location
        • Jakarta History Museum
        • Stasiun Mangga Besar Railway Station is within 1.32 km