griya imafa guesthouse
griya imafa guesthouse
See all 6 photos
Double Room - Bed griya imafa guesthouse
Double Room - Bed
See all 6 photos
Lobby griya imafa guesthouse
Lobby
See all 6 photos
 griya imafa guesthouse
See all 6 photos
 griya imafa guesthouse
See all 6 photos
See map griya imafa guesthouse
See map
Excellent
Location
8.4
See all 6 photos griya imafa guesthouse
See all 6 photos
Removed from saved list
Very good
From 35 reviewsSee what guests said
7.1
/
10
Very good value for money
7.4
Value for money7.4
Location rating8.4
Nearest airportAbdul Rachman Saleh Airport (MLG)
Distance to airport20.5 km
  • Airport transfer

  • Laundry service

  • Smoking area

  • Car park

Select your room
Double Room - King Bed
Double Room - King Bed
...
  • Room size: 16 m²/172 ft²
  • Mountain view
  • 1 single bed
Enter dates to see prices
Standard Triple Room
Standard Triple Room
...
  • Room size: 26 m²/280 ft²
  • Mountain view
  • 1 single bed and 1 king bed
Enter dates to see prices
Family Room
Family Room
...
  • Room size: 26 m²/280 ft²
  • Mountain view
  • 1 single bed and 2 king bed...
Enter dates to see prices
Deluxe Double Room with Extra Bed
Deluxe Double Room with Extra Bed
...
  • Room size: 18 m²/194 ft²
  • Balcony/terrace
  • 1 single bed and 1 king bed
Enter dates to see prices
Double Room
Double Room
...
  • Room size: 15 m²/161 ft²
  • Shower
Enter dates to see prices
Have a question for griya imafa guesthouse?
Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

Prices drop the moment you sign in!

Sign in now
More about griya imafa guesthouse

More about griya imafa guesthouse

An overview

Show less

Nearest essentials

Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
Show less

What they offer

Show less

What's nearby

Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
Show more

Property's guest policies

Show less

Some helpful facts

Show less

Real reviews from real guests

Agoda Reviews (35)Booking.com Reviews (146)
7.1
/
10
Very good
From 35 reviews
Cleanliness6.6
Facilities5.9
Location8.4
Service7.1
Value for money7.4
Provided by verified guests of Agoda
All languages
All guests (35)
All room types
Showing 19 verified guest comments
7.6
Very good
Nurul from Indonesia
Family with young children
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in August 2018
Cukup puas menginap di Griya Imafa”
Cukup puas menginap di griya imafa. Lokasinya sangat strategis, karena di depan Batu Secret Zoo. Masukan bagi griya imafa lebih ditingkatkan lagi untuk kebersihan kamarnya. Semoga sukses terus griya imafa...
Reviewed August 21, 2018
4.8
Benni from Indonesia
Family with young children
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in June 2018
Menginap disana dwkat dg lokasi wisata”
Kamar 3 hari engga diberaihkan, londy juga tidak beraih dan setrika.
Reviewed July 05, 2018
3.6
Kurniati from Indonesia
Family with teens
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in January 2018
Basically it's room only”
Dirty room and bed sheet, no wifi, no toiletries, no kettle. Small TV with very limited channel. You should ask for towel when you need it.
Reviewed January 08, 2018
3.6
ANOOP from India
Group
Double Room - King Bed
Stayed 1 night in August 2017
Not worth for the price”
At first, the room given to us was not cleaned. It looked like some lady just left the place and the mattress sheet was not tucked in properly. The European closet was so close to the wall, so you can't sit there without balancing on single leg. Later we complaint and the owner asked for extra money to give another room. after 30 minutes of Google translating he agreed to give another room. I would not recommend staying there as we found many good rooms much cheaper than this hotel.
Reviewed September 12, 2017
8.4
Excellent
Stella from Indonesia
Family with teens
Standard Triple Room
Stayed 1 night in October 2016
Budget family homestay across Jatim park II”
Five stars for the location and the price, even though when I came, the owner said the triple room I booked was not available and proposed a family room (for 4-6 peope). The price was still okay though they didn't provide breakfast. Lots of restaurant in front. The owner was so informative when I asked him how to find souvenirs. WIFI available. Clean enough. Hot water was provided. No toiletries, tea, coffee, and towel. But, it's okay. The view was excellent.
Reviewed October 24, 2016
5.2
Susan from Germany
Group
Standard Triple Room
Stayed 3 nights in August 2017
Above average”
Keine zentrale Lage, nicht sehr sauber, kein Waschbecken im Bad, schlechtes WLAN (im Zimmer gar keins) Freundliches Personal, bequeme Betten
Reviewed September 01, 2017
5.6
andika from Indonesia
Family with young children
Double Room - King Bed
Stayed 2 nights in January 2019
kamar terlalu sempit”
kamar sempit sekali utk hrg segitu, late cek in krn mis understanding, pintu kamar mandi ga bs ditutup, kamar krn sempit jd terasa panas, baiknya klo memang tdk ada ac, di sediakan fasilitas kipas angin, kelebihannya guest house ini hanya lokasinya aja deket kemana mana, deket ama tempat pariwisata yg lagi happening di batu, sisa nya saya rasa perlu perbaikan dalam kualitas
Reviewed January 17, 2019
8.4
Excellent
wigati from Indonesia
Family with young children
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in April 2017
Kamarnya oke”
Lokasi pas banget depan jatimpark 2, kamar bersih, view dr balkon kalo sunrise bagus, pelayanan oke, cuma kalo malem susah cari makan disekitar penginapan, harus keluar ke alun2 atau ke jalan besar, overall okelah buat liburan
Reviewed October 22, 2018
8.8
Excellent
Melly from Indonesia
Family with young children
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in July 2018
Excellent”
Senang menginap di sini, dekat bgt sama jatim park 2, tinggal nyebrang jln kaki. Bisa sewa motor juga ke tempat wisata lain. Kamar luas, tempat tidur luas, sesuai request bgt deh. Nyari makan juga gampang
Reviewed July 28, 2018
6.0
juliana from Indonesia
Family with teens
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in August 2017
Above average”
baik.cuma tidak ada lift atau eskalator
Reviewed June 25, 2018
7.6
Very good
Christian from Indonesia
Family with young children
Double Room - King Bed
Stayed 2 nights in March 2018
Guest house terdekat ke Jatim Park 2”
Lokasi adalah nilai plus utama guesthouse ini. Jatim Park 2 bisa dijangkau hanya dengan jalan kaki dari guesthouse. Tiap pagi di depannya juga selalu ada yang berjualan oleh2 Malang & sate untuk sarapan.
Reviewed March 31, 2018
6.4
Good
Ronny from Indonesia
Family with young children
Double Room - King Bed
Stayed 4 nights in February 2018
Lumayan lah untuk lokasi dan lingkungan sekita”
Sayangnya, kamar lembab....lainnya sih OK...
Reviewed February 21, 2018
8.0
Excellent
erthama from Indonesia
Couple
Double Room - King Bed
Stayed 2 nights in April 2017
strategis”
lokasi persis di depan jatimpark.. sejuk.. pesan kamar queen.. dpt double queen.. hehehe..
Reviewed September 21, 2017
8.8
Excellent
Monic from Indonesia
Group
Stayed 1 night in August 2017
best value and location”
lokasi depan jatim park 2, kamar luas, ranjang besar, bersih tapi sayang untuk kamar mandinya agak bau walaupun exhaust dinyalakan terus menerus. overall best value & location for short stay in Batu
Reviewed August 20, 2017
8.0
Excellent
Suhartoyo from Indonesia
Family with young children
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in July 2017
Guest house yang tenang, dekat dengan tempat2 wisata”
Tempatnya bagus, tenang, bisa masak ada kompor dan kopi teh, bisa juga sewa motor , recomended lah
Reviewed July 13, 2017
6.8
Good
djojo from Indonesia
Family with young children
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in April 2017
lokasi strategis dpn jatim park2”
lokasi yang strategis, taxi batu sudah hapal, dr jatim park 1 ke 3 ada shutle
Reviewed April 25, 2017
10.0
Exceptional
ENDRIYANI from Indonesia
Group
Standard Triple Room
Stayed 2 nights in March 2017
Top bangett....”
Saya sekeluarga menginap 2 malam dsni, puasss skali. Kmr bersih, toilet bersih, ada dapur bersama... lmyn buat bikin kopi, teh and indomie. Ibu pemiliknya ramah banget, petugas2nya baiikk smua. Bahkan wkt kt mw mnta tambahan 1 bantal n selimut. Diberikan cuma2. Lokasi jg dkt kmn2. And bs sewa mtr seharian 75rb.. jd tmbh asyikk jln2.. bebas mcet. Kl ke Batu lg sy akn menginap dsni lg dan ajak keluarga yg lain. Pkk.nya Griya Imafa recomend bgtssss lah. Oya kl pagi, ada mbl di dpn Griya Imafa yg jual oleh2 khas Malang... muraah.. dan kt jd gal repot bl oleh2.
Reviewed March 29, 2017
8.8
Excellent
jay from Indonesia
Family with teens
Family Room
Stayed 1 night in February 2017
griya imafa”
untuk griya imafa harga sesuai dengan mutu.. Lokasi strategis dekat dengan tempat wisata di batu. Tempat yang bersih dan fasilitas air panas tersedia dimana tanpa ac pun di batu sudah dingin. View pemandangan bagus, apabila ingin ke jatimpark 2 tinggal jalan. Dipenginapan tidak dapat makan namun didepan terdapat banyak warung ,tempat makan dan indomart..untuk 1 hari di batu rasanya kurang menjelajahi semua tempat wisata
Reviewed February 23, 2017
7.2
Very good
Gilbert from Indonesia
Family with young children
Stayed 1 night in January 2017
Lokasi Persis Depan Jatim Park 2”
Kamar cukup bersih, walau mungkin sarung bantal tidak/belum diganti karena masih ada bau kepala. Tidak ada sarapan. Dapur umum ada di bawah sedikit menyulitkan ketika butuh air, sedangkan dispenser di dekat kamar tidak ada isinya. Lokasi persis depan Jatim Park 2, memudahkan bagi yang punya target wisata ke Jatim Park 2.
Reviewed January 09, 2017
This is a popular property. Don't miss out!

Back to search results

Back to room choices

|

Dismiss

griya imafa guesthouse
|Very good 7.1
×
Check in. Step out.
Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning.

  • Excellent location
  • Coban Rondo Waterfall