Vrlo dobro 7,7
na temelju 63 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 63recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Michael od Australija
Parovi
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Great value for money
A quick walk to the Port of Airlie or $5 cab ride into town, staff are happy and helpful, lastly the rooms are spacious for the price.
Our stay was great. We arrived after office hours and everything was taken car of regards to getting into our room. Highly recommended.
Recenzirano 08 ožujka 2016

Steven od Australija
Parovi
One-Bedroom Suite with Ocean View and Spa Bath
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Needs an update
Quiet, ? ?
Feel that this resort is ready for an update into the 21st century, room was very pokey for an apartment style place, staff were helpful and friendly though.
Recenzirano 23 veljače 2016

Melanie od Australija
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
good all rounds
Good appartment nothing flashy but has everything you need for a comfortable stay.
Recenzirano 22 veljače 2016

Xiao od Kina
Poslovni putnici
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Valuable accomodation
Location
Nice beach good service perfect location
Recenzirano 20 veljače 2016

YEONSEONG od Južna Koreja
Parovi
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
relax time with vista
pool spa view
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Recenzirano 20 siječnja 2016

YEONSEONG od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni u toplicama
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
lovely apartment
price view location
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Recenzirano 20 siječnja 2016

YEONSEONG od Južna Koreja
Grupe
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Good value for money
great view close to beach clean accomodation
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Recenzirano 08 siječnja 2016

Ming od Malezija
Parovi
Suite u toplicama
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Studio apartment like with great location
Spacious room, clean rooms, good location
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Recenzirano 20 studenog 2015

Epenesa od Novi Zeland
Parovi
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
amazing birthday holiday with my fiance
Clean ; view ; spacious
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Recenzirano 20 studenog 2015

Alexander od Švedska
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Ok place, close to the reefboats
Close to the reedboat jetty
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Recenzirano 05 studenog 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: