Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 978recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

AHMAD od Malezija
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Great Stay
Recommended!
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kethy od Bruneji Darussalam
Parovi
Superior double soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good location
The room was good however it's smell bit moldy, some part of the wall worn off, cleaner didnt clean the room properly and cleaner didnt throw some rubbish out. The hotel is walking distance to Pullman, SpringMall, restaurants and bars. The swimming pool is not deep!!
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEE od Malezija
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
satisfaction
happy with my stay
Recenzirano 18 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SENG od Malezija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
3
lobby at 4th floor, not convenient
Recenzirano 18 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Julia od Malezija
Grupe
Deluxe dvosobni apartman
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Great Location
The location of the hotel is superb. Walking distance to the waterfront and seafood restaurants. Hotel need a lot of refurbishment and maintenance as it appears quite run down.
Recenzirano 14 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Emma od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe dvosobni apartman
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Aidilfitri @ Ariva
The 2-bedroom apartment (for 4) suited our needs, and with only one extra person with us-making it 5 pax, they could have waived the trifling RM10 that was charged for the extra person for breakfast because the breakfast spread could definitely use a total overhaul. Apparently, the management of the coffeehouse is separate from the hotel, which is a bit puzzling. Staff were helpful and overall it was smooth. Rooms were a bit outdated but good enough for decent accommodation. A good breakfast spread would have made the difference though.
Recenzirano 13 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Obarieeh od Malezija
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Recommend
Nice and compatible
Recenzirano 13 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Agusdasa od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
.
.
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sheryl od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Dvosobni premier
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Comfortable and convenient
The suite was very spacious. I have no complaints about the room but the breakfast could be improved.
Recenzirano 23 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nurul od Malezija
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good Location
Room Spacious, Good Location
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: