Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1214recenzija
  • Čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Usluga 6,5
  • Vrijednost za novac 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

FARAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Overpriced & not as expected
kids pool
booked a junior suite with a connecting room for my kids(5yo & 1.5yo) & my maids. The room wasnt as expected especially the junior suite. Both rooms are not well maintained n smelly. Another big disappointment is the foods, very limited and no variety/choice. The only good thing about this resort is their kids' pool which can be considered as 'new', other than that, i personally think that its overpriced & not to the expectation.
Recenzirano 27 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nicolaas od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Damai Puri Resort & Spa
Location, pool, beach
Very fine, but hotel feels a bit run down, bathrooms, beds, poolside sun shades need overhaul. Friendly staff, but no service provided whatsoever, no transport, no beach gear, no maps, no info
Recenzirano 27 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tamara od Australija
Par
Deluxe Prašuma
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Very poorly maintained, but good location
The pool was massive and the location was nice. The wi-fi worked fine(only in the lobby though)
Although the location was nice and relaxing and not too busy, the quality of the accommodation and service was very poor. The rooms were dirty and mouldy and half of the activities available weren't available due to lack of maintainance by the staff. Eating at the resort was very expensive, luckily there was a 7/11 and a nice bar/restaurant down the road. We really felt like we were ripped off with the price we paid and the standard of accommodation. The spa village wasn't operating and looked like an overgrown jungle and that it hadn't been operating for a while. It was as if the staff had just given up, very disappointing!
Recenzirano 26 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chieng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Surely not value for money
1. Location, 2. None , 3. None
I was quite disappointed during the one night stay at Damai Puri, they charge RM50 parking fee in front of the hotel, I think Rm50 is overcharged, that day was raining quite heavily but still have to park my car at quite a distance because it's free. Some facilities there are obviously need renovation for the comfort and usage for the guests. Some of bulbs in our room spoiled. And some more no activities happening at the hotel, it's quite a boring stay at Damai Puri. Certainly not value for money and not recommended to other people.
Recenzirano 21 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lau od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
good
location,staff,room
Recenzirano 12 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
only go there for the view
beach, pool and view
loving the heavenly view. staff is friendly. just that it is not well maintained.
Recenzirano 09 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KOK od Malezija
Par
Deluxe Prašuma
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Place for relaxing.
Nature, privacy and quite
Good, nice seaview
Recenzirano 09 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rosaidah od Malezija
Grupa
Deluxe Prašuma
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
What you pay is not what you get
Everything is chargeable even if you need iron or hairdryer. The room looks old and the service is very bad.
Recenzirano 07 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

houman od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
pleasant
calm, beach and family pool
breakfast and food quality is poor
Recenzirano 06 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lora od Malezija
Par
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
great view
peaceful
Great beach
Recenzirano 05 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: