Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 628recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

david od Malezija
Par
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
pleasant stay
cheap , quiet and comfortable
its a quiet place , abit far from the city. but still can walk to the kuching town - about 15 min
Recenzirano 24 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

siek od Malezija
Par
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
The room is so smelly....only can gv 1 room key on
Room quite big ....very silent place for relaxing
Room very smelly....only 1 room key can use...
Recenzirano 20 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KAI od Malezija
Poslovni putnik
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Good room, comfortable and pleasant stay
Good room, comfortable and pleasant stay
Good room, comfortable and pleasant stay
Recenzirano 19 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TICK od Singapur
Par
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Quiet Hotel
Good room view, quiet and reasonally priced.
It is a bit out of town, about 20minutes to airport. The staff are helpful and polite. The room I stayed is very spacious with 180 degree view of Sarawak river. many parking space and walk down the street there is a food carnival.
Recenzirano 18 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Malezija
Solo putnik
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Cheap and roomy
Comfort. Location. Service.
The room I stayed in was much bigger than what i expected for the price I paid. All basic conveniences were provided and its location next to the waterfront shops was good.
Recenzirano 11 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nancy od Malezija
Par
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
nice hotel
big room,clean room,nice staff
nice hotel tats y i extend one more night
Recenzirano 07 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nancy od Malezija
Par
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
nice hotel
nice staff,big room,clean swimming pool
everthung nice but only the lift have to improve ,very slow have to wait so long
Recenzirano 07 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SIM od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
value for money
location, comfortable, value for money
overall is nice, the only one thing that need to be improved is the room should prepare hair dryer for the customer.
Recenzirano 17 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ho od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
big room,security good,but equipment need upgrade
big room ,good security
Recenzirano 06 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ong od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
M hotel Kuching
no comment
very bad, the lift have strange sound and there is a gap between floor and the lift ,very dangerous for kids and elderly people , the room very smelly mould smell , toilet and shower room not clean .......only good things is the room looks tidy
Recenzirano 20 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: