Vrlo dobro 8,0
na temelju 775 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 775recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Quang od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2013
Good location in inner city
Location, nice staff and price
Recenzirano 23 kolovoza 2013

Quang od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Good price and convenient stay
Price, staff and location
It is fine for a business trip in an expensive and noisy, unclean city
Recenzirano 23 kolovoza 2013

Carol od Australija
Par
Queen apartman
Boravili ste 10 noći u kolovoz, 2013
Enjoyed staying at this hotel
Helpful, friendly staff, Nice breakfast, Large Suite
We enjoyed our stay at this hotel and walking around the Old Quarter was a very interesting experience
Recenzirano 22 kolovoza 2013

Robert od Novi Zeland
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
good location, basic room, good price
Location, helpful staff, price
fairly good value for money, basic room, helpful staff, good location
Recenzirano 16 kolovoza 2013

Jie od Malezija
Grupa
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Friendly staff and good services.
Location, clean and friendly staffs.
Recenzirano 15 kolovoza 2013

Craig od Australija
Par
Superior
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2013
We enjoyed our stay in this budget hotel as a base
Friendly Staff, good breakfast, Clean
this is a great hotel as a base for sightseeing. Basic Budget with a friendly staff team who are ready to help and were very attentive. The old quarter stay is a must to really get a feel of Hanoi life. Would stay again at this establishment.
Recenzirano 08 kolovoza 2013

Tamara od Danska
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Nice hotel, freindly staff
Clean, new, freindly staff
We had a very nice stay for one night. The room was very nice and claen, the staff was friendly and very helpfull and the breakfast was great.
Recenzirano 06 kolovoza 2013

Simon od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Excellent Customer Service
Staff, Room size, Location
Excellent Hotel for the price. Room was immaculate. Staff speak very good english and are more than happy to help you find your way around Hanoi. I lost my phone whilst staying at this hotel and the staff were really helpfull, going so far as taking me to the police station to report it lost and translating for me. Breakfast was also good, with a good selection on the menu.
Recenzirano 04 kolovoza 2013

Stephanie od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Excellent staff, good value for money
Staff, cleanliness, value
Staff could not have been more helpful, particularly Sun (Manager), very well looked after. Hotel was nice and clean and rooms are nicely decorated. Breakfast also very good. Would definitely recommend this hotel.
Recenzirano 03 kolovoza 2013

Quang od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Small, simple and friendly
Cozy, location and cheap
It is OK for short business trip and quick stopping by. It is not ideal for family.
Recenzirano 03 kolovoza 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: