Rezerviraj sada: Best Bunk Beds Lodge

Izvanredno
Temeljeno na 302 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
9,5
100% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (302)Booking.com recenzije (262)
9,5
Izvanredno
Temeljeno na 302 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:9,6
Objekti9,1
Lokacija9,6
Udobnost sobe i kvaliteta9,3
Usluga9,6
Vrijednost za novac9,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
简体中文
English
繁體中文 (台灣)
繁體中文 (香港)
više
Vrsta sobe
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Sortirano prema
Prikazuje se 237 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
Tsungyu od Tajvan
Grupa
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Space no enough for all visitors ”
Breakfast , location, is good. But space need more widely. The bed is no good, too thin, very noisy when someone moving.
Recenzirano 10 kolovoza 2016
8,8
Odlično
Yii od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Solo travel”
Nice place
Recenzirano 28 srpnja 2016
9,6
Izvanredno
william od Francuska
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
In Top 5 Hostel out of 50 I went”
very clean one with a friendly owner. The breakfast room and balcony are a great plus. I helped the owner to update his pictures to thank him.
Recenzirano 15 srpnja 2016
10,0
Izvanredno
Chee od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Great place!”
Highly recommend!
Recenzirano 03 lipnja 2016
10,0
Izvanredno
Chee od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Excellent for diver!”
Excellent for traveller! Especially diver.
Recenzirano 28 svibnja 2016
9,6
Izvanredno
YIK od Malezija
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Very clean!!”
Cleanest place you can get in semporna. Friendly staff. Good place to meet other travelers. Breakfast provided and very nice, great Malaysia food varieties. Big dorm so sometimes maybe noisy depending on dorm mates. But I was too tired so it didn't bother me.
Recenzirano 04 svibnja 2016
8,8
Odlično
SHANSHAN od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
nice staff”
nice staff but too many ppl share the room. cannot fall asleep as got roommate snoring non stop whole night
Recenzirano 04 travnja 2016
8,4
Odlično
Sophia od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Great hostel, unfortunate company”
BBB was exactly what a great hostel can be, clean, hot showers, best breakfast selection, and extremely welcoming and caring staff/owners, but out of the 30 beds in the female dorm was 29 Chinese tourists who were extremely disrespectful by screaming at each other from across the room to invading personal space. I am sure if I was diving, I would be furious. These are things the hostel cannot control. The only complaints I have for the hostel is that there are not enough showers/toilets and outlet plugs for the amount of people, no towels (which the hostel will get soon for guests), and that there are no security lockers for guests. Other than that, BBB hostel is a great place to stay for cheap.
Recenzirano 24 ožujka 2016
8,7
Odlično
XIAOMING od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
very good hotel for single traveling. ”
kind boss.cleaning bed. friendly traveller.
it is very near the sea. the boss is very kind. everyone there is friendly. I like it. I was so thankful for everyone whoM I met in BBC. thank you.
Recenzirano 18 ožujka 2016
7,7
Vrlo dobro
JECELYN od Malezija
Grupa
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good location, friendly staff, with breakfast”
Good location, friendly staff, with breakfast
stay in female dorm. Good location, friendly staff, with breakfast. All basic equipment are available. The floor is a little dusty though in the female dorm. The public area is fine.
Recenzirano 10 ožujka 2016
8,0
Odlično
Norhuda od Malezija
Grupa
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
It was a good stay”
Bed, breakfast, staff
Stayed there for 2 nights at girls dorm with my other 6 friends. Staff was so nice and helpful. The bed was comfort enough to sleep. The shower and toilet was clean. The breakfast was simple and we are satisfied.
Recenzirano 07 ožujka 2016
10,0
Izvanredno
Jimena od Španjolska
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Great stay ”
Cleaned, great staff and not noisy
Recenzirano 15 veljače 2016
9,3
Izvanredno
Dino od Filipini
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great Choice for Divers on a Budget”
Staff, Location, Price
I stayed here for two nights during my dive trip to Sipadan. The staff are excellent and very accommodating. They arranged for my shuttle service to the airport and allowed me to hang out even after checking out. The location is right beside the numerous dive shops of Semporna as well as several seafood restaurants, groceries and pharmacies. If you're taking the bus to or from KK, the terminal is a 5-10 minute walk from here. Excellent value for the price.
Recenzirano 14 prosinca 2015
9,7
Izvanredno
chu od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Affordable homestay”
Cleanliness. Stuff. View.
Nice. Will go again.
Recenzirano 19 listopada 2015
8,7
Odlično
Jill od Kanada
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
SO CLEAN!!!”
Clean, Location, Comfort
I was in transit and needed a cheap comfy place to stay, this place was perfect. It's right beside a bunch of restaurants & right on the water. I had a shared bathroom, but it was fine as I never waited for anything. Keep in mind I am a budget traveller who has visited many countries, I do not need luxury, I'm more concerned with price, location & comfort, which this hostel delivered!!! Plus it is the cleanest place I have ever stayed in. The owner is really helpful too. Would stay again!
Recenzirano 08 rujna 2015
8,0
Odlično
Tong od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
it's good”
good location, friendly,good breakfast
Good hotel, everything is clean and comfortable, the staff is very warm, breakfast is also very good, but the noise is not very good, if you sleep not well,plz remember to bring their own earplugs
Recenzirano 12 kolovoza 2015
8,3
Odlično
Tong od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
it's good”
good location, friendly,good breakfast
Good hotel, everything is clean and comfortable, the staff is very warm, breakfast is also very good, but the noise is not very good, if you sleep not well,plz remember to bring their own earplugs
Recenzirano 12 kolovoza 2015
9,3
Izvanredno
SAI od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
clean and comfortable.”
clean and comfortable.
Recenzirano 12 srpnja 2015
7,3
Vrlo dobro
yong od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
good location, good staff, too much beds in a room”
location, location and location
near to the port and surrounded with good seafood restaurant around. too much beds in a room as peoples walking in midnight, talking, one of them even put his handphone alarm snoozing at around 3am for half an hour. few peoples snoring at midnight. there are more than 10 beds in a single room, so imagine how noisy is the room in midnight. if you are the one that cant sleep well in noisy night, then its better to look for other hostel around the town that only provided less beds in a single room
Recenzirano 01 lipnja 2015
10,0
Izvanredno
hana od Južna Koreja
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Everything is good :) ”
Kind people , Clean , Good location
The view of Female's Dormitory Awesome!! Just in my poinion BBB is the best place to stay in Semporna especially for backpackers. The owner ( Eric)is so kind and warm person and all staff in BBB is so nice too.
Recenzirano 12 svibnja 2015
8,0
Odlično
Chiwon od Malezija
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
great budget accommodation ”
cleanliness, hot shower, location
Recenzirano 26 travnja 2015
10,0
Izvanredno
fuen od Malezija
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Great Service, Local, very clean, very helpful”
Best Service, Very clean, Sea view
I was very please to stayed at BBB Very nice of Eric & Yap very helpful Great local with Sea view Room & toilet very clean Breakfast included I enjoyed my stay Thank you Eric & Yap Elaine Lee
Recenzirano 01 travnja 2015
10,0
Izvanredno
JUSTINE od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Amazing location, friendly staff and so clean”
Superb location, really friendly and helpful staff, great place to stay when visiting for a long dive trip to relax at the end of the day
So peaceful with beautiful sunrise and staff. Everything was perfect. Great owner and all the staff very freindly and helpful.
Recenzirano 16 ožujka 2015
10,0
Izvanredno
HUNG od Tajvan
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Amazing ”
amazing
amazing
Recenzirano 01 ožujka 2015
10,0
Izvanredno
qimei od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 8 noći u siječanj, 2015
Don't want to leave the place ”
Environment clean, comfortable room scenery good, boss friendly
Live here is very comfortable, very clean. The boss is very kind, very good view of the room. Everybody together to chat about diving.After each dive back there's a very comfortable sofa, on the balcony to drink chat,Really don't want to leave .see u next time,guys
Recenzirano 04 veljače 2015
9,2
Izvanredno
Marko od Tajland
Grupa
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
sehr schönes Hostel”
Semporna ist eine wirklich hässliche Stadt,da man für die tollen Bootstouren jedoch ein Hostel braucht,kann ich dieses wärmstens empfehlen. Es ist sauber, es gibt eine sehr gutes Frühstück. Die Schlafräume sind groß genug. Hilfreiche Tipps v.den Mitarbeitern! Komme gerne wieder!
Recenzirano 30 travnja 2016
10,0
Izvanredno
Lukas od Njemačka
Par
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Bestes Hostel in Malaysia”
Sauberkeit, Freundlichkeit, Lage
Es war wirklich das beste Hostel das wir in Malaysia hatten! Es ist so sauber, dass man vom Boden essen könnte. Die Zimmer sind ebenfalls sehr einladend und die Betten wie von Mama gemacht. Beim Frühstück hat man eine große Auswahl. Die Duschen und Toiletten sind ebenfalls sehr sauber. Es gibt auch einen schönen Balkon mit Meeresblick. Auch gibt es Tiger Bier zu einem fairen Preis. Die Angestellten sind extrem nett, hilfsbereit und fragen auch immer ob alles so passt wie es ist, oder man noch Wünsche hat. Uns wurden auch Tips gegeben welche Inseln einen Besuch wert sind und was man auf jeder Insel so machen kann. Allgemein ist alles perfekt durchdacht und man merkt, dass der Besitzer sich Mühe gibt seinen Gästen einen wundervollen Aufenthalt zu bieten. Und das gelingt ihm auch! Semporna mag dreckig sein, aber in diesem Hostel fühlt man sich sehr wohl. Vielen, vielen Dank für diesen schönen Aufenthalt!!! :) Eva und Lukas
Recenzirano 11 rujna 2015
10,0
Izvanredno
YIHANG od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 9 noći u travanj, 2018
性价比超高”
房间真的很干净,更重要的是早餐很好吃,老板很nice,这家店有自己的船,可以跳岛游,可以学潜水,可以FD,多样化的选择。
Recenzirano 11 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
qimei od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
在仙本那的首選落腳點”
衛生乾淨 公眾地方寬敞 老闆員工平易近人
棒棒噠 距離哪裡都方便 公眾地方寬敞 衛生都很乾淨 工人每天打掃收拾 老闆又很好玩
Recenzirano 05 travnja 2015
10,0
Izvanredno
KWOK od Hong Kong
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
andy”
clean,nice,comfort
Recenzirano 01 travnja 2015
10,0
Izvanredno
qimei od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
住到不想走 連改兩次機票的酒店”
環境舒適乾淨 兩位老闆好玩 開放式床位房居然也有海景view
在這裡住了15天,認識了yap和Eric兩位好好玩的老闆,一起喝酒聊天,還幫忙買車票+開車送去車站。住開放式床位房,拉開窗簾就是仙本那的海景,在這裡fundive十多天,每天回來跟一大班來考證或者fundive的diver一起聊天,認識了不同的人~進門之前要拖鞋,在屋子裡跑來跑去,腳底仍然乾淨的可以直接上床睡覺,有個疑似處女座的員工就是好,有一點點亂和髒都馬上弄乾淨。啥都別說了,4月見了~我連裝備都寄存在bbb了
Recenzirano 04 veljače 2015
8,3
Odlično
Keun-Kyoung od Južna Koreja
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2015
가성비 좋은 도미토리”
깨끗한 도미토리, 준수한 아침식사, 친절한 다이브 마스터 주인
위치는 sea village 가장 구석에 있는 건물 2층(여자 숙소는 3층). 도보로 5분 거리내에 다이빙샵 서너 개, 대형 마트 giant 하나, 식당이 많이 있음. author bar라고 밤 늦게 까지 하는 펍도 하나 있음. 말레이시안 주인 아저씨가 위생을 많이 신경 쓴다고 함. 화장실이나 샤워실도 냄새 안나고 물도 잘나옴. 아침식사는 소세지 계란 식빵 바나나 나오고 잼 버터 구비되어 있으며 커피와 차를 마실 수 있음. 6시 반 부터 시작. 침실 이불이 얇은 천 한 겹인데 에어콘을 틀어서 긴팔 긴바지 입고잠. 개인라커가 거실에 있고 개인 자물쇠. 사용가능 와이파이는 모르겠고 인터넷 사용 가능한 pc구비, 게스트 하우스에서 맥주 물 음료수 판매. 거실이 좀 작음.
Recenzirano 09 kolovoza 2015
10,0
Izvanredno
Meijun od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u travanj, 2018
一个人旅行”
一个人旅行出来住这个真的很不错,可以认识朋友,卫生也很好,特别温馨,推荐!
Recenzirano 29 svibnja 2018
8,8
Odlično
wen od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
非常棒的体验”
起先因为房间是开放式的有非常多床位所以有点担心,但是最后入住体验非常愉快,房间里看出去的景色非常棒,在这里认识了很多可爱的小姐姐,大家一起聊天交流潜水相关的经验,另外这家的早餐也非常棒。总之非常推荐!
Recenzirano 01 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
ding od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
便宜”
干净 早饭好
Recenzirano 25 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Hui od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
舒服”
真的很适合一个人旅行居住。环境非常不错。还能遇到很多朋友一起聊天一起吃一起玩儿。老板会中文。很方便交流,楼下有很多好吃的。潜水爱好者必去的地方。
Recenzirano 21 travnja 2018
10,0
Izvanredno
zihan od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2018
非常好”
位置非常好 老板和马来姑娘们人都非常好 如果下次再来仙本那还会住这里
Recenzirano 04 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Meilin od Kina
Grupa
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
强烈推荐,干净舒适,还有适合中国人胃口的免费早餐”
很高兴认识Eric,这是我至今为止住过的最干净的青旅。和你一起出海的体验也非常棒,你把一切都安排的完美妥当。之后再来仙本那,就只找你了。
Recenzirano 21 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Qinmin od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
十分的干净,舒适,空间大,早饭好吃”
这次来仙本那最庆幸的事就是选对了旅舍,Eric正直又贴心,特别爱干净,卫生每天要打扫3次以上,可以在他那里报名深潜、浮潜,很划算,并且人很少,他有自己的潜艇BBB,不像跟团20多人一个游艇,早饭也超级nice,反正就是,我还会回来的!
Recenzirano 17 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
yan od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2018
干净,友好,服务周全。”
可以认识很多朋友~ 老板Eric看似严肃其实是个热心细致的人。 旅社管理的很好,员工友善永远都是微笑,24小时都有人服务,每天的卫生,通风,空调管理的很细致。 早餐虽然简单但是很好吃也营养健康,各样该有的都有。这个价位还含早餐简直不能再超值。 最后是位置超好,潜店,超市,饭店都在周围,无敌海景早上和晚上都很享受! 我想还会再来的!
Recenzirano 13 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
JIPING od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
五星级”
服务好
Recenzirano 16 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
YAN od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
位置极佳”
早餐很丰富
Recenzirano 11 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
JIPING od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
完美”
热情
Recenzirano 09 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
yangyang od Kina
Solo putnik
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
很棒”
一个人去的马来半个月,这次最棒的就是住仙本那这家青旅,无论从服务还是吃的住宿,都是一级棒,我这几年去了好多地方国家,可以说这个青旅性价比很高,很多朋友去仙本那我都推介这家,真的太棒了,老板华人,沟通无障碍,而且还有自己潜水店
Recenzirano 08 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Xiangxue
Par
Jedan Krevet na Kat u Muškoj Spavaonici
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2017
老板、服务员、位置都非常nice!”
住宿环境来说非常干净!服务员会一直打扫,早上大家离开后打扫一次,下午大家潜水回来还会打扫。早饭很好吃哦!还可以自己烤面包,有无限供应咖啡,早上还有水果。 位置的话下楼就有码头,看你的船是不是从这里出发咯。而且楼下餐厅的炸香蕉和椰子都很好吃,过了路口还有个餐厅,里面有虾丸米粉很不错,我爱喝它的汤。 提个小意见:进旅社前最好有个可以冲脚的地方,不然会把海上的沙子和粘粘的海水带进旅舍呀。
Recenzirano 30 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
YU od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
总之,每次来都住他们家,百分百满意。”
喜欢和老板聊天,放松心情。😊
Recenzirano 28 prosinca 2017
2,0
Jingjing od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
没空调。”
空调不给开,热死了。
Recenzirano 11 prosinca 2017
2,0
Jingjing od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
没有水洗澡洗衣服。”
说是仙本那水费很贵???
Recenzirano 09 prosinca 2017
2,0
Jingjing od Kina
Grupa
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
热。”
没空调,太热了。
Recenzirano 06 prosinca 2017
2,0
Jingjing od Kina
Solo putnik
Krevet na kat u spavaonici - samo za žene
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
根本没办法入睡”
仙本那的天气太热了,30几度,旅店老板竟然不给遥控器开空调,理由是人太少了不给开,人多了才能开,我跟朋友四个人给的住宿费加起来也不少了吧?也是要睡觉的阿,翻来覆去热的睡不了,这么怕交电费就不要做生意了嘛,预定的时候上面明明写着有冷气的阿,而且价格又不便宜,第二天换了一家20块钱一个人的也是只有我们四个人阿,冷气就从来没关过,我们回来还会提前帮我们开好说怕我们热,真不知道那些好评都是哪来的?
Recenzirano 03 prosinca 2017