Izvrsno 9,2
na temelju 100 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 100recenzija
  • Čistoća: 9,6
  • Objekti 10,0
  • Lokacija 9,3
  • Udobnost/standard sobe: 9,2
  • Uslužnost osoblja: 9,1
  • Vrijednost za novac 8,9
  • Hrana/objedi: 8,8
Sortirano prema

Susan od Njemačka
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Beatifull Location in the wineyards
Room, Location, atmosphere
Beautifull wineyards with high comfort rooms and a realy nice atmosphere. Breakfast with a too little choice compared to other 4 or 5 Star hotels. Dinner was too expensive for the value.
Recenzirano 09 studenog 2014

Laura od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Courtyard Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Great Wineland Hotel
Beautiful setting, well appointed room and good food. A special experience.
We had a fantastic stay and wished we could have spent another night.
Recenzirano 07 studenog 2014

Ed od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Courtyard Soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Great hotel
Wine food comfortable
Auperb
Recenzirano 24 rujna 2014

Martin od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Classic soba
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2014
Really enjoyable hotel.
Location - views - staff
A good place to stay. Our room was very comfortable with lovely views. The balcony was large and it was good to sit out with a bottle of Asari wine.
Recenzirano 11 rujna 2014

Almero od Južna Afrika
Poslovni putnici
Courtyard Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Excellent
Excellent Service, Excellent Food, Excellent decor!
Stay was Excellent! I will definitely stay there again, and I have already recommended it to all my Family, Friends & Colleagues.
Recenzirano 10 rujna 2014

Guy od Izrael
Obitelji sa odraslom djecom
Classic soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
great stay
food, views and great staff
Just great!
Recenzirano 09 rujna 2014

Marlana od Južna Afrika
Parovi
Classic soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2014
Luxury with view
Views, comfort, privacy
The accommodation at Asara was superb! Stunning views, privacy and great food. If you want some tranquility in the winelands but still only be 10 minutes from the centre / hub of Stellenbosch, this is the place to stay. This is our new favorite spot in Stellenbosch and will be back.
Recenzirano 17 kolovoza 2014

Omar od Saudijska Arabija
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Love it
Location and luxury suite
Awesome but the Garden view wasn't good
Recenzirano 15 kolovoza 2014

Omar od Saudijska Arabija
Parovi
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
MUST try it
Luxury suite, View
Wonderful and amazing
Recenzirano 15 kolovoza 2014

Declan od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Courtyard Soba
Boravili ste 7 noći u srpanj, 2014
A great place to stay for touring the Western Cape
Location, Wine and Service
We loved it!
Recenzirano 11 kolovoza 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: