Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 32recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Yit od Malezija
Par
Twin soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
Fully equiped kitchen to prepare own meals
kitchen, clean room, easy access to places
Was great but it would be good to have some shelving the the twin room.
Recenzirano 27 kolovoza 2013

John od Australija
Solo putnik
Twin soba
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2013
Comfortable relaxing accomodation.
Staff, position and price
No fuss with the choice of mixing with people from other countries.
Recenzirano 24 kolovoza 2013

Connie od Australija
Par
Double soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Shared bathroom, tiny room, bed very uncomfortable
Only good thing was the location of the motel
Our stay was not pleasant. The beds were so uncomfortable they were unsleepable there was no room around the bed because the room was so small. We have a shared bathroom with another private room which was not described. There was no parking for our car and there was no tv in the room.
Recenzirano 14 srpnja 2013

Ashley od Francuska
Solo putnik
Miješana spavaonica
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Nice
Staff, clean and located
Recenzirano 02 lipnja 2013

Ashley od Francuska
Solo putnik
Miješana spavaonica
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
No too bad
Staff, clean and located
Recenzirano 02 lipnja 2013

Patrick od Novi Zeland
Par
Double soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Nice small hostel for exploring Whitsundays
Location, clean and good value
Recenzirano 09 svibnja 2013

Dorinda od Irska
Par
Double soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
A very comfortable stay
The staff, the location, the facilities
We had a great stay at the hostel-kitchen facilities were really great-very clean and very user friendly.
Recenzirano 24 ožujka 2013

Shu od Kina
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
Good location
Location, staff, price
The location is good, close to many restaurants and 24 hours convenience shop. All staff are friendly.
Recenzirano 23 ožujka 2013

Patty od Kina
Grupa
Miješana spavaonica
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
room is big enough and bathroom inside of room
good location
good, very nice. nice location, big room, and nice kitchen and dining room.
Recenzirano 10 siječnja 2013

ZHU od Kina
Par
Double soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Lovely hotel with good location and warm atmospher
love the 2 room shared bathroom
The hostel is clean and warm, the receptionist is very helpful. And two twin room can share a bathroom that's very good
Recenzirano 16 listopada 2012


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: