Dobro 7,5
na temelju 801 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 801recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 6,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,7
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

nemah od Švedska
Parovi
Standard sa pogledom na vrt
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
nice place
the gym is poor, poolarea great, restaurant great, wish cheese for breakfast
Recenzirano 06 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAWALIT od Tajland
Parovi
Seaview Villa
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good Clean Near the beach
Good Clean Near the beach
Good Clean Near the beach
Recenzirano 24 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAWALIT od Tajland
Parovi
Seaview Villa
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good near the beach
Good near the beach
Good near the beach
Recenzirano 24 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Australija
Parovi
Seaview Villa
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
A Great Little Resort
Friendly staff, great location (near the Phuket Yacht Club) Nice scale - not too big or stuffy. Nice pool, great view out to Chalong bay.
A very pleasant stay, we will be back.
Recenzirano 20 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Laddawan od Tajland
Poslovni putnici
Standard sa pogledom na vrt
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Very nice view
Pool
Good location
Recenzirano 05 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

quemerais od Francuska
Obitelji sa malom djecom
Standard sa pogledom na vrt
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Okay but few major drawback
Rooms & staff
Okay ... but Location isn't so great if you don't have car or motorbike. Absolutly nothing without 15min walk Internet isn't good. Beer is extremly expensive (100 thb for a small beer - this is more than a beer in a bar in any euroeen capital ! crazy !). Don't expect to enjoy the sea there .
Recenzirano 09 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Philip od Australija
Parovi
Standardna s pogledom na bazen
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2015
Nice Swimming Pools
Swimmming pools, location
Convenient for my purposes
Recenzirano 14 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lauren od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Seaview Villa
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Decent place, hard for taxis to find
This hotel was pretty Average
We didn't have a single taxi driver know how to get here. Study your Phuket map so you can give them directions. Room was comfortable, had sea view and pool view rooms for different pricing, we chose sea view. Ours had a full view of the pool with a sliver of a view of the sea. There were two frosted glass windows by the bed with no curtain and lights just outside of them. Fine during the day but they were like spotlights at night. It was like trying to sleep with the lights on. Day staff was friendly and helpful, everyone spoke almost perfect English. Night reception staff not so much. We needed to get to the hospital at 5am (husband got a bad bacterial infection- caused cold sweats and panic amongst several other symptoms). We asked for a taxi to the hospital, the receptionist told us no! Had to argue with him to get a taxi! Thankfully he wasn't having a heart attack or life or death medical issue!
Recenzirano 23 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kishore od Indija
Poslovni putnici
Standardna s pogledom na bazen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
good
goos
Good
Recenzirano 13 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dorian od Francuska
Parovi
Standard sa pogledom na vrt
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Nice hotel, great staff
staff, clean, quiet
We stayed for 2 days in this hotel at the begining of our trip. It was a pleasant experience. I would recommend this hotel to anyone.
Recenzirano 02 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: