Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik המחיר הזול ביותר | Agoda.com
Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
צפו בכל 28 התמונות
חדר סטנדרט עם 2 מיטות יחיד - חדר אורחים Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
חדר סטנדרט עם 2 מיטות יחיד - חדר אורחים
צפו בכל 28 התמונות
לובי Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
לובי
צפו בכל 28 התמונות
לובי Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
לובי
צפו בכל 28 התמונות
עיצוב הפנים Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
עיצוב הפנים
צפו בכל 28 התמונות
תצוגת מפה Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
תצוגת מפה
טוב
מיקום
6.8
צפו בכל 28 התמונות Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
צפו בכל 28 התמונות
הוסר מהמועדפים

Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik

שופץ לאחרונה
?Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik יש לכם שאלה עבור
טוב
בהתבסס על 16 חוות דעתקראו מה חשבו האורחים
6.7
תמורה ביחס למחיר6.4
מרחק ממרככז העיר0.5 km
דירוג מיקום6.8
נמל תעופה הקרובנמל תעופה ראיקייביק - דומסטיק (RKV)
מרחק מנמל התעופה1.5 ק"מ
יש מסעדהכן
  • מרחק של 970 מטרים מתחבורה ציבורית

  • העברה מנמל התעופה

  • המרת כספים (change)

  • Wi-Fi חופשי בכל החדרים

אפשרויות חדרים
חדר סטנדרט (Standard)
חדר סטנדרט (Standard)
...
  • נוף: עיר
  • 20 מ"ר / 215 רגל
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר ביזנס (Business)
חדר ביזנס (Business)
...
  • 23 מ"ר / 248 רגל
  • מקלחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר ביזנס קלאס (Business Class)
חדר ביזנס קלאס (Business Class)
...
  • נוף: עיר
  • 25 מ"ר / 269 רגל
  • מיטת קווין אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סופיריור (Superior Room)
חדר סופיריור (Superior Room)
...
  • נוף: עיר
  • 27 מ"ר / 291 רגל
  • מיטת קינג אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סוויטת ג'וניור (Junior Suite Room)
חדר סוויטת ג'וניור (Junior Suite Room)
...
  • נוף: עיר
  • 45 מ"ר / 484 רגל
  • מיטת קווין אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סטנדרט עם 2 מיטות יחיד (Twin Standard)
חדר סטנדרט עם 2 מיטות יחיד (Twin Standard)
...
  • 20 מ"ר / 215 רגל
  • מקלחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סטנדרט זוגי (Double Standard)
חדר סטנדרט זוגי (Double Standard)
...
  • 20 מ"ר / 215 רגל
  • מקלחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סטנדרט (Standard)
חדר סטנדרט (Standard)
...
  • מקלחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
סוויטת ג'וניור (Junior Suite)
סוויטת ג'וניור (Junior Suite)
...
  • 39 מ"ר / 420 רגל
  • מקלחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר סטנדרט (Standard)
חדר סטנדרט (Standard)
...
    הזינו תאריכים לצפייה במחירים
    ?Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik יש לכם שאלה עבור
    עד 30% הנחה עם המבצעים לחברים בלבד של Agoda!

    המחירים צונחים ברגע שאתם מתחברים!

    התחברו
    עוד על Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik

    עוד על Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik

    אודות

    הצג עוד

    מרחקים ומידע חיוני

    המרחקים המוצגים הם מרחקי קו ישר. מרחקי הנסיעה בפועל עשויים להשתנות.
    הצג פחות

    מה הם מציעים

    הצג פחות

    מדיניות מקום האירוח

    הצג עוד

    כמה עובדות מועילות

    הצג עוד

    הודעות

    הצג עוד

    חוות דעת של לקוחות שנמסרו לאחרונה

    Agoda חוות דעת (16) מאתרBooking.com חוות דעת (552) מאתר
    6.7
    טוב
    בהתבסס על 16 חוות דעת
    סננו לפי סוג מטייל
    ניקיון6.5
    מתקנים5.3
    מיקום6.8
    נוחות ואיכות החדר7.0
    שירות7.4
    תמורה ביחס למחיר6.4
    מובא מטעם אורחים מאומתים של Agoda
    סנן את הערות האורחים לפי
    שפה
    English
    日本語
    Deutsch
    Svenska
    יותר
    סוג החדר
    חדר סטנדרט
    חדר סטנדרט
    חדר סטנדרט
    חדר סופיריור
    מיין לפי
    מציג 15 הערות מאורחים אמיתיים
    3.6
    Wolfgang מגרמניה
    נסיעת עסקים
    חדר סטנדרט
    שהה לילה אחד ב- יוני 2018
    Horror in Reykjavik”
    As I arrived the driver brought me to the back door. Because the whole hotel is under construction. The rooms are totally worn out, everything is old and the furniture, carpets and all looks terrible. The hot water stinks of sulphur (no, not in any other hotel in Reykjavik have I had that before) but there is not a bottle of water in the room. 250 Euros is a joke, but a bad one. Hotel should be closed as long as the construction goes on. Pure Horror!
    נחוותה חוות דעת בתאריך 20 יוני 2018
    Dear Wolfgang, thank you for taking the time to review your stay with us. We are terribly disappointed that your visit was less than acceptable and that you have left with a poor impression of us especially with the ongoing renovations and quality of service. Your comments have been well received and will be used to improve the service we provide. In regards to the water, the hot water in Iceland has sometimes a distinctive smell, because it is natural and without any processing hence a benefit for the country. We appreciate your feedback. Warmest Regards, Daniela Guest Relations
    Show more
    Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
    7.2
    טוב מאוד
    Philip מארה"ב
    זוג
    חדר ביזנס קלאס
    שהה 4 לילות ב- אוקטובר 2017
    טוב מאוד”
    The hotel was under a lot of Construction. Real drag. No sundry shop. No bar. Roof top dining nice. Too far for central city. Very good breakfast. Pleasant staff.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 12 אוקטובר 2017
    Dear Philip, thank you for taking the time to review your stay with us. We are sorry to hear that you have not fully enjoyed your stay and we appreciate your feedback. We are happy to read that you have enjoyed our breakfast and liked our staff service. We hope to see you again once the renovations are completed. With kind regards, Team Saga
    נמסרה תגובה בתאריך 13 אוקטובר 2017
    Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
    8.0
    מצוין
    Ignatius מאינדונזיה
    מטייל בודד
    חדר סטנדרט
    שהה 2 לילות ב- ינואר 2017
    Professional staff”
    Staff are very profesional and helpfull
    נחוותה חוות דעת בתאריך 23 ינואר 2017
    4.3
    torben מדנמרק
    נסיעת עסקים
    שהה 4 לילות ב- אוגוסט 2014
    Tired hotel..... should be ashamed.”
    Staff in the reception
    נחוותה חוות דעת בתאריך 25 אוגוסט 2014
    8.0
    מצוין
    Peter משבדיה
    זוג
    שהה 2 לילות ב- מרץ 2013
    Great Hotel for a great visit to Iceland”
    Comfortable, convenient, classical
    We rented a car at Keflavik and it was first of all very easy to find the hotel. Lots of parkingspaces next to the hotel. When we arrived they had lost our reservation which could be considered a minus but it took them 3 min to rearrange a new room to us eventhough it was fully booked. VERY helpfull staff. 5 min walk to city center.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 13 מרץ 2013
    6.0
    Wolfgang מגרמניה
    קבוצה
    חדר סטנדרט
    שהה לילה אחד ב- אפריל 2012
    good for flying inland tours”
    next to the city airport, not far from city center
    rooms ok, nothing special about this place, water in the rooms smell of suphid and turn silver jewelery into golden coloured objects. Avoid it, if you like your silver the colour is was. Breakfast buffet ok butr Latvian or russian waitresses can not really be bothered with their clients.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 13 מאי 2012
    4.0
    Taale מנורווגיה
    זוג
    שהה 4 לילות ב- אפריל 2012
    Tired hotel. NOT a 4 star..!”
    Quick sheck in/out..
    This hotel needs an upgrade asap! Breakfast was more like 2 stars.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 21 אפריל 2012
    7.3
    טוב מאוד
    Leena מפינלנד
    נסיעת עסקים
    חדר סטנדרט
    שהה 3 לילות ב- יולי 2009
    Good hotel - most of the time”
    Rooms are good, rather typical 4star business hotel rooms. Good breakfast, friendly reception. Tee and coffee maker in the room. Room and bathroom were very clean. The location is good but could be closer to the center (15 min walk). Dinner was good.
    One the third night of my stay, there was a ball in the hotel with life music. This lasted until three o'clock. Some rooms were more affected than others. They were not able to give me a room with no noise so it was impossible to sleep before 3 am. I asked if this is usual and the reception said no, not in the summer. So maybe in winter there is more often a disco feeling in some of the rooms until early morning.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 09 יולי 2009
    9.7
    יוצא מן הכלל
    Lech מפולין
    נסיעת עסקים
    חדר סטנדרט
    שהה 5 לילות ב- מאי 2009
    fresh water, excellent cuisine & empty spaces”
    quiet, cosy
    Splendid views (especially at the evening (see. picture)). Right in the middle of any sihgtseeing ditrections (800 m to downtown, with any of thing You like After midnight pls choose karaoke bar first, great fun really
    נחוותה חוות דעת בתאריך 03 יוני 2009
    7.0
    טוב מאוד
    Hitoshi מיפן
    נסיעת עסקים
    שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2010
    お勧めです。”
    最上階にあるレストランが良かった。
    特になし。
    全体として問題のないホテルです。到着したのが土曜日で急ぎの洗い物があったのですが、ランドリーサービスは休みとのことで、ホテル内の洗濯機で洗ってくれました。また予約が3つに分かれていたのを同じ部屋での滞在に変更してくれたり、行き届いたサービスでした。
    נחוותה חוות דעת בתאריך 25 אוגוסט 2010
    4.4
    silke מגרמניה
    מטייל בודד
    חדר סופיריור
    שהה 7 לילות ב- פברואר 2017
    Desinteresse, weder TV noch internet noch hot tub nutzbar tagelang.”
    Erstmals von Radisson schwer enttäuscht. Hot tub wurde restauriert, wie ich erst nach Abschluß der Buchung erfuhr. TV + WLan funktionierten nicht, nach diversen Nachfragen repariert. Bettwäsche wurde erst auf mehrfaches Bitten nach 4 Nächten gewechselt, Boden innerhalb einer Woche nicht gewischt (Staubflocken auf Boden).
    נחוותה חוות דעת בתאריך 10 פברואר 2017
    8.3
    מצוין
    Mats משבדיה
    זוג
    חדר סטנדרט
    שהה לילה אחד ב- מאי 2012
    Bra hotell, lungt läge. Bra mat”
    Bra läge, 10 min. promenad till centrum
    För att hinna upptäcka mer av den Isländska naturen behöver man stanna minst en vecka. Vi kom den 5 maj och reste hem den 9 maj. Då varje utflykt i stort sett tar en hel dag så hinner man inte med som i vårt fall tre utflykter. Det blev Golden circle, Blå lagun och valsafari. Nästa gång jag kommer till Island så är ett måste att åka till sydspetsen och västmannaöarna. Även en tur till de norra delarna av ön.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 12 מאי 2012
    8.8
    מצוין
    Fang מסין
    זוג
    חדר סטנדרט
    שהה לילה אחד ב- אפריל 2017
    有机场大巴还是挺方便的,最后一天去机场住的。”
    附近散步可以到海边,走走看看,床也很柔软,室温适宜。
    נחוותה חוות דעת בתאריך 07 מאי 2017
    4.7
    Arjen מהולנד
    נסיעת עסקים
    חדר סטנדרט
    שהה 3 לילות ב- יולי 2015
    Zakelijk verblijf”
    Zeer armoedige kamer. Loshangende kabels, kapotte douchedeur, beschadigd behang, lege minibar, geen flesje water......was eenmalig
    נחוותה חוות דעת בתאריך 17 יולי 2015
    8.7
    מצוין
    Matti מפינלנד
    זוג
    חדר סטנדרט
    שהה 3 לילות ב- יוני 2009
    Laatua”
    Hyvä ja kattava aamiainen, matkamuistomyymälä ja alakerran hoitopalvelut hyvä lisä. Henkilökunta hyvin palvelualtista.
    Kävelymatkaa tulee keskustaan jonkin verran. Nuorille kuitenkin lyhyt matka.
    Huoneet olivat hyvää tasoa. Henkilökunta auttoi kaikessa mahdollisuuksien mukaan ja olivat joustavia.
    נחוותה חוות דעת בתאריך 13 יולי 2009
    זהו מקום אירוח מבוקש מאד. אל תחמיצו!

    חזרה לתוצאות החיפוש

    חזרה לאפשרויות חדרים

    |

    לצאת