Vrlo dobro 7,9
na temelju 596 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 596recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Huong od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Superior uz Bazen s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
A resort in the city centre
Greeneries & swimming pool in the midst of concrete jungle. Prompt room service before 12m, not available after that. Friendly staffs. Complimentary breakfast acceptable for 1 or 2 days but will get boring if longer stay due to limited variety. Near to the spring shopping mall.
Recenzirano 31 ožujka 2016

Steven od Singapur
Grupe
Twin room with Pool Side View
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Great place
I've stayed at Basaga everytime I'm in Kuching for the last couple of years. Has never disappointed me.
Recenzirano 29 ožujka 2016

Bee od Malezija
Poslovni putnici
Obiteljska - Interconnecting Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Value for money, comfortable place
Very cozy place, comfortable place, will come back again!
Recenzirano 20 ožujka 2016

James od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Terasa Deluxe - Zabranjeno za Djecu
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2016
Hidden gem with loads of character
Ambience, quiet and relaxed
Visited for a family wedding. Wanted something a bit more traditional rather than a modern, high rise hotel. Basaga, although not perfect, was all and more than we were after and was a good base for a busy week in Kuching. Yes you can get better but for the money it was good value.
Recenzirano 12 ožujka 2016

Martin od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Terasa Deluxe - Zabranjeno za Djecu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
A garden with a hotel inside
Beautiful large trees surrounding the rooms and restaurant. Food at restaurant was very good. Eric treated us well and we can felt at home. The bathrooms need to be updated. Book a tour with Brandon, he knows his stuff.
Recenzirano 10 ožujka 2016

CHENG od Malezija
Poslovni putnici
Mainhouse Deluxe s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Nice environment
Hotel is near to The Spring Mall, nice restaurant but it is value added if the property owner can set up a mini Gym Room.
Recenzirano 07 ožujka 2016

CHENG od Malezija
Poslovni putnici
Mainhouse Deluxe s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Nice Homestay
Near to The Spring Shopping Mall and like the design and environment.
Recenzirano 25 veljače 2016

Lim od Malezija
Poslovni putnici
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 9 noći u siječanj, 2016
as expected
as expected
Recenzirano 19 veljače 2016

Lim od Malezija
Poslovni putnici
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
as expected for the price range
everything is as expected for this price range
Recenzirano 19 veljače 2016

szesun od Malezija
Parovi
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
City homestay
location, experience the kuching style homestay, cozy
Everything is good except it has been too much rain, and path connecting to room is not all sheltered. Water heater is not hot at all.
Recenzirano 10 veljače 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: