Vrlo dobro 7,9
na temelju 596 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 596recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

choon od Malezija
Poslovni putnik
Superior uz Bazen s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
average good
nice environment
Recenzirano 04 kolovoza 2014

Sarah od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Mainhouse Deluxe s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Nice rooms but no aircon
Design of the rooms, good amount of foliage about, good food
The stay was fine, nothing special but comfortable. The receptionist was very slow and unhelpful. Food was good but very expensive - I guess because of the captive market.
Recenzirano 16 srpnja 2014

Chuah od Malezija
Par
Mainhouse Deluxe s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
relaxing
swimming pool, decoration, setting
Great
Recenzirano 24 lipnja 2014

Kent od Singapur
Poslovni putnik
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Easy going
Easy going, eay going, easy going
Easy going,
Recenzirano 17 lipnja 2014

LEEANN od Australija
Par
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2014
Great atmosphere, friendly staff willing to help
Surrounds staff atmosphere
Relaxed, staff spoke English and it was a haven amongst the hustle and bustle of Kuching
Recenzirano 11 lipnja 2014

Afdzal od Malezija
Solo putnik
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Relaxing. Minimal facilities.
Nature inspired surroundings. Private. Spacious.
No wifi access at Courtyard rooms. Porter service necessary as path not suitable for rollers. Relaxing stay nonetheless.
Recenzirano 10 lipnja 2014

Cheong od Malezija
Poslovni putnik
Superior uz Bazen s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
good area
clear and bigger room
All are good, but the bad thing is to go to the room from the Lobby is no top. Every time it rains we have rain back to the room
Recenzirano 02 lipnja 2014

Yi od Malezija
Grupa
Superior uz Bazen s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Comfortable but far from everything.
Comfort. Food. Environment.
It was alright, but the location is quite far off from restaurants and such. It was comfortable but the walls are thin so if you're a light sleeper, it may be tricky as the floorboards creak.
Recenzirano 24 svibnja 2014

Eric od Malezija
Poslovni putnik
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
A peaceful stay
Clean, historical and lovely.
Not much can be said of Basaga. It was a good stay. Friendly staffs, good food and drinks and the room and swimming pool are comfortable.
Recenzirano 21 svibnja 2014

Shien od Malezija
Par
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
Relaxing and peaceful being close to nature
Ambience not pretentious or trying too hard, great hotel manager and staff, good bar and breakfast.
We did not do any research prior to staying at Basaga, therefore we arrived without expectations and was blown away by the hospitality and the ambience. I love my breakfast and beer and was surprised with the quality of breakfast and choices of beer available at the bar. Overall a great experience and the best getaway I've ever been to.
Recenzirano 20 svibnja 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: