Rezerviraj sada: Best Seven Inn

Vrlo dobro
Temeljeno na 77 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,8
80% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (77)Booking.com recenzije (312)
7,8
Vrlo dobro
Temeljeno na 77 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,9
Objekti6,9
Lokacija8,1
Udobnost sobe i kvaliteta7,0
Usluga8,6
Vrijednost za novac7,7
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Deutsch
Русский
više
Vrsta sobe
Standard Soba
Standard 3-krevetna Soba
Standard Obiteljska Soba
Deluxe obiteljska soba
više
Sortirano prema
Prikazuje se 46 komentara potvrđenih gostiju
7,3
Vrlo dobro
Chewan od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Helpful staffs”
Friendly staffs, clean and affordable
Staffs will go all out to help you. Location quite good and close to food stalls. The room very hot during the day since room gets big windows facing the sun and take forever to cool down the room even with AC.
Recenzirano 06 ožujka 2016
9,0
Izvanredno
Jaimee od Novi Zeland
Par
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Fantastic service”
Best 3 things about this hotel were the friendly and helpful owner and staff, they made our stay very enjoyable. Also the location in kuah was great with the markets right around the corner.
We enjoyed our stay at the Best Seven Inn, hotel staff were extremely helpful especially when organising a motorcycle for us and booking island hopping tours etc. Room was nice, had everything that we needed. Great value for money.
Recenzirano 27 veljače 2016
7,0
Vrlo dobro
Kok od Singapur
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Small Room, good location and staff”
location, good service staff
the room that we were given was smaller than what was shown in the photos. other than that, the location is pretty good for Kuah Town and it's easy to arrange for car rental through the reception.
Recenzirano 11 siječnja 2016
8,3
Odlično
Yie od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Very friendly staff”
friendly staff, car rental and comfortable room
Just a one night stay, staffs were friendly, room space was ok, not too small for a family deluxe room for 4 person. They do provide car rental as well, very convenient for us. They also send us to the jetty after we returned the car. They told us that they too will fetch travelers from jetty upon request.
Recenzirano 04 siječnja 2016
6,3
Dobro
siew od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Alvin hou family ”
1.transportation2.hospility3.clean4.staff good service
1. Room toilet door cannot closed / holes 2. Ceiling Light spoil 3.Table n cupboard old n need touch up 3.no window in room 4.wall paint need touch up
Recenzirano 27 prosinca 2015
8,7
Odlično
HASIAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard 3-krevetna Soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
5 days 4 nights accommodation at the Best Seven I”
Cleanliness of the place, strategic location and reasonable price
very happy. I was expecting this place position is 1 km from Kuah town, and 1 km from the Kuah jetty. So, this position is easy for me to walk into town and walk to the jetty for sightseeing with my family.Best Seven Inn is the perfect place to relax after a day of meetings and seminars, and discussions. Many fine dining outlets at the same price on the same menu. A 24-hour grocery store there. Shop tax-free chocolate is also had around it.
Recenzirano 19 prosinca 2015
6,3
Dobro
jane od Malezija
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
small room”
walking distance to city, friendly staffs, and near to kuah jetty
The room small for 3 persons.
Recenzirano 10 prosinca 2015
7,3
Vrlo dobro
Suk od Malezija
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Good location and friendly staff”
Location, friendly staff and a lot of parking space available
Generally great. Would suggest the owner to add refrigerator just in case any other customers needs to store chocolate or cold drinks during the hot season
Recenzirano 04 prosinca 2015
4,7
Chang od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Not compatible with the photo shown at website”
Friendly staff, good location, parking space available
We have to stay at the ground floor room which the room look dirty and old.This was not same as the picture shown in the website. was disappointed with the room but the owner for the hotel were very helpful and friendly
Recenzirano 23 studenog 2015
8,3
Odlično
Yee od Malezija
Solo putnik
Standard 3-krevetna Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
It's very comfortable and clean”
Cleanliness, services, room
Recenzirano 04 listopada 2015
9,3
Izvanredno
GAN od Malezija
Grupa
Standard 3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
recommend”
Comfortable, cheap, good service
Recenzirano 28 kolovoza 2015
8,8
Odlično
Denise od Austrija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Top!! Einfach nur klasse!!”
Ich habe selten erlebt, dass das Zimmer in echt besser aussieht, als in echt! Aber dieses Mal trifft das vollkommen zu! Super sauber, alles liebevoll vorbereitet, Bett bequem! Und das für diesen Mickey Maus-Preis!! Und ganz wichtig zu erwähnen: JOHN & sein Team! So ein herzlicher Empfang! Er hat mir gleich die Stadt gezeigt, Motorbike geborgt und auch das Taxi zum Airport ging vom Hotel aus!! Wirklich TIP TOP!!!
Recenzirano 24 ožujka 2016
9,0
Izvanredno
Anna od Austrija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Perfekter Kundenservice, saunere Zimmer”
Sehr freundliche Mitarbeiter, saunere Zimmer, hilfsbereit
Check in sehr unproblematisch, wir bekamen sofort eine Karte der Insel zur Verfügung gestellt, auf der die wichtigsten Sehenswürdigkeiten eingezeichenet waren. Blieben nur eine Nacht und wurden am nächsten Tag gegen geringe Gebühr zur nächsten Unterkunft gefahren. Zimmer sind sauber, jedoch sehr klein.
Recenzirano 15 studenog 2015
10,0
Izvanredno
Elizaveta od Rusija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2017
Супер дружелюбное место ”
Отель расположен в самом центре города. Внутри комнаты было простенько, но всё идеально чисто. Супер приветливый персонал - помогли с байком и экскурсиями. Есть кулер с горячей водой. В моём номере было понорамное окно с видом на гору
Recenzirano 29 siječnja 2017
8,0
Odlično
Ivan od Rusija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Хороший отель для остановки на пару дней , для людей, которые хотят самостоятельно посмотреть остров. ”
Обслуживание очень хорошее. Милые и приятные в общении люди, искренне принимающие участей а помощи вам, для создания хороших условий для путешествия! Спасибо Вам!
Recenzirano 31 ožujka 2016
7,2
Vrlo dobro
saleh od Jemen
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 6 noći u rujan, 2017
جيد جدا”
جيد وبقرب الخدمات
Recenzirano 08 listopada 2017
6,8
Dobro
joungsook od Južna Koreja
Obitelj sa starijom djecom
Superior Obiteljska Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
가격대비 그냥 저냥 만족해요.”
가격대비 이 정도면 만족합니다. 위치 보통, 그럭저럭 가격만큼...
Recenzirano 15 veljače 2016
8,8
Odlično
qiang od Kina
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Odlično”
感觉还不错,离巨鹰广场不远,便宜,老板中文可以,帮忙租车,就是空调不够凉,在马来西亚几天了,就觉得这空调都不给力
Recenzirano 22 travnja 2018
8,8
Odlično
ZHIYI od Kina
Par
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2017
Odlično”
离巨鹰广场走路大概20分钟,码头就在巨鹰广场的旁边,位置还是不错的,老板娘很热情,告诉了我们很多路线,而且还可以在那报当地的团,帮忙租车,就是房间有点小,其他的还是很不错的
Recenzirano 08 travnja 2018
5,2
weiying od Kina
Solo putnik
Standard Obiteljska Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
这次旅游最不好的一间房”
价钱在这里了,这里没有棉被,只有毛毯,卫生也不好,水压非常低也就算了,结果它还不够电压的感觉,开了热水器就不能开空调,不然热水就不热了。房间的是在一层的,还有一股潮湿的味道。
Recenzirano 12 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Huiying od Kina
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
超级好!”
当天晚上很晚才到 店主就一直在等我 因为是一个人去的 店主还带我绕了一圈周围 这里也可以报名浮潜啊红树林一些项目 店主会很贴心的给我准备浴巾带出去 离夜市很近 就是房间里有好多蚂蚁
Recenzirano 13 veljače 2017
10,0
Izvanredno
Ling od Kina
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
真心很好”
位置很好,对面是个足球场。员工真的很热情,所有旅游地点会告诉你,特别是租车和潜水都会拿到最低价格!租车开到楼下给我们,下午租车的话相当于可以租两天,特别划算!房间很干净。连续住了3天!
Recenzirano 28 siječnja 2017
8,4
Odlično
min od Kina
Grupa
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
员工非常友善”
从住处走去码头大概20分钟,附近有个夜市,不远处还有一片免税店。员工很热情友善,提供很多信息和帮助。
Recenzirano 03 travnja 2016
8,3
Odlično
GEFEI od Kina
Grupa
Standard 3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
愉快的入住体验”
服务是做的最好的,老板人真的是非常非常的好,在旅馆的时候我们总是会去找老板聊天,不管什么问题都会得到非常耐心的回答,而且老板多有为我们着想。房间虽然不大,但是很温馨,很干净整洁。另外在瓜镇来讲位置不错,离码头集市购物中心都不远。
总之总之非常感谢老板的照顾,中文也讲的棒棒。去的那天因为飞机晚点老板还非常耐心的等我们收拾好了才回去。走的时候也是将我们送到码头还关心的来电话问有没有安全到达,非常贴心。
Recenzirano 07 listopada 2015
10,0
Izvanredno
huashan od Kina
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
很棒的近海酒店”
态度,卫生,环境
华人老板,服务非常好,热情介绍兰卡威的美食景点,不懂都可以问,入住期间还代还了租车的车
Recenzirano 21 srpnja 2015
6,0
arei od Japan
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
OK”
宿自体は清潔で窓付き、ホットシャワーも良かったです。 レセプションにお湯とカップ(のみ)があるので、コーヒーやお茶、味噌汁を持参すれば飲めます。 ここからパンタイチェナン・パンタイティンガに移動する際は宿の車で30RMでした。 この宿はムスリムのエリアにあるので、付近のレストランや屋台は全てノンアルコールです。 近くにミニマートや徒歩圏内にDFSがあり、そこでビールを買う事は出来ます。
Recenzirano 02 siječnja 2017