Fantastično 8,7
na temelju 19 recenzija
Izvrsno 9,1
na temelju 552 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 19recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 8,3
Sortirano prema

Pierre od Francuska
Solo putnik
go there
breakfast was wonderful and the staff borrow us glasses to have wine test at night. price was very low and the value was fair
Recenzirano 07 lipnja 2016

Michael od Južna Afrika
Par
Manji double krevet
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
Nice hotel but noisy room
location, breakfast great, friendly staff
Stayed in a downstairs room, small but comfortable. However at around 4am in the morning we had to listen to the floorboards above and people stomping around upstairs. This went on till 7am. Got no decent sleep whatsoever. Terrible experience and will not return.
Recenzirano 23 siječnja 2013

Zureka od Južna Afrika
Par
Manji double krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Charming guest house, good location
Friendly service, convenient location
We stayed for only one night. We were treated very well, and the airconditioning in the room was a lifesaver in the Stellenbosch heat!
Recenzirano 22 siječnja 2013

Song od Južna Afrika
Solo putnik
Exceptional
nice staff, and lovely room
Recenzirano 29 svibnja 2016

Irma od Južna Afrika
Par
Exceptional
Attention to detail, beautiful setting, excellent location, friendly staff
Recenzirano 23 svibnja 2016

Elsie od Sjedinjene Američke Države
Par
Classic Guest Room
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Gracious hospitality ~ lovely rooms
a refuge after a long safari
We originally booked 2 days, as a respite from 2 months on safari. We arrived a bit early, and obviously worn out. The staff jumped to get our room ready, asked if we needed anything... we were grateful for their thoughtfulness. We walked for miles every day, content and safe in the lovely environs of Stellenbosch. We liked it so much, we would have stayed for a week!
Recenzirano 30 prosinca 2012

Elsie od Sjedinjene Američke Države
Par
Classic Guest Room
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Elegant ~ Lovely Hospitality
The personal touch of a guesthouse, with the fine touches of an elegant wine country inn.
We have spent two Christmas holidays at the Bonne Esperance. And we will return. The service is attentive and personal without being invasive. Breakfasts were delicious, and port availabe for an evening apertif in the library. From the Bonne Esperance, you can walk into Stellenbosch, to the botanical gardens or into the vineyards and hills.
Recenzirano 29 prosinca 2012

Patricia od Južna Afrika
Solo putnik
Very comfortable stay
Breakfast omelette very good, The room was nice and, although described as "small", was bigger than many standard rooms in Europe. Nicely decorated.
Shower a little difficult to adjust. Fresh orange juice would have been nice. No serious complaints at all and would happily go back.
Recenzirano 15 svibnja 2016

Anonymous od Južna Afrika
Obitelj sa starijom djecom
Nice place
Position, room size, ambience
breakfast
Recenzirano 08 svibnja 2016

Annegret od Njemačka
Par
Manji double krevet
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Wunderschönes Guesthouse
Sehr gute Lage; alles zu Fuß zu erreichen; sehr schöner Garten!
Recenzirano 27 travnja 2014

Peter od Njemačka
Par
Classic Guest Room
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2013
Entspannung in toller Landschaft
Garten, Service und das Ambiente
Entspannung pur in einem romantischem Hotel in traumhafter Landschaft
Recenzirano 17 prosinca 2013

Chivaughn od Južna Afrika
Solo putnik
Good location, but noisy, particularly...
Good Location - Within close walking distance to restaurants. Good breakfasts (must be attributed to the noise in the mornings :) ).
Noisy room (room 3) as it's next to the kitchen, kitchen staff are exceptionally noisy in the mornings. Can't expect to sleep later than 6:30 - 7 am. which is completely fine if you're ...
Recenzirano 05 svibnja 2016

Trevor od Južna Afrika
Par
Good holiday experience
Location was great, as were the breakfasts and your staff are very friendly, thank you for making our stay very enjoyable.
Recenzirano 03 svibnja 2016

Marco od Njemačka
Par
Classic Guest Room
Boravili ste 4 noći u studeni, 2013
Ein wunderbares Hotel zum Entspannen
Großes Zimmer, Nettes Personal, Sehr schönes Gebäude mit tollem Garten
Recenzirano 03 prosinca 2013

marie-gaelle od Francuska
Par
Manji double krevet
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
le calme près du centre
architecture pleine de charme, agréable piscine, à quelques pas du centre.
Petite chambre agréable donnant sur le jardin mais trop proche de la réception. Très petite salle de bain. Piscine rafraîchissante, copieux petit déjeuner.
Recenzirano 29 ožujka 2014

Abc od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Comfortable, great location and classy...
Very beautifully decorated and comfortable.
I wish they had a mini stove or microwave to make something other than tea/coffee, and not depend on restaurants for all meals.
Recenzirano 29 travnja 2016

Delia od Južna Afrika
Solo putnik
Pleasant stay
Comfortable and cosy room Good breakfast Historic/homely feel of the house
Noise travels
Recenzirano 19 travnja 2016

SATOKO od Japan
Par
Manji double krevet
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2012
スタッフの対応がとてもよい!
立地と朝食
花の溢れる庭を見ながら朝食を取れます。 また朝食がとても美味しかったです。 スタッフがとても親切で聞いたことに丁寧に応えてくれます。 ステレンボッシュの中心部まで徒歩で行けるし、のんびりしていてとても気に入りました。
Recenzirano 21 siječnja 2013

Susanne od Južna Afrika
Grupa
Truly impressive
Everything. Accommodation was good staff were brilliant and very helpful, nothing was too much trouble.
Nothing
Recenzirano 19 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: