Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1497recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

YING od Malezija
Solo putnici
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Good Stay
Good Location, Clean Room, Comfortable Bed
Good
Recenzirano 05 svibnja 2015

TAN od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Premier
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Clean and comfortable
Clean, tide, near
Not convenience since just only 1 card for in/out, need wait at lobby when return room for partner to come down and bring on.
Recenzirano 05 svibnja 2015

SIM od Malezija
Parovi
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Room is comfortable
clean & spacious room, friendly staff
the hotel room is spacious and clean, but too bad it is a bit far from town area. Overall is OK for me.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Sui od Malezija
Solo putnici
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Good location and comfy stay
Spacious, comfy and centralized
Overall is quite satisfying, if the staff's attitude can be improved will be good. I approached the reception a few times and everytime no one bother to serve me until I asked for help.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Ayron od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe King
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Thumbs Up
Room Comfort, Hotel Cleanliness, Food / Dining
It was good. The rooms was all filled up when I tried to request for additional room.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Khairul od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Nice and clean Hotel.
New hotel condition and very clean
The hotel is still new, or I feel like a new hotel. The furniture and all equipments are great and working fine. Room size is quite big and also suitable for traveller with family and kids.
Recenzirano 02 svibnja 2015

Ang od Malezija
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste 5 noći u travanj, 2015
Comfortable Stay
comfort bed, value of money, cleanliness
every things is good, definitely is my first choice if i back to Kuching. Only one thing i cant understand is they do their paging system maintenance on 4.00am, which are loud and wakes all of us from the middle of sleep.
Recenzirano 29 travnja 2015

Terry od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
CLEANLINESS
CLEAN
Recenzirano 27 travnja 2015

JR od Malezija
Grupe
Deluxe King
Boravili ste 3 noći u travanj, 2012
Nice view, clean & easy access.
River view, cozy yet not far from tourist spots
Pleasant, definitely on my list if ever return to Kuching.
Recenzirano 27 travnja 2015

Khee od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2012
great location. worth for money. comfort room.
Great Location. value for money. comfort room.
For business purpose. Comfort room and worth for money. Secure with key access.
Recenzirano 17 travnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: