Fantastično 8,3
na temelju 111 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 111recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,1
Sortirano prema

Rachael od Australija
Obitelj sa malom djecom
Pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Overrated old tired hotel
Location
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Recenzirano 25 prosinca 2015

Jessica od Australija
Obitelj sa malom djecom
Standard s Pogledom na Plažu
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Recenzirano 27 studenog 2015

Weasl od Tajland
Solo putnik
Standard s Pogledom na Plažu
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Recenzirano 19 listopada 2015

Nino od Australija
Par
Village Twin Room
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Recenzirano 07 rujna 2015

Monica od Australija
Par
Pogled na ocean
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Recenzirano 17 kolovoza 2015

Gail od Australija
Par
Pogled na ocean
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Recenzirano 03 srpnja 2015

vicki od Australija
Par
Soba u Naselju
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Recenzirano 30 lipnja 2015

ji od Južna Koreja
Solo putnik
Standard s Pogledom na Plažu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Great
Location service and view
JUNE
Recenzirano 30 lipnja 2015

Matina od Australija
Par
Standard s Pogledom na Plažu
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Recenzirano 14 lipnja 2015

Terapat od Tajland
Par
Soba u Naselju
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Recenzirano 12 lipnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: