Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 628recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Siew od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
I feel good stay in & sleep well.
Room is big, clean & comfortable.
Stay at the 360 Urban Resort Hock Lee Center are near to the Kuching Festival, its easy to have dinner there. The security there is well, no disturb at night time. Good.
Recenzirano 30 srpnja 2013

Rony od Indonezija
Parovi
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Easy , Nice and Comfort
near shopping center , best value , friendly staff
we r happy with the room rate , but some furnitur are getting old , and sometimes not work properly .., lift door out of service....please take action of it .
Recenzirano 26 srpnja 2013

Walter od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2013
very convenient hotel
location and price
very convenient and great shuttle service to the city centre
Recenzirano 22 srpnja 2013

Han od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012
Great and refreshing
Good location, nice room & friendly people
Enjoyable with nice room with friendly and helpful staff.
Recenzirano 19 srpnja 2013

Han od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Comfortable and pleasant
Clean, comfortable and good security
Enjoyable with nice room and friendly and helpful staff.
Recenzirano 19 srpnja 2013

Sheron od Malezija
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2013
Comfortable Hotel but can be better
Very comfortable bed and good location
My friends and I stayed for 5 nights. Initially, we encountered a negative incident prior to checking in. We had arranged for the Hotel to pick us from the Hotel. However, it seemed that the Hotel conveniently "forgotten" to make the arrangement. Overall, I would rate the Hotel to be comfortable with good location. However, the staff especially those manning the cafe are not friendly or approachable. The breakfast is pretty standard and they served almost the same thing every morning. However, I would like to commend about their front desk staff by the name of Nida. I find that she is extremely professional and polite. She serves every guest with a smile and she makes effort to remember all the guests' names.
Recenzirano 15 srpnja 2013

Beng od Malezija
Solo putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Comfortable and quiet surroundings.
Location, value for money and easy access.
All the while been good. However of recent the rooms lacks maintenance, housekeeping and smoky ambience. Need to improve.
Recenzirano 10 srpnja 2013

Toh od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u veljača, 2013
Average but unfortunately with bad experience
Good location, big room, shopping activity available
Average stay but unfortunately broke the bed-side lamp which was then asked to pay the full replacement of new unit instead of the cost of replacing the broken part. Knowing the items in hotel rooms are normally charged at higher than market price, the incident made the stay an unpleasant one.
Recenzirano 30 lipnja 2013

Zaidi od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
CONVENIENT N RELAXING
VERY RELAXING AND CONVINIENT TO TOWN
Recenzirano 30 lipnja 2013

Mubarak od Malezija
Solo putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Very comfortable & nice view
Large beds, large rooms & fast internet connection
Recenzirano 29 lipnja 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: