Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 972recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Mohamad od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good price but getting room with no window
Maybe agoda manipulate the price at lower fare but hide the type of room. My room was at centered area without window. Very disapointed.
Recenzirano 26 kolovoza 2016

Fadzil od Bruneji Darussalam
Poslovni putnici
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Nice room
Stay for 1 night for business seminar. Near to 24hrs convenient store and restaurants. There are bars available nearly. Worth the money this hotel.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Hanafi od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Ok....lah
I had the room without a view which was not too good a start. WiFi did not work, but I'm sure if I said something someone might have fixed it. Small bathroom making it tough to contort to clean, so it wasn't cleaned well. Could do with extra plug points as one was used for light shade and the wifi adapter with a 3 way adapter which is never good. Breakfast fare was so so. If you're just transiting in Kuching for a few days, it's not too bad, but you might want to spend a few RM more for something else.
Recenzirano 20 kolovoza 2016

rosliana od Malezija
Grupe
Deluxe trokrevetna
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Review
All satisfied excluded one which is smelly carpet.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Han od Malezija
Poslovni putnici
Superior twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
A Nice and Pleasant Stay
The staff is polite and helpful. The room is clean and spacious. Another thing that made me feel great is the carpet on the floor which is clean and comfortable. What i'm going to do for my next trip stay in this hotel is to taste the food there.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Christopher od Australija
Solo putnici
Superior twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good value & location
Good value & location
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Goh od Malezija
Parovi
Deluxe trokrevetna
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
3D2N Kuching trip
Staff was very friendly and even introduce some nice food around the hotel. Room was clean.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

alex od Malezija
Parovi
Superior queen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good
location good
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Harris od Malezija
Solo putnici
Superior twin
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
So far so good
But the room smells a little bit funny. Maybe coz of the moisture smell need to do some spring cleaning or some maintenance. There is good. Location is good. Staff is helpful and friendly
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Andrew od Australija
Parovi
Superior queen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good for the price, center of town
Not a bad hotel, location was perfect rooms are small and basic but very worth the price
Recenzirano 02 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: