Vrlo dobro 7,9
na temelju 32 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 32recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Alexandra od Švicarska
Solo putnik
Standard
Boravili ste 4 noći u listopad, 2014
Very friendly and helpful staff - nice room
helpful staff, location, room size
Amazing place - it was a pleasure to stay here. Though not the newest furniture, the room was large and had everything a traveller needs. Even a nice balcony with view on the Sea. The beach and the shops are very close, no more than 5 minutes to Airlie Beach Lagoon. Please note: Food / Dining cannot be rated, as I have not eaten here.
Recenzirano 05 studenog 2014

Jason od Australija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
conveniently located
reasoinable price , convenient location , kitchenette
Recenzirano 15 prosinca 2013

cherry od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Very Central, Comfortable and Welcoming
Location, Comfort, Friendly
Had a great stay in this Motor Lodge. Very comfortable with friendly and informative staff. Easy access to the central area of town. Close to shops, restaurants.
Recenzirano 18 listopada 2013

Jason od Australija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
affordable and centrally located
central location, affordable price , kitchenette facilities
Recenzirano 13 listopada 2013

Katherine od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
good for the whitsundays, clean room
location, location location!!!!
Really friendly staff, ideally located for sailing the Whitsunday Islands. Staff stored our luggage for 3 days for free for us which was good of them. And we got a free room upgrade. Located away from the busy night life too!!
Recenzirano 03 listopada 2013

Jason od Australija
Obitelj sa malom djecom
Samostojeći Studio
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
affordable overnight stay
convenient location, good size , clean
Recenzirano 29 rujna 2013

Jason od Australija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
affordable overnight stay
central location, affordable , clean
Recenzirano 08 rujna 2013

Emmaly od Australija
Grupa
Samostojeći Studio
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2013
excellent stay for boys trip
clean, friendly, central
Excellent place got a room upgrade to ocean view perfect stay for boys trip :)
Recenzirano 29 kolovoza 2013

Hsiao od Tajvan
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Owner was very helpful but facility was old
Hospitable owner; good location; affodable rate
We booked a room with garden view; however, there was really no view. Our room was right by the entrance with just a sliding door but no window or balcony. The light on the hallway was left on at night and it really bothered me and my husband as the curtain for the sliding glass door was thin and could not block the light. The owner was very nice and help us get on a plane tour with another family that also stayed at their property.
Recenzirano 19 kolovoza 2013

Mengyuan od Kina
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
good value for money
very friendly and helpful staff, good location and easy access to airport
Recenzirano 17 kolovoza 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: