Rezerviraj sada: Benarat Lodge

Vrlo dobro
Temeljeno na 45 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,7

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (45)Booking.com recenzije (75)
7,7
Vrlo dobro
Temeljeno na 45 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,4
Objekti6,8
Lokacija7,9
Usluga9,0
Vrijednost za novac7,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Español
Français
Deutsch
više
Vrsta sobe
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Dva klima uređaja
Trokrevetna Soba s Ventilatorom
Twin soba, klima uređaj
više
Sortirano prema
Prikazuje se 34 komentara potvrđenih gostiju
8,8
Odlično
TIONG od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Staff was really kind & helpful.”
Package on cave show was cheap.
Recenzirano 26 rujna 2016
10,0
Izvanredno
Shirish od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good stay and attentive staff”
Small setup but attentive and courteous staff. Rooms are clean.
Recenzirano 13 kolovoza 2016
10,0
Izvanredno
Nick od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Great stay with excellent, competent and friedly staff!”
We had an amazing stay! We were picked up from the airport even though our plane was delayed twice. Very helpful in arranging the transport and guides to the caves, canopy walk, night walk, caving! Always very prompt with driving us around. Can recommend this place to anyone and would gladly visit again! Nick
Recenzirano 12 srpnja 2016
9,6
Izvanredno
Peter od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Dva klima uređaja
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great people - Great place - Great times.......”
Ideal place for the solo traveller or groups...... Right on the doorstep of action for the Mulu caves...... The staff will do anything to help plan and make your stay as good as possible.....friendly from the word go...... Just don't expect electricity to be on 24hr.....
Recenzirano 21 svibnja 2016
8,0
Odlično
Heike od Njemačka
Par
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
Toller Aufenthalt”
Wer Luxusstandard erwartet, ist hier definitiv falsch, aber wer braucht das schon mitten im Urwald? Das Personal, insbesondere Anil, war superfreundlich und hilfsbereit. Die Touren haben wir direkt vor Ort buchen können.
Recenzirano 27 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
Salvador od Španjolska
Par
Dva klima uređaja
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2017
Personal muy bueno, sobre todo el responsable”
Personal muy bueno, las habitaciones con Aire, muy basicas para el precio que cobran y su mantenimiento justo, justo
Recenzirano 20 travnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Ana od Španjolska
Par
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Humilde pero correcto”
No hay demasiada oferta en la zona así que si no se puede dormir dentro del parque, este Lodge está bien.
Recenzirano 31 kolovoza 2016
6,8
Dobro
Jimmy od Kina
Par
Dva klima uređaja
Boravili ste 3 noći u listopad, 2016
ceci est un lodge”
Personnel fort agréable et serviable mais le lodge est faiblement équipé. Il n'y a pas d'eau chaude et il y a de l'électricité de 19h à minuit. Ceci est un lodge, pas un hôtel.
Recenzirano 07 listopada 2016
9,2
Izvanredno
Fabrice od Francuska
Par
Dva klima uređaja
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Très accueillant, ”
Lodge situé juste à côté du Mariott (de l'autre côté de la rivière). Nous avions choisi une chambre avec climatisation (il faisait très chaud à Mulu au mois de Mai) : attention le courant étant coupé après minuit, la clim ne fonctionne plus et le ventilateur s'arrête quelques heures plus tard (quand les accus solaires sont déchargés). Sinon la chambre était très propre, la salle de bain simple (avec douche au sol), mais également très propre. Nous avons été accueilli à l'aéroport de Mulu par le patron de l'hôtel : excellent accueil, personnel au petit soin. Nous avons décidé de réserver la visite des 4 principales caves avec un guide de la lodge : prix doux, et bonne organisation. Bref nous recommandons chaudement la Benarat Lodge !
Recenzirano 22 svibnja 2016
6,4
Dobro
Cecilia od Švedska
Par
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2018
En genuin platsvackertbelägen vid floden med hjärtliga människor”
En lagom primitiv plats för att känna det äkta Sarawak, Mycket ärliga och hjärtliga människor
Recenzirano 13 siječnja 2018
3,6
Alexander od Rusija
Solo putnik
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Prihvatljivo”
К сожалению не могу рекомендовать этот отель, или точнее guesthouse для размещения. По сути этот гест это домики на сваях с минимумом необходимых удобств. И это нормально для столь отдаленного региона, но не за 65$ в день, это не нормально. В любом случае если вы приедете в него напрямую цена будет в два раза ниже, чем в поисковике. К сожалению, это так. По факту таких небольших гестов в Мулу полно по цене 25 -30 $ за номер, но не за 65 $. Хозяева местные. Расположен он в двух километров от входа в парк, что не удобно, так как надо каждый раз планировать поездку в парк заранее на авто (это стоит 5 рингит с человека), либо идти самому, но в жару это не айс. Также кафе в этом гесте дороже, чем кафе в том же парке Мулу, при том что там и порции больше, и готовят вкуснее, и обстановка значительно более приятная и располагающая к еде. Вода в бутылках, кстати, также дешевле в парке.
Recenzirano 20 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Aet od Estonija
Par
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
Suurepärane aeg Mulus”
Väga sõbralikud ja abivalmid töötajad, tulevad lennujaama vastu ja viivad ka pärast tagasi, samuti annavad nõu koobaste külastamiseks ja pakuvad välja pakette. Kohapeal saab ka õhtusööki süüa, kohv ja tee on kogu aeg tasuta. Toad on lihtsad, kuid on olemas konditsioneer ja soe vesi.
Recenzirano 31 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
peter od Belgija
Solo putnik
Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u listopad, 2016
perfect Borneo op zijn best”
Prachtige locatie
Recenzirano 15 listopada 2016
8,8
Odlično
Weihsien od Tajvan
Solo putnik
Dva klima uređaja
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
大至上都非常好,只是細節沒有說清楚”
因為我是ㄧ個人訂了4晚的房間,但飯店人員帶我去國家公園沒跟我解釋清楚所以又另外買了國家公園3天2夜的行程,導致我在飯店只住了2晚,所以損失了2晚的錢我想請問這樣可以退還我2晚的錢嗎?請回信給我謝謝。
Recenzirano 30 kolovoza 2016