Vrlo dobro 7,9
na temelju 596 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 596recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Angela od Australija
Solo putnici
Superior uz Bazen s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste 10 noći u svibanj, 2016
Definitely recommend
Loved staying there. Like a holiday resort with the personal touch. Staff fantastic and food delicious and very generous serves. Ended up staying again for a few days on my way back home through Malaysia.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

ALBERT od Malezija
Parovi
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Strategic location - resort environment in the center of town
If you are looking for a resort environment n unique staying feeling,basaga definitely is the one. It is totally different style compare to others. Relax n chill!
Recenzirano 08 srpnja 2016

caroline od Malezija
Parovi
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Quiet place.
The first impression was good. It's a beautifully set at an old bungalow. We stayed at the room facing the hill. Room had pungent mushy smell that can be disturbing at times. Guess it was from previous flood?also visible water damage on the wall. The cleaner entered our room without knocking or prior permission. She simply used her own master key to open the door!! It was on our last day at 10am. .check out time was noon. Her excuse was that she thought we already checked out...sighhhh
Recenzirano 28 lipnja 2016

Kueh od Malezija
Solo putnici
Mainhouse Deluxe s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Value for Money
Very Good staying experience with friendly staff and clean environment. Location is very convenient to town and airport. Value for money.
Recenzirano 19 lipnja 2016

Rishenda od Australija
Parovi
Terasa Deluxe - Zabranjeno za Djecu
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
We loved our stay here!
The rooms are lovely and big. We stayed for 5 nights and the staff were amazing in assisting us with tours and car hire. Food at the restaurant was amazing and service is excellent. I would definitely stay here again!
Recenzirano 10 lipnja 2016

Ruby od Malezija
Parovi
Obiteljska - Interconnecting Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Beautiful place with helpful staff. I left my ring
Perfect place for those who look for relaxing.
Recenzirano 08 lipnja 2016

Seng od Malezija
Parovi
Courtyard s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" i Vanjskim Tušem
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
A hidden gem 💎
1. The tropical garden provided a shelter from the hustle and bustle of Kuching town. 2. The design of the property accorded plenty of privacy. 3. Comfort is the central theme of the property. 4. Breakfast selection was decent. 5. A suggestion to the management to provide electronic mosquito repellent. 6. Wifi in the room was a tad disappointing as the property was in the midst of upgrading the Internet connection. 7. Dinner at The Restaurant at the main courtyard was delicious and portion was generous.
Recenzirano 28 svibnja 2016

Caterrina od Malezija
Parovi
Superior uz Bazen s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
Superb service!
Awesome service... enjoyed 3 days stayed here...
Recenzirano 24 svibnja 2016

Oleksii od Ukrajina
Parovi
Mainhouse Deluxe s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good value for money
City center not far away, only 15 ringgit on taxi. Hotel has beautiful territory and great restaurant.
Recenzirano 12 svibnja 2016

Anand od Malezija
Parovi
Terasa Deluxe - Zabranjeno za Djecu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Resort style bnb in the city
Simple, casual clean bnb in the city. Staff were great, friendly and always informative. Thanks Jerome for the lovely chat, beers and for giving me some nice ginger tuak. Restaurant serves good food , very reasonable pricing tho the waitresses could be bit more attentive. Breakfast was simple but tasty. Pool side rooms were brilliant, shaded by large trees giving a very serene surrounding. Paid about rm 130+ for my room which I thought was great value for money
Recenzirano 10 svibnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: