2015
Fantastično 8,2
na temelju 1194 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1194recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

kyeoung od Južna Koreja
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
value for money, and good room
clean and comfortable
good and nice
Recenzirano 11 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vimala od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2014
good stay
food, comfort, location
it was comfortable. food at the hotel was good. staff was helpful and efficient!
Recenzirano 11 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vimala od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Good hotel
good food, efficient service, near shopping areas
It was comfortable and relaxing.
Recenzirano 07 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kamini od Singapur
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Nice Stay, Highly Recommended
Very clean, Good service and Acessible to T Nagar
Had a wonderful stay for 3 nights at this hotel with my husband. It is very accessible to T Nagar for shopping. The daily breakfast was really good and the hotel is very clean as well. Customer service is fantastic and everyone in the hotel is always willing to help you out. Wifi connection goes on and off but could be rectified when we contacted the guest relations counter. Overall a great stay and will definitely go back on my next trip to Chennai.I highly recommend this hotel to families and couples.
Recenzirano 30 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ibrahim od Maldivi
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Excellent hotel! Minor improvements required.
Cleanliness, Friendly staff, no. of lifts.
My stay was comfortable, hotel amenities were up to par. One thing I would like to have changed. They have a policy not to allow friends/associates of guests to go to the room, which I found problematic.
Recenzirano 25 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kunalan od Malezija
Grupa
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
An enjoyable stay at a very decent hotel
friendly staff, good breakfast spread, clean
Had an enjoyable stay at this hotel with very friendly staff ever willing to please you.
Recenzirano 18 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MARADAPANDIAN od Malezija
Poslovni putnik
Budget
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Staying Second time.. It's a nice hotel
The staff was friendly. Food s awesome and the location s good.
Awesome.. Effortable and cleanliness and the food was nice
Recenzirano 15 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suzette od Australija
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Good rooms, pity about the disco
Large rooms, good pool, reasonable price
Our room was well appointed and pleasant and the pool was heaven after 44 degree heat in Jaipur, but even on the 8th floor, we could still hear the 'doof doof' of the disco in the evening. Breakfast had a great array of food, but the coffee they served at table was tepid, way too strong (almost viscous) and very bitter. The coffee machine, on the other hand, produced excellent coffee. A bit removed from other places to eat, so we ate at the Lobby level restaurant, which was OK.
Recenzirano 14 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Taylor od Australija
Poslovni putnik
Budget
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
OK for business
business access
Everything was as expected. Nice staff, nice food, nice location. all average and acceptable.
Recenzirano 10 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

You od Kina
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Convinient place to go
Location Service Clean
The hotel is very convinient as people are very friendly to be at service and the rooms are nice and clean. Just feel at home.
Recenzirano 01 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: