Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 629recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Deborah od Filipini
Parovi
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2014
I loved views of both City & River in our room
Fast Internet and Friendly Staff and Fast service for check in and check out and for minor requests also good service for the Tours.
The room size was ample. The shower was pointed too close to the wall so it was hard to take a shower without my elbows or knees hitting the wall. The breakfast could use more variety and better taste. The staff could learn to speak more conversational English. It was hard to communicate with the staff. The front desk spoke good English but the staff in room service, Housekeeping and in the restaurant spoke very little or no English at all.
Recenzirano 08 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zulkifli od Singapur
Poslovni putnici
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
comfortable and centralised
centralised
ok, not bad, good and spacious room, centralized location to other hotels and offices
Recenzirano 07 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

gregory od Australija
Solo putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Interesting place
Quiet, comfortable, helpful staff
I recommend this hotel but next time in Kuching I will probably stay at the 360 Express hotel because it is located closer to the centre of the city. It was a free shuttle bus ride or a US$5 taxi to the centre when the shuttle was not available. Nice hotel & very helpful staff, I have no complaints & was very comfortable. The free laundry was very good, I read my book while catching up on my laundry.
Recenzirano 28 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Novi Zeland
Solo putnici
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Good for a night or two but away from central city
Large room, good staff, nice breakfast
Stayed just one night. The Tower B suite was huge although oddly designed - given the amount of space (including a full kitchen) the bathroom was really small. Furnishing OK but somewhat Spartan in feel. The hotel is away from the central city so you would need to rely on taxis for getting about, but the staff will call one. To the airport was about RM25 by taxi although there is an intermittent shuttle. The mall below the hotel is nothing much, and like several other malls in Kuching, isn't really working well. Good for a night or two if location isn't a factor.
Recenzirano 26 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Toh od Malezija
Poslovni putnici
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Great
Value for money, nice location, substantial size room
Recenzirano 25 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Han od Malezija
Parovi
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
pleasant and enjoyable
clean, friendly people & good security
comfortable with the room and environment, the friendly and helpful people and the security made my stay worry-free.
Recenzirano 15 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mariangela od Italija
Parovi
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
nice room,bad breakfast
nice room,good gym,friendy staff
was quite and relaxing nice view on the river and partr of the city,only the breakfast wasn't good.
Recenzirano 14 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zoheir od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Would prefer a location closer to the city centre
Room size was large; Open and unobstructed views of the river and city from the corner room; free shuttle service to the city centre (however timings were limited)
Recenzirano 12 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Malezija
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Nice to go around with friends and family member.
The location of this hotel althought it abit far for the center but they provide free shelter bus to city center, second we are able to enjoy the hotel hotel facilities and nice environment.
I find the hotel basically provide the very basic facilities such as swimming pool and so on.
Recenzirano 11 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pua od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
bad experience, but overall staff is friendly
fast internet, clean, friendly staff
My suggestion is that, the hotel management should have a lost and found dept, so that guest can recover things left behind. Overall my stay is enjoyable.
Recenzirano 03 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: