Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 258recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

CHUNG od Hong Kong
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good for backpackers
Good price, good service, it's clean and nearby the Arcade bus station Chiang Mai
Recenzirano 19 travnja 2016

YungChang od Australija
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
close to bus arcade, shopping center nearby
clean, spacious, budget
staying here for one night to transfer bus to Sukhothai. This hotel is well designed with contemporary art. Room is spacious and clean. Bathroom is spacious too. It was a good experience staying here. Would like to stay here again!
Recenzirano 24 veljače 2016

Danielle od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Giant cockroach, noisy location
Price, Staff
Hotel has paper thin walls so could hear everything from the street and other rooms. Woke up to a giant cockroach on the floor. Staff friendly and room was fairly cheap but wouldn't stay again.
Recenzirano 02 siječnja 2016

zin od Tajland
Parovi
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Very Good
Clean, Comfort, Value of Money
Recenzirano 25 prosinca 2015

Gareth od Australija
Parovi
Superior double soba
Boravili ste 8 noći u studeni, 2015
Good location, could be cleaner
Location
Good. Bathroom could have been cleaner.
Recenzirano 14 studenog 2015

Praphawan od Tajland
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
I won't stay here anymore!
Location, Budget Hotel
The receptionist not friendly. Never smile! Even though I smile to them! The floor in room so dirty! They dint clean. I have bought slipper from shop outside to use during my stay. The bath room not so clean, have a lot of dust/powder over the mirror, the housekeeper nerver clean them for a long time. The hotel not so far from Arcade bus station, can walk! Also near Central Festival!
Recenzirano 25 listopada 2015

Casey od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good spot near bus station
location, cleanliness, comfort
Nice, clean, comfortable hotel walking distance from the bus station. Suited our needs just right.
Recenzirano 13 listopada 2015

Thanapong od Tajland
Poslovni putnici
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Good choice for business travel
A place to sleep, good location, value for money
Location nearby bus station is the only hotel good for. Don't expect too much. Three star is overrated!!!
Recenzirano 28 rujna 2015

HOI od Hong Kong
Parovi
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Ok
Location staff parking
Recenzirano 22 rujna 2015

nichapa od Tajland
Poslovni putnici
Superior double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Room dirty, small and noisy
Can't sleep well.
Recenzirano 22 rujna 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: