Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1497recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

JEE od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Very pleasant encounter and will be back in future
Clean, nice and comfortable
Had a very pleasant stay in this hotel. Nice and clean room and well designed as well.
Recenzirano 25 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JEE od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Value for money
Cleanliness, location and entertainment
it's a very pleasant stay. Nice room, comfortable bed, nice bathroom, and I like the design of the room. Very near to city center
Recenzirano 25 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phoon od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
nothing
nothing
nothing
Recenzirano 23 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Johnson od Bruneji Darussalam
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Good stay
Locaion, shopping mall and fast internet in the room
We enjoyed our stayed at 360 Htel with a nice view of the river. Clean and friendly staff. Would come back again in the future!
Recenzirano 20 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sharon od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Clean, comfortable,good pricing
Fast check in and out, friendly staff
Good! Kids enjoyed the comfy room
Recenzirano 18 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kenneth od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
meets my needs
location, internet, clean
good hotel. I stay here when I am in Kuching as its near the places I need to be for business. location is great for me.
Recenzirano 17 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YING od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Nice
Big room, quiet, and strong air con
Recenzirano 17 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HON od Malezija
Poslovni putnik
Superior apartman
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
i back again !
nice room design, strategic location, polite staff
this is my preference hotel to stay for business trip in Kuching town.
Recenzirano 16 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Stephanie od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Fuss,free, convenient
Price, location, convenience
This hotel is clean and we'll maintained. It's attached to a small mall with a supermarket in the basement, which is very convenient for travellers. I used the fitness center once, which is minimal but clean, well,lit and functional. The city has no public transportation to speak of, but taxis are always available.
Recenzirano 16 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Loh od Malezija
Poslovni putnik
Superior apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
good environment
comfortable , clean , good location
still, the lift problem...
Recenzirano 12 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: