Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 628recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Sui od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012
Clean and spacious hotel
Spacious, neat, clean
the inside of the hotel looks great. service is fast too.
Recenzirano 04 siječnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sui od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012
Lovely hotel and good service
Spacious, clean and neat
great space, love the rooms. service was fast. spacious room for business discussion.
Recenzirano 04 siječnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TING od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2012
Shopping point
The shopping is down there
There is a shopping center down there. You can buy a lot of thing you like. There is a swimming pool to let the children swimming.
Recenzirano 02 siječnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Poh od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Nice hotel with big room
Reasonable price, rooms are big
Is a good hotel for a family with children, cos the room is big. There are a lot of shops nearby the hotel, we can find the famous Kuching foods such as Sarawak Laksa, Kolo Mee, Kueh Chap, Ais Kacang, etc at the nearby coffee shops. Things needed to improve is the cleanliness of the bath room and we can't enter to the hotel's lift from the car park without a Key card, the shopping center entrance also not open in the early morning.
Recenzirano 28 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Adriana od Malezija
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Value for money
The size of the room is big within a convenient location in Kuching.
It's definitely my family's choice hotel as the rooms are affordable and its big with basic amenities. But certain things can surely be improved such as the lift as its rather slow and the bathroom water flow so when you shower it will not need to wet the entire bathroom itself.
Recenzirano 26 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MARY od Kanada
Grupe
Deluxe twin
Boravili ste 4 noći u studeni, 2012
good location &close to airport
central locatoin
we asked to change from the floor where smoking was permitted to the non-smoking floor.the frontdesk clerk changed our room with no problem.hotel personnel were polite & helpful with regards to tell us eating places & shopping.central location a plus.the shuttle bus to the city centre was convenient.room was clean.
Recenzirano 25 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAZLIN od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Cosy hotel with free wifi
Free wifi, spacious room
pleasantly surprised with the room size that could fit 3 comfortably and the location which has close proximity to the shopping area.
Recenzirano 25 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Malezija
Parovi
Jednosobni deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Strategic place with nice environment
Easily find for food, free shuttle to city center, good customer service, ample parking space in the carpark
I would really like to thank the staffs at reception counter for their excellent services :)They are really helpful. The hotel room is well equipped.
Recenzirano 20 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

GERALD od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Not so ideal for business traveller.
Good location
Friendly and helpful staff, security is good. Location is not so ideal as a cab is needed wherever you wish to go.
Recenzirano 17 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tommy od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Queen Soba s Krevetom za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Good location and shuttle services.
Free shuttle services to town and spacious room.
We stayed at Tower B which is the older of the two so things look rather worn out. We stayed 3 nights there and the shower is not good to use and using the bath tub only. The adjacent shopping are able to provide basic needs but not shopping pleasure. Need refurbishment. The free shuttle services to town helps us to save on transport.The food at breakfast few selection and not so desirable.
Recenzirano 17 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: