Fantastično 8,4
na temelju 1047 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1047recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Ralph od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Great Value, Staff and Location
When I'm in Hanoi I always stay at AL. I find the staff extremely responsive and friendly. A coffee shop and bakery are very near and the lake is only 5 minutes away. The breakfast includes a wide assortment of fruits.
Recenzirano 25 srpnja 2016

Jake od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Amazing Staff
Hanoi's old quarter is filled with hotel options. My wife and I stayed here on a whim and couldn't be happier. This was our first day in Vietnam and we heard about so many scams, but the hotel booked us on a tour to Sapa, which was amazing, and bought our onward train tickets to Hue for us. The staff made our stay in Hanoi a truly pleasant experience.
Recenzirano 25 srpnja 2016

Francisco od Španjolska
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
OK
Good staff
Recenzirano 06 srpnja 2016

Luis od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
No comments
No
Recenzirano 23 lipnja 2016

Pairote od Tajland
Grupe
Obiteljski Apartman za 4 Osobe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Best staff best location but save money
Very good location
Recenzirano 07 lipnja 2016

Lee od Malezija
Grupe
Superior double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great location, friendliest staffs, exceeding expectations
Booked 2 rooms with this hotel and we managed to have early check-in and also room upgrades when we arrived, which we were very glad of. Also, booked a tour package with them to travel to Halong Bay and some transportation arrangements. I liased with Ms Yen whom been nothing but lovely and was wonderful in giving us advise on local places to eat (the non-overrated eateries). Her hospitality really made us feel at ease and well taken care of in a foreign country where we don't even speak their language. Kudos!
Recenzirano 19 svibnja 2016

Carissa od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
:)
Nothing to complain about
Recenzirano 18 svibnja 2016

Carissa od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
:)
Location is good, wifi a little slow but otherwise useable :) Breakfast is good with personalised service and LOTS of healthy and sweet fruits yum!
Recenzirano 18 svibnja 2016

Maria od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Obiteljski Apartman za 4 Osobe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great and very hospitable and team
The hotel is small but the food they serve during breakfast and hospitality of they staff - from the night shift front desk officer Juan, the manager Nam and Day officer Yen and all the rest of the team gave 5 star quality service to us and the rest of the guests. They were very attentive to the needs of the guests and remembered our names. Definitely a 10!!
Recenzirano 14 svibnja 2016

Mathieu od Francuska
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good stay
Good location in old quarter, close to the lake. Cheap room but no window. Very good and cheap airport shuttle. Good wifi.
Recenzirano 10 svibnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: