Fantastično 9,0
na temelju 98 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 98recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 9,3
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 9,4
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 9,0
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Kathy od Australija
Parovi
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Loved the view
It was close to all the best cafes and bars. We went on a subset cruise which boarded 50m away from our room. Great layout and would definitely stay again. Would have preferred the queen in the main bedroom as the 2 singles together was uncomfortable.
Recenzirano 17 svibnja 2016

Chun od Hong Kong
Parovi
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Best choice in Airlie
Right next to the bus terminal in Port of Airlie. Easy access. Great apartment. You have billaboard and cafe right downstairs while only 5-10 mins walk to the town with food and supplies. Nothing we can complain.
Recenzirano 20 travnja 2016

Yuan od Kina
Obitelji sa odraslom djecom
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Wonderful second stay with boathouse
Wonderful second stay with boathouse
Recenzirano 24 ožujka 2016

Peter od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
lovely
good, nice outlook
Recenzirano 12 ožujka 2016

Teneale od Australija
Grupe
3 sobni apartman
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
great hotel
Loved the location and the pool!
Recenzirano 08 veljače 2016

CHUCKIE od Hong Kong
Grupe
3 sobni apartman
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
Nice staff!nice location near port and town
Suitable for group
Recenzirano 03 veljače 2016

David od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
3 sobni apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Weekend Away
Excellent Value, Location and Staff
Very Excellent Weekend stay at a Very Excellent Apartments.
Recenzirano 01 veljače 2016

Juliet od Australija
Parovi
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Perfect Location
Location, facilities, apartment
We had the most perfect Christmas holiday at the Boathouse. The rooms were beautiful. The views were spectacular and facilities were great. We will definitely be coming back.
Recenzirano 04 siječnja 2016

Andrew od Australija
Parovi
Dvosobni apartman
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Best Airlie location
staff. location. value
Great. Minor hiccup re guests below chain smoking but management were quick to step up to it. Entire hotel is smoke free.
Recenzirano 16 prosinca 2015

Mira od Australija
Parovi
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Piece of heaven
1. Beautiful setting, 2. Stylish and comfortable apartment, 3. Close to town but quiet
Fabulous stay, highly recommend.
Recenzirano 16 studenog 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: