Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1498recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

ramesh od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
nice
shopping centre along with hotel
clean and spacious room with shopping centre attached to it.not much of option of shop n also not centrally located..overall stay was ok..
Recenzirano 27 kolovoza 2013

DING od Kina
Par
Deluxe King
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
I like 360 Urban resort
comfortable, value for money, cozy
Nice experience in Kuching, especially in 360 Urban resort. Slow and cozy city, quiet and easy. Nice Chinese food, must try kolo mee and the soup. 20 mins walking to water front.
Recenzirano 26 kolovoza 2013

Yoke od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
comfortable and relaxing
cleanliness, great view & friendly
Recenzirano 26 kolovoza 2013

Han od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
The location is the key
Location, quietness and price
The easy access to the cbd is the highlight of the hotel, I love the quietness, too.
Recenzirano 25 kolovoza 2013

Benedict od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
A luxury hotel
Nice design, nice view and not convenience.
Recenzirano 25 kolovoza 2013

Jeffrey od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
City Hotel .
Provides Airport shuttle for Rm 6. Free city shuttle. Large room
Check in was a breeze. Clean room . Large comfortable bed. Quiet room with good spread of breakfasts.
Recenzirano 25 kolovoza 2013

Tianpei od Kina
Grupa
Premier
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
Good location but a bit far
Location, cleanliness
The hotel was good. The room was in good condition and quite clean. I didn't spend much time in the hotel but the overall experience was pleasant. The location was a bit bad. You have to get a taxi to the city.
Recenzirano 20 kolovoza 2013

Bei od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Clean room
Clean room , freindly staff, easy to parking
Recenzirano 20 kolovoza 2013

CHIK od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Nice to stay
Cheap, Clean, Nice staff
What a great holiday staying at 360. Will go again..
Recenzirano 20 kolovoza 2013

Wan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2013
Great hotel. Just like my second home
Nice room, affordable,free parking space
This is not my first time... If i'm not mistaken, it's my third. The only thing you need to be carefull is the bathroom sliding door. My husband was struggling to get out of the bathroom for half an hour because of the roller stucked.
Recenzirano 20 kolovoza 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: