Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1217recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

AII od Malezija
Parovi
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
The room is spacious with nice beach view.
nice view & conform
Relax & Good.
Recenzirano 11 svibnja 2015

thien od Malezija
Grupe
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
holiday trip
Good security, customer service and environments was clean.
Overall I am satisfy. The swimming pool got a bit dirty..
Recenzirano 08 svibnja 2015

LAI od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Pleasant stay
The pool and the beach
It's all day fun for the children.
Recenzirano 07 svibnja 2015

LAI od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Nice family getaway
The pool is great for children
Pleasant, but crowded due to weekend holiday.
Recenzirano 07 svibnja 2015

Lai od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Water no filter very dirty. Bathroom fooding .
No maintenance . Telephone line not good condition . Water every dirty. Bathroom fooding after shower. Must be upgrate the hotel room. Hopefully look forward my suggestion.
Recenzirano 07 svibnja 2015

Merziela od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Short trip to Damai Puri
Beach, scenery & kid's pool
Quiet unhappy.Very unfortunate to found out the water pipe was very dirty(yellowish colour).So frustrating coz I hv small kids and its below my expectations.The hospitality also quiet lame.No body answer my phone call at all although I've called so many times.Sadly for 4 star rated hotel need LOTS AND LOTS of improvement!Pls do something bout it..
Recenzirano 05 svibnja 2015

Jenny od Malezija
Grupe
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Adorable but needs to improve on cleanliness
swimming pool. Tight security. Friendly staff
room was a little too small and filthy. Bathroom is not properly cleaned. But swimming pool is nice and clean.
Recenzirano 05 svibnja 2015

chin od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
smelly n dirty.
Damai Puri Resort & Spa
smelly n dirty room. water tap at toilet is spoil. tv cant received the channel clearly. the management just didnt mange the hotel nicely. water from water tap at toilet is yellownish.
Recenzirano 04 svibnja 2015

Mariana od Indonezija
Grupe
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
great get away resort
good view of sea, staff friendly, facility are good.
Overall it is a great stay, location is also good. for relaxation resort is not bad. value for money.
Recenzirano 30 travnja 2015

Mohamad od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
No complain, friendly staff, nice view, clean.
Swimming pool, Staff & location
very pleasent and I love the quiet environment
Recenzirano 24 travnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: