Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1498recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

ah od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
no special comment
strategic location
severe smoking smell in non-smoker room and cockroaches found. Other service and food were satisfactory.
Recenzirano 19 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ah od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
overall satisfactory. improve ventilation system a
clean, comfort and strategic location
Overall quiet were satisfactory, except unpleasant smoking smell and cockroaches found in room.
Recenzirano 19 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lo od Singapur
Grupe
Deluxe King
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
Kuching trip
Nice environment with good city view comfortable room and near to airport
Recenzirano 17 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lam od Malezija
Solo putnici
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower A, Kuchin
nice room., nice view, good price
Recenzirano 14 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gerald od Malezija
Parovi
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Urban Resort within Kuching City;
First of all, the location is excellent. Located just slightly the city edge, it is easier to get around the city. Covenient and safe car park free to use for hotel guests
The stay at 360 Urban Resort was a pleasant one. First of all, it is easy to find and conveniently attached to a shopping complex. The room is okay for the price but it has great contemporary interior design. Perhaps it is a public holiday on the day of my stay, staffs are in holiday mood and understaffed. It took about 15 minutes for a check in. Check out (no longer public holiday) is shorter - less than 5 minutes. Room has all the basic amenities - iron and board, hair dryer, electric kettle but no coffee and tea.
Recenzirano 14 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Adrian od Australija
Parovi
Superior apartman
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
Cheap, Good Airport Transfer
Good cheap rooms with high standards, Chepa airport transfer
Was pretty good, hosted my parents there as they were doing a tour of Kuching. Central location and easy to get around.
Recenzirano 13 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kardi od Indonezija
Parovi
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
i feel good
near the city
I fell good because near the city, and i go anywhere as i like arround the city
Recenzirano 11 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kiam od Malezija
Poslovni putnici
Superior apartman
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Clean and Huge Room, Location Wise was fine
Clean room, attentive staff, close to convention hall
Clean room, attentive staff, close to convention hall
Recenzirano 11 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rony od Indonezija
Parovi
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Easy , Nice and Comfort
near shopping center , best value , friendly staff
good place but poor in breakfast ,..... dissapointed with no internet wifi services
Recenzirano 11 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MADELENA od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
clean room
spacious, clean and safe hotel
The price is reasonable for the premier room. My family felt safe during our staying there. Plenty of parking space too.
Recenzirano 09 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: