Harmonie Syariah Homestay
Harmonie Syariah Homestay
See all 6 photos

"Very affordable and helpful staff."

Eric

|

January 2, 2017

Standard - 2 persons - Bed Harmonie Syariah Homestay
Standard - 2 persons - Bed
See all 6 photos
Interior view Harmonie Syariah Homestay
Interior view
See all 6 photos
Jami Great Mosque Malang - 6.93 km from property Harmonie Syariah Homestay
Jami Great Mosque Malang - 6.93 km from property
See all 6 photos
Malang City Square - 6.89 km from property Harmonie Syariah Homestay
Malang City Square - 6.89 km from property
See all 6 photos
See map Harmonie Syariah Homestay
See map
Very good
Location
7.0
See all 6 photos Harmonie Syariah Homestay
See all 6 photos
Removed from saved list

Harmonie Syariah Homestay

Very good location
What's nearby?
Good
From 37 reviewsSee what guests said
6.8
/
10
Value for money7.0
Distance to city center8 km
Location rating7.0
Nearest airportAbdul Rachman Saleh Airport (MLG)
Distance to airport12.4 km
  • Airport transfer

  • Air conditioning

  • Daily housekeeping

  • Separate living room

Room choices
Standard - 2 persons
Standard - 2 persons
...
  • Room size: 20 m²/215 ft²
  • Shower
  • 1 double bed
Enter dates to see prices
Have a question for Harmonie Syariah Homestay?
Up to 30% off with Agoda Insider Deals!

Prices drop the moment you sign in!

Sign in now
More about Harmonie Syariah Homestay

More about Harmonie Syariah Homestay

An overview

Show more

Nearest essentials

Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
Show less

What they offer

Show less

What's nearby

Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
Show more

Property's guest policies

Show less

Some helpful facts

Show more

Real reviews from real guests

Agoda Reviews (37)Booking.com Reviews (1)
6.8
/
10
Cleanliness7.1
Facilities5.9
Location7.0
Room comfort and quality6.0
Service6.9
Value for money7.0
Provided by verified guests of Agoda
All languages
All guests (37)
Showing 25 verified guest comments
12
6.0
Erwinthon from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in June 2018
Above average”
letak di antara kota malang dan batu. banyak tempat makan di sekitar.
Reviewed July 01, 2018
6.0
Constantin from Moldova
Couple
Standard - 2 persons
Stayed 2 nights in February 2018
Small room”
Small room, no hair dryer. Very week WiFi. Good for the price. Expensive motorbike rent .
Reviewed February 16, 2018
7.6
Very good
SUNGTAE from Thailand
Solo traveler
Standard - 2 persons
Stayed 2 nights in February 2017
Very good”
Convenient small hotel, but the selling price is the same with agoda.
Reviewed March 16, 2017
7.2
Very good
SUNGTAE from Thailand
Solo traveler
Standard - 2 persons
Stayed 2 nights in February 2017
Clean room and friendly staff”
They bring your breakfast to your room. The room is small but clean and comfortable. No refrigerator.
Reviewed March 09, 2017
6.8
Good
Eric from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in December 2016
Good hotel”
Very affordable and helpful staff.
Reviewed January 02, 2017
6.8
Good
eliephedia from Indonesia
Family with teens
Standard - 2 persons
Stayed 2 nights in December 2016
standard”
hampered the flow of water and electricity during stay here
Reviewed December 27, 2016
7.6
Very good
Rizka from Indonesia
Solo traveler
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in November 2016
Sharia Hotel in the town!”
Sharia Hotel in the town located near a famous University in Malang. Easy to access.
Reviewed December 04, 2016
8.4
Excellent
Muhammad from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 4 nights in April 2016
Great homestay”
The location is superb. You can find lots of eating places around the hotel. It's located near UMM so it's brimming with good-priced food. If you want to go to jatim park, you can rent motorbike and reach it within 15 minutes ride. The staffs are very helpful and friendly. A downside is the room rather smell damp, and the toilet is bit smelly. Other than those, it was an excellent homestay. I would recommend it for those who want a good budget homestay.
Reviewed April 26, 2016
6.0
Rillyn from Indonesia
Couple
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in January 2016
Not satisfy with facilities”
Wifi didn't work, room phone didn't work, using white curtain, chanel tv cann't clear
Reviewed February 01, 2016
4.8
dani from Indonesia
Group
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in October 2018
Belum sesuai ekspetasi”
Saat masuk kamar. Udara kurang segar. AC tidak dingin. Tapi lumayan lah kalo buat menginap tidak terlalu lama.. Semoga lebih baik lagi.
Reviewed October 21, 2018
6.4
Good
Dinah from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in September 2018
Lokasi strategis, dekat dgn indomaret”
Lokasi penginapan strategis dekat dgn tempat makan & bersebelahan dgn indomaret hanya saja kamar mandi kotor banget, spre dan sarung bantal jg seperti bekas pakai kotor. selain itu Wi-fi nya ga berfungsi. Dan yg paling ga menyenangkan asap rokok dari luar masuk ke kamar jdinya pengap banget
Reviewed October 01, 2018
2.4
RIni from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in August 2018
Hotel syariah tanpa privasi”
Namànya hotel syariah tapi Kamar tidak ada tirai / gordennya jadi bisa kelihatan dari kamar sebelah. Sangat tidak nyaman.
Reviewed August 26, 2018
7.6
Very good
SUMIATY from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 2 nights in June 2018
Lumayan nyaman”
Lokasi di pinggir jalan, ada plang nama hotel dan mobil harus jalan pelan2 supaya tidak terlewat, patokannya ada waralaba Ind***ret, sayangnya parkir agak susah karena lahannya terbatas. Akan lebih baik jika bedsheet sering diganti karena ada noda kotor di bedsheet kami. Untuk sarapan diharapkan porsi ditambah ,hehehe... harga BF bisa disesuaikan ke dalam room rate atau disediakan opsi terpisah. Overall cukup baik untuk stay 1-2 malam selama di Malang.
Reviewed July 12, 2018
6.0
Abdul from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in June 2018
Pertama kali ke malang dengan keluarga”
Cukup bagus lokasi-nya gampang di kunjungi Tapi di sekitarnya gada makanan yang hits, jadi makan seada-nya aja atau pesen Go-Food deh untuk kebersihannya kurang karena peralatan toilet-nya keliatan agak kusam kelihatan tidak pernah di bersihkan lantai-nya juga agak lengket tapi dengan harga tersebut wort it di malang udah dapat water heater
Reviewed June 27, 2018
7.2
Very good
Wenty from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in June 2018
Selimut & sabun mandi”
Tempat nyaman bersih, sekitar hotel banyak penjual makanan.. Namun selimut dikamar 304 sepertinya kotor jadi gatal2, lalu sabun mandinya bau pdhl masih banyak mohon tempatnya yg dicuci..
Reviewed June 20, 2018
5.2
Mukminatus from Indonesia
Group
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in December 2017
Above average”
Letak strategies pinggir jln raya, sebelah indomaret..... namun terlalu kecil kamar nya Dan berdebu ketika sy check in, lampu kamar mandi kurang terang....tdk ada gantungan baju/handuk d dlm KM. Tdk ada tmpt untuk meletakkan perlengkapan mandi jg...KM jg kurang bersih
Reviewed January 04, 2018
6.8
Good
Peny from Indonesia
Family with teens
Standard - 2 persons
Stayed 4 nights in December 2017
Staf homestay tidak ramah”
Kamar bersih, nyaman, lokasi dipinggir jalan besar. Kami stay 4 malam. Sarapan diantar jam 6 pagi. porsi sedikit sekali. Reception sangat tidak ramah, terutama yg bernama mba tata. Tidak ada greeting assalamualaikum pdhl homestay syariah ataupun selamat datang atau selamat jalan kpd kami sekeluarga atau ucapan terima kasih. Senyum pun tidak ada, padahal mereka penyedia service. Staf perlu diberikan training bgmn melayani tamu. Homestay sudah Bagus tapi sayang kalau stafnya tidak ramah.
Reviewed December 30, 2017
8.0
Excellent
Restu from Indonesia
Solo traveler
Standard - 2 persons
Stayed 3 nights in June 2017
Very good”
Lokasi nya gampang dicari dan dekat dengan jatimpark.
Reviewed July 02, 2017
9.6
Exceptional
Lenny from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in June 2017
Nyaman dan worth it”
Bersih, nyaman dan breakfastnya pun oke. Hanya saja untuk keluarga yg membawa orang tua yg kesulitan naik turun tangga, lebih baik minta kamar di lantai 1, krn homestay ini tidak ada liftnya. Sama wilayah parkirnya kalau bisa lebih luas lagi akan lebih baik.
Reviewed June 29, 2017
7.2
Very good
Chris from Indonesia
Family with young children
Standard - 2 persons
Stayed 1 night in November 2016
recommended”
hotel bdget bersih dan nyaman tetapi ruang parkir hanya sedikit
Reviewed December 16, 2016
12
This is a popular property. Don't miss out!

Back to search results

Back to room choices

|

Dismiss