Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2926recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Leslian od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good!
Almost everything you need is there, small thing is that there was no slippers available, & its kind of cold walking with your bare feet and another one is the pillow, its to thin for me, my head sunk, i' m not comfortable but the rest is good!
Recenzirano 21 rujna 2016

Nicolle od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
BSA
You need to have parking slots for guests
Recenzirano 20 rujna 2016

hanna od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
My stay at bsa
The rooms abd lobby are not maintain actually. Its quite dirty. But the pool is great.
Recenzirano 20 rujna 2016

iain od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 11 noći u rujan, 2016
The stay was very goood. The staff were very friendly
The staff were very helpful when they saw us with our hands full they always helped. For us the location is great as we enjoy the mega mall. Good for the cinema.
Recenzirano 19 rujna 2016

christina od Španjolska
Poslovni putnici
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Good.
Great location and friendly staff. Just thought the hotel to be a bit old and not as clean. The aircondition in our room just conks out every night!
Recenzirano 19 rujna 2016

Enkiel od Filipini
Grupe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Pretty much okay
The room hust need a little rennovation. Some furnitures are already deteriorating. But overall the place is really nice. I enjoyed my stay.
Recenzirano 19 rujna 2016

Choo od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Value for money hotel
Good location as it's near a mall. Easy to find food near by.
Recenzirano 19 rujna 2016

Rey od Filipini
Grupe
Deluxe Studio
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Nice place
Nice place
Recenzirano 19 rujna 2016

Mahesh od Singapur
Solo putnici
Deluxe Studio
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Very good location opposite SM Megamall
Will be good if they could provide basic toiletries and bedroom slippers.
Recenzirano 18 rujna 2016

Aurora od Filipini
Parovi
Executive jednosobni suite
Boravili ste 6 noći u rujan, 2016
excellent location
difficult to get parking.
Recenzirano 18 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: