Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 628recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Victor od Singapur
Solo putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Nice and comfort with good viewing to riverside
WIFI good, Room is big and Bed is comfort too
Toilet bath needs to be improved to block water from overflow to the floor wet whenever customer is taking shower
Recenzirano 16 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eliz od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
OK
Quite,Clean,Friendly Staff
Recenzirano 16 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Irene od Malezija
Solo putnici
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Great location with many shopping nearby.
Friendly staffs, Great location attractive
Average stay, but the tv channels need to update more.
Recenzirano 11 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Romeo od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Room is Comfort
Got Swimming Pool, Big room, Friendly Staff
The room is big, the traffic from airport to the hotel is smooth. But the location is not at the city. Not easy to get the taxi, even the staff help me to call the taxi but need to wait about 30 minute. But the room is big, the staff is friendly and the process check in and out is fast
Recenzirano 30 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mastura od Malezija
Grupe
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
wonderfull life i hv began
the view/urban style
it was great experienced tht i ever hv and i want to repeat it
Recenzirano 27 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hiong od Malezija
Parovi
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Affordable at reasonable comfort
Affordable, comfortable, location
A swift one-day stay hussle-free, with good views and satisfactory amenities. Value to money choice.
Recenzirano 21 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kim od Malezija
Parovi
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
I am too satisfied the hotel room bcoz too old
Fast check in n out, shopping center just a door step, calm sorrounding
I am not satisfied for the hotel room coz too old and not central of the town.
Recenzirano 17 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AZIEMAH od Malezija
Parovi
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
it was a great stay.
the room, the cleanliness and also the view of the city.
Recenzirano 16 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Han od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
comfortable and pleasant
good location, clean and comfortable room, good security
Great except no hot water shower.
Recenzirano 13 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sok od Malezija
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Bad cleanliness
Location is convenient, staffs are friendly, the room is big
I would say the hotel cleanliness is very bad. Once I enter the room, I can smell cigarette smell in the room, the ashes were on the window panel, and the carpet is very smelly.
Recenzirano 11 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: