Scenery Guesthouse
Scenery Guesthouse
צפו בכל 4 התמונות
חדר סטנדרט - מיטה Scenery Guesthouse
חדר סטנדרט - מיטה
צפו בכל 4 התמונות
עיצוב הפנים Scenery Guesthouse
עיצוב הפנים
צפו בכל 4 התמונות
חדר טווין - מיטה Scenery Guesthouse
חדר טווין - מיטה
צפו בכל 4 התמונות
תצוגת מפה Scenery Guesthouse
תצוגת מפה
טוב
מיקום
6.8
הוסר מהמועדפים
טוב
בהתבסס על 8 חוות דעתקראו מה חשבו האורחים
6.7
/
10
תמורה ביחס למחיר6.3
מרחק ממרככז העיר1.0 Km
דירוג מיקום6.8
  • העברה מנמל התעופה

  • Wi-Fi חופשי בכל החדרים

  • מיזוג אוויר

  • ניקיון חדר יומי

אפשרויות חדרים
חדר סטנדרט (Standard Room)
חדר סטנדרט (Standard Room)
...
  • גודל החדר: 18 מ"ר / 194 רגל
  • מרפסת
  • מיטת קינג אחת
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
חדר טווין (Twin Room)
חדר טווין (Twin Room)
...
  • גודל החדר: 20 מ"ר / 215 רגל
  • מקלחת
  • 2 מיטות יחיד או מיטה זוגית ...
הזינו תאריכים לצפייה במחירים
?Scenery Guesthouse יש לכם שאלה עבור
עד 30% הנחה עם המבצעים לחברים בלבד של Agoda!

המחירים צונחים ברגע שאתם מתחברים!

התחברו
עוד על Scenery Guesthouse

עוד על Scenery Guesthouse

אודות

הצג עוד

מה הם מציעים

הצג פחות

מדיניות מקום האירוח

הצג פחות

כמה עובדות מועילות

הצג עוד

חוות דעת של לקוחות שנמסרו לאחרונה

Agoda חוות דעת (8) מאתרBooking.com חוות דעת (34) מאתר
6.7
/
10
טוב
בהתבסס על 8 חוות דעת
ניקיון7.0
מיקום6.8
נוחות ואיכות החדר7.0
שירות7.5
תמורה ביחס למחיר6.3
מובא מטעם אורחים מאומתים של Agoda
סנן את הערות האורחים לפי
שפה
English
Español
Svenska
Dansk
סוג החדר
חדר טווין
חדר סטנדרט
מציג 8 הערות מאורחים אמיתיים
5.3
Wessel מדרום אפריקה
נסיעת עסקים
חדר סטנדרט
שהה 2 לילות ב- מרץ 2014
Reasonable for a non-demanding guest”
Location, prices and clean
Quality control can be improved. The bedside lamps were not working - no plugs! This was rectified. The building was build not to a 1st class standard. Either the drawings were done by an amateur or the builder is inexperienced and the supervision was weak. Breakfast offering can be improved. Needs an imaginative chef in the kitchen
נחוותה חוות דעת בתאריך 31 מרץ 2014
Good day Wessel Thank you for taking your valuable time to write this review. Before making any comment, I would first of all appologies for taking this long to respond but let me give an assurance that
נמסרה תגובה בתאריך 06 מרץ 2018
Scenery Guesthouse
3.0
Henk מהולנד
זוג
חדר סטנדרט
שהה לילה אחד ב- ינואר 2014
NO clean sheets. No water. Noisy location airport”
private parking
no comfort. No clean bed sheets. No water. Quite noisy. Very simple breakfast
נחוותה חוות דעת בתאריך 10 פברואר 2014
7.0
טוב מאוד
Patric משבדיה
מטייל בודד
חדר סטנדרט
שהה 2 לילות ב- דצמבר 2013
Value for the money”
Nice staff. Breakfast was ok and the bed was comfortable.
WiFi didn't work other than that I enjoyed the stay.
נחוותה חוות דעת בתאריך 09 ינואר 2014
10.0
יוצא מן הכלל
Bernice מאנגליה
מטייל בודד
חדר סטנדרט
שהה לילה אחד ב- ספטמבר 2013
Friendly staff nice food I enjoyed everything”
Beatiful and good of the room, spotless bathroom, andgood location
Very good and enjoyable and. I would recommended to anybody.
נחוותה חוות דעת בתאריך 14 אוקטובר 2013
5.7
Edwin מבוטסואנה
קבוצה
חדר טווין
שהה 2 לילות ב- ספטמבר 2013
it is a good place though to stay at.”
It is on a mountain, quiet & with new rooms
I was given a double bed room instead of a family room that i paid. It is very unfair
נחוותה חוות דעת בתאריך 09 אוקטובר 2013
8.3
מצוין
Aitor מספרד
זוג
חדר סטנדרט
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2014
preciosa habitación”
Ubicación, limpieza, personal
No es muy barata pero viendo los alojamientos de Maseru (calidad y precio) creo que es una muy buena elección.
נחוותה חוות דעת בתאריך 27 אוגוסט 2014
Good day Aitor Thank you for the feedback. Although I do not understand Spanish, I really appreciate the valuable time you have put into writing this response because it is useful for people who want to visit Lesotho and know your language. The rating of 8.3 shows that that you were happy but still believe that we can do much better and I would like to make a promise that we are always working round the clock to improve our service for your enjoyment and for the benefit of other guests. I am sorry for taking this long to respond but we are now fully on board.
נמסרה תגובה בתאריך 06 מרץ 2018
Scenery Guesthouse
7.7
טוב מאוד
Bengt משבדיה
מטייל בודד
חדר טווין
שהה לילה אחד ב- ינואר 2014
Valuta för pengarna”
Priset ,lugnt läge, närhet till staden
נחוותה חוות דעת בתאריך 10 מרץ 2014
6.3
טוב
Dorte מדנמרק
זוג
חדר טווין
שהה לילה אחד ב- פברואר 2015
OK, men ikke noget at skrive hjem om”
Venligt personale
Svært at finde. Ellers bare OK, ikke noget særligt
נחוותה חוות דעת בתאריך 04 מרץ 2015
Good day Thank you for your response though I am not able to respond property due to language barrier but I appreciate effort taken because people who understand the language will find this review valuable. I appreciate the rating of 6.3 and we will continue to work on our best for you to experience even better service when you visit Lesotho again. I apologize for taking long to respond but I am now on board.
נמסרה תגובה בתאריך 06 מרץ 2018
Scenery Guesthouse
זהו מקום אירוח מבוקש מאד. אל תחמיצו!

חזרה לתוצאות החיפוש

חזרה לאפשרויות חדרים

|

לצאת