उत्कृष्ट 9.0
12 समीक्षा पर आधारित

हाल ही की ग्राहक टिप्पणियाँ

यात्री प्रकार चुनें
उत्कृष्ट12 समीक्षाओं में से
  • साफ-सफाई 9.5
  • स्थान: 8.7
  • कमरे में आराम/मानक 9.0
  • स्टाफ का प्रदर्शन 9.5
  • पैसावसूल 9.2
  • खाना/भोजन 8.0
निम्नानुसार छांटें

नीदरलैंड से R
युगल
डीलक्स रूम
अक्तूबर, 2014 में एक रात रहे
Grandioos Country House
We waren verrast over hoe mooi het erbij lag. Het was werkelijk een droom, veel mooier dan de internet foto's doen geloven. De prachtige tuin met 2 zwembaden, luxe ligbedden, bloemen, top ontbijt!
Als we hadden geweten dat het zo mooi en zo goed was waren we absoluut langer gebleven. Alles was tot in details afgewerkt, lag er op en top bij. De verschillende kleinschalige gebouwen stonden verdeeld over het domein. Zeer vriendelijke ontvangst, werden na check in, meteen uitgenodigd voor een wijntje in de bar. De kamers waren mooi, ruim en van alle gemakken voorzien. Luxe badkamer met heel toepasselijke spa eminities, allen gemaakt van wijn druiven. (shampoo, badschuim etc.) Het zwembad met comfortabele ligbedden met handdoek service keken prachtig uit over het gebergte en de wijnranken. Het ontbijt wordt s ochtends buiten geserveerd, ook weer met een geweldige view, aan een prachtige vijver. We hebben ook nog een grandioze massage gebruikt in de onlangs geopende spa, waar zich ook nog een gym bevond die uitkeek over de wijngaarden. We vroegen ons af of daar ooit wel eens iemand gebruik van heeft gemaakt. Enig min punt vonden we dat wil je er diner gebruiken, je het 48 uur van te voren moet laten weten. Een blik in de keuken schetste wel het beeld dat er zeer professioneel gekookt kan worden. De gastvrouw was attent om voor ons in het dorpje te reserveren, hetgeen een goede keus was! Een absolute aanrader dus! Wij komen zeker (langer) terug!
06 नवम्बर 2014 की समीक्षा की गई

फिनलैंड से Marjo
युगल
डीलक्स
दिसम्बर, 2010 में 4 रात रहे
Upea majatalo ja upeat maisemat
upeat maisemat, ystävällinen henkilökunta, hienot huoneet ja puitteet
n. 7 km Stellenboschin keskustasta
Hieman arvokas, mutta upea guest house. Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista ja maisemat huikeat. Kaikin puolin mahtava kokemus.
01 जनवरी 2011 की समीक्षा की गई


1

लॉयल्टी प्रोग्राम चुनें

प्वाइंट्समैक्‍स
भाषा
लॉयल्टी प्रोग्राम ए लॉयल्टी प्रोग्राम ए
लॉयल्टी प्रोग्राम बी

मेनू में प्वाइंटमैक्स पर क्लिक करें और अपने पंसदीदा लॉयल्टी प्रोग्राम को चुनें।

2

प्वाइंट ऑफर चुनें

होटल रुम ए
कमरे की जानकारी
अर्जित करें
5,000 प्वाइंट्स

अपने चुने गए प्रवास के लिए रुम व प्वाइंट विकल्पों को चुनें।

3

मेंबरशिप आईडी दर्ज करें

पासपोर्ट जारीकर्ता देश
प्रोग्राम की मेंबरशिप आईडी
1234

अपना रिजर्वेशन पूरा हो जाने पर अपने चयनित प्रोग्राम के लिए मेंबरशिप नंबर भरें। आपके चेकआउट के बाद आपके खाते में अंक जुड़ जायेंगे।

यहां से शुरू करें और अपना पसंदीदा प्रोग्राम चुनें: