Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 628recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Yii od Malezija
Grupa
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2013
lovely hotel equip with nice modern furniture
nice view of kuching city
nice stay at the hotel for few days. nice view of kuching city from the room.
Recenzirano 30 siječnja 2013

Yong od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Great Location
Easy and central of the kuching
Is a nice place to stay in for business trip or family holiday. Easy and convenient to find local food around.
Recenzirano 24 siječnja 2013

Yii od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2013
Lovely hotel equiped with nice modern furniture
nice city view
it was a lovely hotel with friendly staffs.the pandungan area was just 15 min ahead from the hotel where you can buy and taste lots of chinese foods there. there are also supermarket below the hotel which makes all the guest convenient to get all the things they want in daily life.there are also shuttle van to go to airport.
Recenzirano 22 siječnja 2013

Yii od Malezija
Grupa
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
friendly staffs and lovely room
nice city view
lovely hotel equiped with modern furniture. the pandungan area was just 15 min ahead from the hotel where you can buy and taste lots of chinese foods there. there are also supermarket below the hotel which makes all the guest convenient to get all the things they want in daily life.there are also shuttle van to go to airport.
Recenzirano 22 siječnja 2013

Siti od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
Big and spacious room
Big rooms
Rooms are big and spacious in Tower B compared to Tower A. However, the bathroom is a nightmare. The floor will be wet everytime you take a shower. I strongly suggest for the management to change to shower curtains rather than the current shower door.
Recenzirano 20 siječnja 2013

KH od Bangladeš
Par
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2012
excellent
good receiption & fast
good location,staff friendly,nice service,interior & exterior nice.very good breakfast.in a single word excellent
Recenzirano 19 siječnja 2013

AHMAD od Malezija
Solo putnik
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2013
Great hotel, I will be back
Location
I really enjoyed my stay..plan to be nack whenever I will be in Kuching..very affordable
Recenzirano 17 siječnja 2013

Sui od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2013
Great hotel
Spacious
Easy access to mall and restaurant. Tower B has spacious rooms.
Recenzirano 14 siječnja 2013

Ming od Malezija
Par
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
Comfortable hotel with most things you need
Apartments in Tower B are very convenient
I stayed in Tower B, it's not as well kept as Tower A unfortunately. Floors were sticky, toilets are smaller. The plus is that there's a dining area, kitchen and even washing machines and dryers on certain floors (though not all of them are functioning). For long term stays, the apartments are quite decent.
Recenzirano 09 siječnja 2013

Lay od Malezija
Par
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2012
great location and big room
shops beside the hotel
nice city view and shops beside the hotel. neighbour was too noisy for 2 days as there are more than 4 people stayed in one room. we had informed hotel staff during check out time.
Recenzirano 07 siječnja 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: