2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

lay od Malezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
very perfect exprience
everything is too good
the stay was great. Bie the manager and the rest of his team been too helpful
Recenzirano 03 travnja 2013

lay od Malezija
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
very perfect exprience
everything is good
the stay was great. Bie the manager and the rest of his team been too helpful
Recenzirano 03 travnja 2013

lay od Malezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
very perfect exprience
everything is good
the stay was great. Bie the manager and the rest of his team been too helpful
Recenzirano 03 travnja 2013

PohEng od Singapur
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
Pleasantly surprised by the neat and clean room.
Clean and comfortable room. Breakfast spread though not big, the food quality is good. Located in Old Quarter, with lots of food and shopping just outside the hotel.
We enjoyed our stay in the hotel very much. The hotel staff are very friendly and helpful, and try their very best to accede to our requests. There are lots of food, shopping, manicure, massage services around the hotel. I would definetly recommend this hotel to any one who wish to stay in the Old Quarter.
Recenzirano 03 travnja 2013

Lydia od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
Nice Hotel
Location, staff, and cleanliness
Recenzirano 02 travnja 2013

Josef od Češka Republika
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u veljača, 2013
Very nice hotel,but be careful to chose right room
friendly stuff, nice design, silent place
The hotel itself is very nice and staff too, but U have to be really careful, because we chose DELUXE room and we got very small room with window only to well - no daylight at all!
Recenzirano 01 travnja 2013

Michael od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Very satisfied
Friendly staff, working amenities, travel to airport
Recenzirano 30 ožujka 2013

Corinne od Singapur
Solo putnici
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
Will stay again
Location, friendly staff, comfortable room
Recenzirano 29 ožujka 2013

Gabriela od Costa Rica
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
BEST FOR LAST!
Impeccable hotel, located in a simple but very safe area, close to everything. Amazing Staff!!
We spent 10 weeks in Asia, and this was our last hotel. That´s why I say we saved the best for last. In general the service in Vietnam is pretty amazing, but it excells in this hotel. The tours they organized for us were perfect, they really watch your back and don´t recommend anything they don`t feel is perfect for you. We are very grateful with them! Definitely recommend it. Excellent value for money!
Recenzirano 29 ožujka 2013

Suresh od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
superb hotel with lovely staff,best spa services.
room,sopa and friendly staff
Had loely stay at hetel ,staff explained city routes,very helpfull ,spacious room with very good bathroom. organised airport taxi etc.
Recenzirano 26 ožujka 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: