Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 628recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Ping od Malezija
Parovi
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient, New hotel with good facilities, with shopping malls.
Recenzirano 30 listopada 2014

Heng od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
good location, convenience
shopping mall in down, easy to shopping
Recenzirano 30 listopada 2014

Salinawati od Malezija
Poslovni putnici
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
pleasant stay
nice and clean room, friendly staff
pleasant stay
Recenzirano 29 listopada 2014

Kenneth od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room
clean, internet, air conditioning
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Recenzirano 23 listopada 2014

JAMES od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Not bad
Location parking
Nice rooms but the decor is a bit out of date. Needs modern touch. It's in between the 70-80s design. Boring and dull.
Recenzirano 21 listopada 2014

Wai od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Image of the hotel
Clean, morden,good service.
I'm quite satisfy with the service provided, hotel is clean. Staff are nice. I likes the overall feeling of the hotel. I got nothing much to complaint about the hotel. With the price I'm paying I'm very happy with the stay I have. No complaint about the hotel so far I have stay in Kuching.
Recenzirano 20 listopada 2014

Stephen od Malezija
Parovi
Deluxe twin
Boravili ste 4 noći u listopad, 2013
Nice
Cleanness, Friendly Worker
Comfortable & convenient
Recenzirano 15 listopada 2014

KA od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Comfortable
Comfortable, clean and friendly staff
Overall teh hotel is ok.
Recenzirano 14 listopada 2014

Burhan od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
comfortable and good environment for meeting
Facilities, location and environment
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Recenzirano 13 listopada 2014

linchen od Malezija
Poslovni putnici
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
best location
best location, best rate, good service
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Recenzirano 11 listopada 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: