Rezerviraj sada: Aristo Hotel @ Putatan

Dobro
Temeljeno na 233 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,0

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (233)
6,0
Dobro
Temeljeno na 233 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:5,2
Objekti5,1
Lokacija6,9
Udobnost sobe i kvaliteta5,1
Usluga6,2
Vrijednost za novac7,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Vrsta sobe
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - 2 Kreveta za Jednu Osobu
Deluxe s queen size krevetom
više
Sortirano prema
Prikazuje se 127 komentara potvrđenih gostiju
6,8
Dobro
Michelle od Malezija
Par
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Review stay”
The place is strategic with basic facilities provided
Recenzirano 27 studenog 2017
6,4
Dobro
FARAH od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
okay”
so far so good
Recenzirano 25 studenog 2017
6,0
Narhaslizah od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Good place to stay”
Cleanliness maybe can improve more.
Recenzirano 18 listopada 2017
5,6
Michelle od Malezija
Par
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Considerate”
Kindly fix the facilities especially in the bathroom as not all bathroom is kinda not so comfortable to be used. It happened for a number of times during my stay at this hotel.
Recenzirano 29 rujna 2017
2,0
Sylvie od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2017
this is not called hotel .. this is rubbish”
everything in this hotel are terrible ..
Recenzirano 03 kolovoza 2017
3,6
ZARIF od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Prihvatljivo”
Very bad service and cleanliness
Recenzirano 29 srpnja 2017
6,0
Saifuliswadey od Bruneji Darussalam
Par
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Don't expect more when u pay for something cheap”
Pro: • Strangely enough, comfy bed. • For those who don't really care about service, this place is for you. • Convenient to those who just wanna crash and go the next morning. • AC works fine. Con: • At least clean up the toilet, found a used condom pack behind the mirror. • Water heater doesn't work. • Water pressure can't reach for shower too. • Really? A bucket and a water scooper? When are we? 1930?
Recenzirano 12 lipnja 2017
2,0
ANDI od Malezija
Par
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
very bad experience”
this is not recommended to stay
Recenzirano 02 lipnja 2017
5,2
Siti od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Iznadprosječno”
dirty
Recenzirano 25 svibnja 2017
8,0
Odlično
AHMAD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Vrlo dobro”
Easy to reach and to move out
Recenzirano 14 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Farah od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
not bad”
it was a good stay for us who are in transit for morning flight. less than 5min drive to the airport in which I use the Grabcar service. bed sheet have few stain but overall is still consider as okay. note: no lift, only stairs, hotel concierge is at 1st floor
Recenzirano 26 veljače 2017
3,2
hamidah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
not recomended”
think twice if you want to stay here. the cleanliness is very bad
Recenzirano 20 veljače 2017
5,6
Ray od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Lack of lighting in the room / Broken bathroom door /”
Less lighting in the room making room looks more smaller / No kettle / No Drinking water / Cup @ Glass / Broken bathroom door knob
Recenzirano 01 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
Muhammad od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
budget hotel”
suitable for budget traveller
Recenzirano 11 siječnja 2017
3,2
See od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Dirty, Awful Stay”
Room was dirty and smelly. Nevertheless since it was just a transiting 1-night-stay the staff did offered to allow me to view the room prior to checking-in.
Recenzirano 08 prosinca 2016
4,8
Sabarudin od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
5”
10
Recenzirano 26 listopada 2016
5,6
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Cheap Hotel”
Very basic but cheap Not so clean Aircond works well
Recenzirano 04 listopada 2016
3,6
Ali od Malezija
Grupa
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Dusty but still be able to sleep ”
Dusty hotel.. Not good for long period holiday.. Because u will regret it.. If u stay one or two night maybe it's ok.. But longer than that.. Forget it.
Recenzirano 03 listopada 2016
6,0
HAJI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good hotel”
Near to kkia aipory
Recenzirano 01 listopada 2016
6,4
Dobro
bibiana od Malezija
Grupa
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Facilities should be improved”
Very low water supply and no mirror in toilet.
Recenzirano 20 rujna 2016
2,0
Yee od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
bad”
i stay standard room, toilet is dirty and room got cockroach. my friend go call staff to help us carriage luggage, the staff answer my friend, we no this service, we not 5star hotel.
Recenzirano 06 lipnja 2016
6,8
Dobro
Fairuz od Malezija
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
get what you pay”
This is a 2 floors hotel (reception area is 1st floor) which always offer cheap and good price. Facilities are at basic, clean towels, soap, free 2 mineral bottles and hot water. Free Wifi at reception area. Room is clean and comfort. Location wise, it is better to have own transport unless willing to take the public transport (mini bus) to town area.
Recenzirano 01 lipnja 2016
4,4
Amirul od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
very bad”
- Room not upgrade. - Lack of facilities.. like no heater, mineral water, n glass.. - Toilet dirty.. no maintenance.. door was broken - i dont like with this hotel..this is my first n my last to stay there... - not interested for the future booking...
Recenzirano 01 lipnja 2016
4,4
Hans od Danska
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Fair”
Very cheap. Usually price and quality goes hand-in-hand - also here. Fair!
Recenzirano 18 svibnja 2016
5,2
Izzah od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Bad hotel to stay in”
The blanket smells really bad, the first room given to us wasn't clean, they changed it but the bathroom was ewww
Recenzirano 17 svibnja 2016
3,2
cheun od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
no maintainance at all”
decide not to come again bcoz very dusty, feel like hard to breath, never bother to clean the hotel especially the carpet
Recenzirano 25 travnja 2016
4,0
Mohd od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
room”
no wifi, no towel even already requested, staff sleepy when we check out early morning
Recenzirano 06 travnja 2016
4,8
Mohd od Malezija
Par
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
room”
no wifi, no towel even already requested, staff sleepy when we check out early morning
Recenzirano 06 travnja 2016
4,8
Mohd od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
room”
no wifi, no towel even already requested, staff sleepy when we check out early morning
Recenzirano 06 travnja 2016
4,3
Efey od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
1 star only”
Cant sleep well during nights, no mirror as shown in the agoda page, room is very small. I'm mot going to recommend this hotel to stay even for a night..
Recenzirano 13 veljače 2016
6,4
Dobro
Selvaraj od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
NA”
NA
Recenzirano 12 veljače 2016
2,3
Yet od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Dirty, unmanaged place.”
the price.
For the price I paid, i do not expect a brand new and big hotel room, but at least a reasonably clean and managed place. But what I experience was terrible and disgustingly. The hotel room smells, mattress cover is dusty and stained, light was broken, cigarettes buds was found in the toilet, and I found in the bin left by previous guest. Rubbish left along the hotel corridor at all time. Electricity was not stable, aircon, lighting etc...turn on and off every two minutes.
Recenzirano 12 prosinca 2015
8,0
Odlično
ROHAIZAD od Malezija
Grupa
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Good hotel”
Very cheap and good accomodation.
Recenzirano 23 listopada 2015
3,3
Tengku od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Cheap Accomodation in Putatan”
Location, Affordable Room Rates
Recenzirano 15 rujna 2015
6,3
Dobro
kasidah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Value for money”
Affordable,assessable,easy to get public transport
Good
Recenzirano 25 kolovoza 2015
2,0
MOHD od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
bad”
Bad experience
Recenzirano 18 lipnja 2015
2,0
MOHD od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
worse hotel”
It was a horrible experience for me. First they gave me dirty room with the broken window. Then they give another room with tripped electrcal power. The condition was not so different with the first one. The toilet also very horrible, dirty and broken everywhere. I start to think to look for another hotel but i already paid for 2 nights and feel so tired. The next day i checked out and find another hotel. Won't go to this hotel again, willing to sleep on the airport seat's rather than this hotel.
Recenzirano 13 svibnja 2015
5,3
Ezy od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Not bad”
Location,Receiption,Parking Facilities
First time
Recenzirano 24 veljače 2015
7,3
Vrlo dobro
st od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
budget hotel”
the location very near to the city
The hotel need improvement ..its a budget hotel and don't expect like 5 star hotel.
Recenzirano 02 veljače 2015
4,0
teo od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Best for my salesman stay there.cost very low”
Normal
Recenzirano 25 siječnja 2015
4,3
KIAT od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Not recommended ”
Bathroom
The room was smelly, bed sheets were dirty and dusty . No housekeeping service on the next day.
Recenzirano 21 siječnja 2015
5,3
Bettrice od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Just Okey”
Good location, easy to get parking and cheap
Ok but a bit dirty (the corridor especially).
Recenzirano 24 studenog 2014
5,7
cheun od Malezija
Poslovni putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
good low price hotel”
low price, location and low price
Recenzirano 27 listopada 2014
3,0
ISKHANDAR od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
not suitable for family or single lady”
wont come back. get what i paid for.
Recenzirano 25 rujna 2014
7,3
Vrlo dobro
Nonie od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
TV channel not clear, Mosquitoes and Dust”
Around town and easy for dining
So far ok but need to improve more
Recenzirano 19 rujna 2014
4,0
SHAHRUL od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Itchy comforter.”
The affordable price. The Burger King food outlet in front of the hotel. The laundry at nearby shop.
Awful. The bathroom was not cleaned properly, as there were traces of mascara left behind by the previous guests when we entered the room. The comforter was rough & made one feel itchy. Rather uncomfortable for those with sensitive skin. I don't mind the small room, but when it is not clean & uncomfortable, I tend to complain. Nuff' said, I would not stay here again.
Recenzirano 10 kolovoza 2014
6,7
Dobro
Mohd od Malezija
Par
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
No Idea”
Easy Parking.Easy To Find Food To Eat
it was fine like this budget hotel..
Recenzirano 18 lipnja 2014
4,0
kasmiaty od Malezija
Solo putnik
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
smelly room”
none none none
terrible place.not worth for RM68! aircond not cold, room is very smelly. no bottled water provided, very creepy location
Recenzirano 02 lipnja 2014
7,3
Vrlo dobro
normahwati od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
good”
budget
Good n nice..
Recenzirano 13 svibnja 2014
5,7
NURUL od Malezija
Par
Standardna Soba s Krevetom Tipa "Queen" bez Prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
not bad, value for money”
cheap, good location
Well you get what you paid for, so can't complain much. Very standard budget hotel. Enough for stay 1 or 2 nights.
Recenzirano 30 travnja 2014