Rezerviraj sada: Aeton Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 373 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,9
/
10
96% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (373)Booking.com recenzije (305)
7,9
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 373 recenzijama
Čistoća:8,3
Objekti7,4
Lokacija8,1
Udobnost sobe i kvaliteta7,6
Usluga7,6
Vrijednost za novac8,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (373)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 168 komentara potvrđenih gostiju
10,0
Izvanredno
cik od Malezija
Solo putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Worth for Money, Comfortable”
last time i drop to Nilai to visit family member. Book this hotel via agoda is much cheaper. The room huge, comfort. overall, satisfy.
Recenzirano 07 lipnja 2018
8,4
Odlično
CHERILA od Singapur
Poslovni putnik
Super Soba Standard
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Good Hotel”
The hotel location is quiet and surrounded by food amenities like Pizza Hut, PappaRich, Secret Recipe. The hotel does not provide breakfast.
Recenzirano 04 lipnja 2018
9,2
Izvanredno
Siti od Malezija
Par
Standard sa prozorom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Worth the money”
It was great. Easy to get everything since there are restaurants, shops and bank nearby..
Recenzirano 04 lipnja 2018
4,0
Jun od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
good”
Day trip is ok
Recenzirano 26 svibnja 2018
Thank you. We hope you enjoyed your day trip.
Odgovoreno 30 svibnja 2018
Aeton Hotel
5,2
Jun od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
not bad”
Old Hotel, for 1 night is ok
Recenzirano 26 svibnja 2018
Thank you for your comments. We are in our 8th year of operation and we upkeep and maintain our hotel from time to time to the extent that some customers think that it is a newly opened hotel. Perhaps you could share with us how you came to conclude that it is an old hotel when there are so many other older hotels in the town. We also have customers who stay for long, some as long as a month or more. Maybe with due respect you could also share with us how we can improve to make you stay more than a night. Thank you.
Show more
Aeton Hotel
5,6
Elaine od Malezija
Par
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Okay hotel”
Just okay for a night. nothing special
Recenzirano 26 svibnja 2018
Dear Elaine, We note that you booked only for a night. Perhaps you could let us know the next time what we can do to make your hotel stay something special. Thank you.
Odgovoreno 30 svibnja 2018
Aeton Hotel
8,4
Odlično
Sayyidati od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard sa prozorom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Something smell like smoke is everywhere”
Smokes smell around the hotel, might be due to too many 'superbikers' group stay at the same time :P
Recenzirano 19 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Saidah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Izvanredno”
Kali ke 3. Best! Terbaik. Setiap kali datang ke nilai, tak jemu untuk booking aeton Hotel.
Recenzirano 12 svibnja 2018
8,4
Odlično
SHIVA od Malezija
Poslovni putnik
Standard bez prozora
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Value for money”
Big, clean room. Lots of restaurants and mini marts around. Staff very friendly and helpful.
Recenzirano 08 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
Marhanita od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
GOOD”
RECOMMENDED
Recenzirano 30 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Darrel od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Clean hotel”
Quite a nice hotel in a small city
Recenzirano 13 travnja 2018
6,8
Dobro
Farah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good”
Selesa sangat
Recenzirano 10 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Yee od Malezija
Grupa
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Izvanredno”
Overall I am statisfy with this hotel, the only things I do not satisfy is they only gave one card for each room which cause inconvenience for two of us which have to go back hotel together, otherwise no key to enter room.
Recenzirano 10 travnja 2018
4,0
mohamad od Malezija
Solo putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
ok”
ok
Recenzirano 06 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
AHMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
value for money”
the good place to stay for 1 night, comfortable and easy to access shop lot. Nearest to KLIA and highway PLUS.
Recenzirano 28 ožujka 2018
8,8
Odlično
SHIVA od Malezija
Poslovni putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Highly recommend. ”
Clean, spacious rooms. Lots of eateries and minimarts within walking distance. Will definitely stay here again.
Recenzirano 12 ožujka 2018
8,8
Odlično
Hisham od Maldivi
Solo putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Odlično”
Great value for money. Very clean and spacious. Located in a quiet neighborhood and in the same block with many fast food chains, convenient stores..etc.
Recenzirano 14 veljače 2018
8,0
Odlično
jason od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
Very satisfied for the room.
Recenzirano 13 veljače 2018
10,0
Izvanredno
norhayati od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
value for money”
the awesome basic facilities.
Recenzirano 05 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
recommended”
easy to find restaurants silent place
Recenzirano 03 siječnja 2018
8,8
Odlično
Ab od Malezija
Solo putnik
Super Soba Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Value for.money”
The place is peaceful
Recenzirano 28 prosinca 2017
8,0
Odlično
hamidah od Malezija
Par
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Clean Budget Hotel”
Location is a little secluded. Good eaterues around the area. Clean room & toilet. Only complaun is the tired looking quilt, sheets n flat pillows.
Recenzirano 23 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
siti od Malezija
Par
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Value For your Money”
The price were suitable and the environment clean n tidy
Recenzirano 11 prosinca 2017
6,0
DESMOND od Malezija
Par
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Good location”
Good location and friendly staffs
Recenzirano 30 studenog 2017
10,0
Izvanredno
Rokiah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Izvanredno”
Clean. Spacious room and air conditioning working very good. Value for money in a budget hotel. Presence of lift, though only a two-storey building, is convenience especially to the elderly
Recenzirano 24 studenog 2017
6,8
Dobro
Lim od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Dobro”
good for money
Recenzirano 21 studenog 2017
8,0
Odlično
syafiqah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Very Good”
I love this hotel. Its clean, affordable, easy to access, and near to restaurants. I bring my parents and they said they like this hotel too and want to come here again for next trip.
Recenzirano 19 studenog 2017
9,2
Izvanredno
Mohamad od Singapur
Grupa
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Izvanredno”
Check in a bit slow. Waited for 1 hour to get my 2 rooms booked. Overall was very good.
Recenzirano 01 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
suraj od Indija
Solo putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste 5 noći u rujan, 2017
Booked through online months before my stay”
Booked the rooms months before my travel but when I came here they asked me for additional 10 MYR for some tax I had sent the concern to Agoda but they also not replied me anything!!!! very strange Experience so I left the room one day early.
Recenzirano 06 listopada 2017
2,0
Emmancipate od Zimbabve
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Rude staff”
There was a woman at the reception who was very rude, maybe because I am a foreigner and she charged me an extra fee reserved for foreigners only. The pillows in the hotel smell bad.
Recenzirano 30 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Amir od Malezija
Grupa
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Overall great hotel but staffs lack initiative. ”
Great price around the area. The service however is not satisfactory. One of the key cards were broken and the receptionist told the person with the broke key to just "wait until tomorrow morning or when someone opens the door for you". We had to work it out on our own.
Recenzirano 18 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Kamaruddin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Location near Tesco ,KFC and USIM. Nice place ”
Hotel are strategic and nice location. Cleanliness are good. Big room for family.
Recenzirano 07 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Hee od Malezija
Par
Standard sa prozorom
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2017
Cozy Hotel”
Nice hotel. Since walkway is tiled, can hear check in guests talking while they are on the walkway. So this created some unwanted noise to us.
Recenzirano 16 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
QIBEI od Kina
Solo putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
The service is good !”
Value to money
Recenzirano 01 kolovoza 2017
8,0
Odlično
Adrian od Malezija
Grupa
Standard bez prozora
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Vrlo dobro”
Good.
Recenzirano 06 srpnja 2017
5,6
Sudakhar od Malezija
Poslovni putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Iznadprosječno”
Staff I dealt with was totally unprofessional. They were too busy on their phone's than being focused with their customers.
Recenzirano 22 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Value for Money”
The best budget stay at Bandar Baru Nilai. Cheap, clean, wifi and most important things, easy to buy food.
Recenzirano 07 lipnja 2017
4,8
Yung od Malezija
Poslovni putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Required good house keeping”
Bed sheet never change, full with hairs!!!! and no floor tower wet whole room after shower
Recenzirano 21 svibnja 2017
8,0
Odlično
MOHAMMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Excellent! ”
Excellent family room for budget hotel.
Recenzirano 08 svibnja 2017
6,4
Dobro
Abdul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Value for money”
Nice room Facility as expected easy excess to eating place, in fact plenty point to take note : pls bring along your extension cable (as only 1 socket availabe ... sigh!)
Recenzirano 04 svibnja 2017
9,2
Izvanredno
Perbu od Singapur
Solo putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Izvanredno”
The mobile network and Wi-Fi are not strong. Only certain rooms nearer to the router can get Wi-Fi
Recenzirano 17 travnja 2017
6,0
Chye od Malezija
Poslovni putnik
Standard bez prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Good Budget Hotel”
Great location with many restaurant nearby.
Recenzirano 27 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
lim od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Attend friends wedding”
Everything is very good, just that they dun have hair dryer in the room. it had to request at the reception and is a first come first reserved. lucky they manage to help me secure one.
Recenzirano 27 ožujka 2017
8,8
Odlično
AZIZI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe sa prozorom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2016
Big and clean room”
Great stay. Value for money
Recenzirano 24 ožujka 2017
6,0
JOHN od Malezija
Poslovni putnik
Standard bez prozora
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2017
Nice”
I come back stay here
Recenzirano 13 ožujka 2017
7,2
Vrlo dobro
Azam od Malezija
Grupa
Standard sa prozorom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good budget motel”
You get what you pay
Recenzirano 09 ožujka 2017
8,0
Odlično
Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Nice hotel with comfortable room”
Pros- Comfy bed, spacious room, aircond works well. Cons- stagnant water at the sink area, no bath mat, booked for room with window but got the one without window, didn't feel confident parking car outside because of the location is at the end of the road and very quiet.
Recenzirano 04 ožujka 2017
6,8
Dobro
Shao od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste 5 noći u studeni, 2016
Pleasant Stay”
Good location with many restaurants nearby.
Recenzirano 28 siječnja 2017
6,8
Dobro
Shao od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2016
Pleasant Stay”
Good location with many restaurants nearby.
Recenzirano 28 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Shao od Malezija
Poslovni putnik
Standard sa prozorom
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2016
Pleasant Stay”
Value for money and good location.
Recenzirano 28 siječnja 2017