Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1499recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

HWEE od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
Is a nice quiet and comfortable place to stay.
The room service staff keep our room clean neat daily, counter staff very helpful n friendly, room is big.
Is comfortable and clean and quiet, the hotel is easy to locate, and convenience enough to go to visiting places like the china street and the old town. Is a good choice to choose this hotel.
Recenzirano 21 listopada 2013

yeoh od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Clean & comfortable room at affordable price
clean, fast internet and comfortable bed
This is good and clean hotel during my stay at 360 tower A. Room is standard, toilet is big and close to shopping area, especially well equipped with fitness and nice deco swimming pool.
Recenzirano 21 listopada 2013

ALVIAN od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Just average.
Spacious room, but not in a good location.
Recenzirano 21 listopada 2013

ALVIAN od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Just an average hotel.
Spacious room, with nothing else to offer.
Recenzirano 21 listopada 2013

ZHONG od Kina
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Convenient hotel
Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast
Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast
Recenzirano 20 listopada 2013

NORHAZIANI od Malezija
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Comfortable & relaxing
Breakfast, pool, parking
Nice place and calm. easy to park the car. easy to search building using gps. small pool but clean. delicious breakfast but front counter didn't mention anything that we need to buy the bfast coupon at the lobby..
Recenzirano 18 listopada 2013

Ju od Južna Koreja
Par
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
very clean and amazingly comfortable bed
very spacious room with amazing mattress, friendly staff, clean bathroom
Recenzirano 17 listopada 2013

Terry od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 5 noći u listopad, 2013
clean and tidy
centrally located
Recenzirano 17 listopada 2013

WEI od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
ok
Nice room.
Just a one night stay. Pleasant room though it's not situated near city center.
Recenzirano 16 listopada 2013

HON od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
i spent goods time with my colleague in this hotel
value of money, good customer serivce, good location
Recenzirano 14 listopada 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: