Dobro 7,4
na temelju 3554 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3554recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,7
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Vu od Vijetnam
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good for family
Near Sentosa, good hotel
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Victor od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Pleasant
Staff proved very helpful. Very handy to Vivocity and Sentosa. No traffic noise.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Matthew od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Convenient but unremarkable
Decent enough location for anyone staying in Singapore. Easy access to Sentosa and to the ferries going to Batam/Bintan from Harbourfront. Also opposite the Vivocity Shopping Mall, which is one of the largest in Singapore. Rooms are small but comfortable enough - try and get a higher floor as it is quite close to a main road and there can be some traffic noise
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jian od Singapur
Parovi
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good hotel near sentosa
Good hotel if u want to head to sentosa but not pay exorbitant prices
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rajdeep od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Standard twin soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Comfortable Stay
The hotel room was not very spacious but it was cosy and well maintained. The hotel staff upgraded our room to double bed for free because we were staying with a child. That's a nice gesture. Housekeeping was good. However there was an issue with the wifi. The signal was not strong enough and had to go out of the room every time to connect to the network. The swimming pool was also not very beautiful and was average and small. I thought the hotel was expensive in terms of the facilities it provided
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eva od Singapur
Parovi
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Room is small
Room is simple, clean. But the room is too small
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Singapur
Parovi
Standard twin soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good location but really small room.
The double bed room we gotten was really small. There is no place/chair to sit other than the bed itself. The room wasn't really clean. There was visible dust on the phone, the corner of the table. The toilet smelled during my stay as well. However if you are really for Sentosa or the Casino. You can consider. If not, I would not recommend it.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PUI od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Standard s 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Standard hotel with small room
The room abit small, but i love their outdoor swimming pool.
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alfiarti od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
Standard s 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Good location
Good location, friendly staff
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vivienne od Australija
Parovi
Deluxe s queen size krevetom
Boravili ste 7 noći u travanj, 2016
Complimentary bar fridge! Great location
Loved the location, hawkers is close as well as vivocity. very easy to get to universal studios from here+trainstation. everyday the bar fridge was replenished which was a wonderful surprise. We were however moved a couple of times during our stay - due to cigarette smell, or buzzing sounds, etc. Still a very pleasant stay, would still highly recommend.
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: