Dobro 7,2
na temelju 56 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 56recenzija
  • Čistoća: 7,0
  • Objekti 8,7
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 5,3
Sortirano prema

Yansha od Kina
Grupa
Dvosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
nice hotel~
large room, facity
the staff finish around 17:00, it cause me some problems to get the key...
Recenzirano 02 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aneliese od Australija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni apartman u toplicama
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Wonderful accomodation in a family friendly locati
Location for families, staff were extremely friendly, location perfect
Our overall experience at Blue Horizon was just what the family was looking for. Located 700m from Main Street of Airlie meant thAt my family weren't in amongst the party revellers and we're still able to access the main at Where you find local and retail shopping.
Recenzirano 15 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nicki od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2015
...
...
Recenzirano 30 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sherri od Australija
Par
Jednosobni apartman u toplicama
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Overlooks the Ocean!!
The ocean view, cleanliness & location
its not the first time I've stayed and it won't be the last. Great ocean views. The rooms are clean and tidy, a little old but still comfortable. Love the location !!
Recenzirano 23 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sherri od Australija
Grupa
Dvosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Great View !!!
The view, the cleanliness & the location
the rooms are tidy and clean, could prob do with a bit of general renovations like a new paint job and little things like that to update the place but all in all its a good place to stay, great view and the staff are friendly ! Only a short walk to the Main Street which is perfect !
Recenzirano 23 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Craig od Kanada
Par
Jednosobni apartman u toplicama
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Nice hotel and good view
Washer/dryer, quiet, view
Nice stay, unfortunately the room wasn't very clean.
Recenzirano 20 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

alvan od Australija
Par
Jednosobni apartman u toplicama
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
my stay
view,staff,close to main shopping
comfortable
Recenzirano 19 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Hong Kong
Par
Dvosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Good sea view
View location aircon
Good sea view and comfortable .good air con .it suit for couples for relax.but lots of dust in the apartment.
Recenzirano 07 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Nizozemska
Solo putnik
Jednosobni apartman u toplicama
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2015
Beautiful full furnished appartments
View, Size, Bath with jets
The guy at the reception was very easy going, then he showed me the way to the elevator which brought me to the 5th floor, where I had to enter 2 doors with my pass to enter the hallway of the appartment, first door on the left a bedroom, next door the bathroom, a small kitchen on the right, a very spacious living room and balcony looking out over the bay. A swimming pool at ground level, and a hot tub. Walking to the city takes about 10 to 15 mins.
Recenzirano 22 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jessic od Australija
Solo putnik
Jednosobni apartman s pogledom na ocean
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
staff were amazing
staff, pool , views
Recenzirano 11 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: