Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1499recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

RICHARD od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 4 noći u veljača, 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Recenzirano 03 ožujka 2014

Chung od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Recenzirano 28 veljače 2014

TAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Recenzirano 27 veljače 2014

chee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Recenzirano 22 veljače 2014

Shahrir od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Recenzirano 20 veljače 2014

Ping od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Recenzirano 20 veljače 2014

Shahrir od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Value for money
Clean, Comfort & Friendly Staff
Clean, Comfort & Friendly staff. New hotel, free shuttle to city centre, good swimming pool, near to shopping centre.
Recenzirano 20 veljače 2014

Kho od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
great hotel
clean
Recenzirano 18 veljače 2014

Nurul od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
nice and enjoyable
room, easy parking, services
comfort, beautiful view and easy access to the city
Recenzirano 17 veljače 2014

ANITA od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
the stay was ok
location, wifi & family room
It was a dissapointing staying in this hotel this time cause i was charged extra RM5 per towel per day for the extra towel that i requested for.This was my third stay in this hotel & previously there was no extra charges for towel.Another dissapointing point was i requested for upper parking lot on the first day i checked in but until the last day i checked out i still havent get my parking lot. I dont know whether your staff just dont bother about guest request or what.....totally dissapointing....
Recenzirano 15 veljače 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: