Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1497recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

YEE od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 12 noći u rujan, 2014
A comfortable hotel with mediocre service
Comfortable bed, clog-free shower cubicle, ample of plug points!
The room was superb. However, front desk services is extremely poor. For instance, I stayed for 2 weeks and was not informed about newspapers being available daily for the room!
Recenzirano 15 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Siek od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Payment using Credit Card not secure
Nil
After using credit card via online booking through agoda, credit card happen to be illegallly used by unknown person for other transaction.
Recenzirano 12 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ismail od Indonezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
will be back to this hotel again
comfort room, good location, good staff
Recenzirano 10 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

johnny od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Unforgetable Staycation
Hotel room big enough with value of money, near CBD area. A lot nice food near by.
So far is very good, just some of the staff attitude not very good. Still got room for improvement for the staff especially lady staff.i asking some information from female staff, she don't like to bother me and attitude not so good. so i decided to ask male staff and he willing provide me the information that i need. Overall my stay in 360 hotel not bad.
Recenzirano 09 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elaine od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Great Hotel
Great location, clean and spacious room
Enjoyed my stay in the hotel. The room is spacious, clean and strategically located in the city. Will definitely return to this hotel during my next visit to Kuching.
Recenzirano 08 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ABANG od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
good hotel
cheap
Nice
Recenzirano 07 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Guo od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Value for Money
Room is clean, food is ok and good location
Recenzirano 05 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

muh od Malezija
Poslovni putnik
Superior apartman
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Quite Satisfied
room condition, staff performance, cleanliness
Satisfied and worth your money.
Recenzirano 04 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SUGITO od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Good location value for money
Location
Good location at city center, free wifi
Recenzirano 01 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kean od Malezija
Poslovni putnik
Superior apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
clean room with extra points
clean n spacious room for business n leisure. bed is comfortable with TV n hifi set. room is bright with windows. did I mention it have bath tub also?
Recenzirano 31 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: